Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #450 Dátum: 10 szep 25, 09:15:52 » |
|
Itt az új alkotás. Szintén SPOILER szal bla bla bla ... ne nézze aki nem akarja. Az új kabucsimarcsi (orocsabuto ). A száját azért hagytam meg kabutonak, mert a kabuto topicban leírtam h sztem most hogy is áll kabuchimaru. A hang így kabuto-é és nem tűnik fel madarának hogy igazibol már orochimaru az. de persze ez feltételezés. Itt a kép: http://kepkezelo.com/images/cxqowd5llzgsr7t44fx.jpgSzerk.: És csináltam belőle aláírást is ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 25, 09:35:48 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #451 Dátum: 10 szep 25, 11:59:15 » |
|
destri1111: már azért de az a sok hiba amit emlegetsz csak te látod mert szerintem beleépül a képbe^^ -meghaltam mikor megláttam- majd én is megpróbálkozok már egy színezéssel Zer0: annyit kötnék bele hogy a csuklyája alá kéne 1-1 nagyon vékonyka árnyék, de lehet csak én látom így. Amúgy én se képzelhettem volna el másképpen nagyon tetszik ő is
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
|
« Válasz #452 Dátum: 10 szep 25, 12:03:00 » |
|
destri1111: már azért de az a sok hiba amit emlegetsz csak te látod mert szerintem beleépül a képbe^^ -meghaltam mikor megláttam- majd én is megpróbálkozok már egy színezéssel Nagyon szépen köszönöm ^^ Majd csinálok többet is mert látom nem is lett olyan rossz És köszi a bíztatást hogy a képhez tartozik ^^
|
|
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #453 Dátum: 10 szep 25, 14:41:11 » |
|
tényleg, azt nem is figyeltem kösz. Javítva lett: http://kepkezelo.com/images/5p5i7y0xshfefd855l96.jpggondolom így értetted. Am sajnos most látom igazán hogy a haja körvönala egy cseppet vastag lett. sajna azt már nemn könnyü korrigálni de legközelebb figyelek^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 25, 14:43:55 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
boomBUSH
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #454 Dátum: 10 szep 25, 15:01:16 » |
|
Hello! Ha jól emlékszem régebben be volt ide linkelve egy útmutató, arról, hogyan színezzünk ki egy mangát photoshoppal (Ívhúzás, árnyékolás stb). Azóta új gépet vettem, és a képet sehol sem találom, örülnék ha valakinek megvan újra belinkelné. Előre is köszi
|
|
|
Naplózva
|
Peace is a lie; there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #455 Dátum: 10 szep 25, 15:05:16 » |
|
kb 5 oldallal ezelőtt ugyanezt kérdezték... Visszaolvasás no Jutsu!http://imagerz.com/QENBCktvAwINVFIYRwVQ
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #457 Dátum: 10 szep 27, 10:32:42 » |
|
ZerO: Mindössze annyi belekötni valóm lenne Kabutoba, hogy valószínűleg az egész arca fehér már. Így azzal a bőrszínnel a száján, olyan mintha maszatos lenne. Ettől függetlenül kemény lett.^^
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #458 Dátum: 10 szep 27, 21:59:57 » |
|
Mindenki eldöntheti, hogy ez most egy agymenés vagy unatkozás én az utóbbira szavazok! Ötlet gazda: ZzI Megvalósítója: jó magam vagyis, Kecsu http://noob.hu/2010/09/27/Uchiha_Csirke.pngLeni-chan, tetszik a Hinatád, első színezésed? Mert ha igen akkor még 1-2 kép még jobb lesz Zer0, nem tom, hogy egyátalán beküldtem e azt a hsz.-t vagy törölték de így már szuper lett Kabuto
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 27, 22:06:03 írta Kecsu »
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
Leni-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #459 Dátum: 10 szep 28, 06:46:12 » |
|
Ez a csirkés nagyon üt!! xD Amúgy nem az első színezésem van még pár itt az oldalon
|
|
|
Naplózva
|
Pesszimista kisdémon, ki Disney Drakula
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
|
« Válasz #460 Dátum: 10 szep 28, 15:35:40 » |
|
Az a csirke tél. nagyon üt xĐ jó lett ^^
|
|
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #461 Dátum: 10 szep 28, 18:32:41 » |
|
ZerO: Mindössze annyi belekötni valóm lenne Kabutoba, hogy valószínűleg az egész arca fehér már. Így azzal a bőrszínnel a száján, olyan mintha maszatos lenne. Ettől függetlenül kemény lett.^^ A legújabb manga kötet borítóján teljesen fehér az arca, nem kell ide a "valószínűleg''. Amúgy egyetértek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fornetti2
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #462 Dátum: 10 szep 28, 19:08:29 » |
|
sziasztok, én is készítettem egy naruto mangás színezést, remélem belinkelhetem ide :S kíváncsi vagyok a véleményeitekre http://fc04.deviantart.net/fs70/f/2010/271/d/e/god__by_rozka-d2zo0w9.jpg
|
|
|
Naplózva
|
"Naná, hogy az emberek zabálják a mesét, amely rendelkezik egy plusz dimenzióval: a szabadságéval; ott még van kristálytiszta igazság, mi több, győzhet is."
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #463 Dátum: 10 szep 28, 19:50:02 » |
|
Hmmmm... első benyomásra kicsit megijedtem főleg Konantől pici vámpír lett a másik pedig Nagato, hogy fekete a haja de mivel nem első látásra ítélek. Nagato kormos nekem de mindenki úgy képzeli el a manga színeit, ahogy megjelenik képzeletben; Yahikoval semmi bajom nagyon el lett találva; és szegény Konan megint, szemöldökébe tennék pár szálat, hogy ne paint-esnek tűnjön, és olyan mintha le lenne fejezve ^^' (megnéztem a mangába ott is olyan hatás van mint a fejezés de nem annyira szembe tűnő) elmosnám a nyakán azt a vonalat, víz tetszik főleg ahogy viszi a haját. Háttéren még dolgoztam volna, a képek aljára vigyázz mert Nagatotól nő és ez nagyon csúnya. De ha ezek az apró hibák nincsenek, meg összhatása is jó a képnek, (Víz->Konan haj-> ) meg ami nagyon teszik azok a hajak. És elnézést kérek, hogy ennyi hibát észre vettem, de az ember a hibáiból tanul *bölcsnek hiszi magát* ha csirkémet megnézed arra is lehet, hogy pár árnyék kellett volna még... na, de csak így tovább, a mesterek se pár hét alatt lettek mesterek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fornetti2
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #464 Dátum: 10 szep 29, 12:04:47 » |
|
köszi a kritikákat (én a világ egyik legnagyobb kritikagyártója vagyok, szóval nem sértődök meg semmin ) igen, tanulni fogok azokból amiket írtál, a hátteret észrevettem, csak a mangából vettem ki a képet teljesen, ezért nem változtattam rajta. És igen Konant lefejezték, és ez engem is nagyon zavar, addig nem is látszott ennyire, amíg a vizet meg nem csináltam, de sajna máshogy már nem jött össze....és, eszembe se jutott, de tényleg vámpíros lett szegényke És a dicséretet is nagyon szépen köszönöm ( látszik, hogy a hajukkal szenvedtem a legtöbbet)
|
|
|
Naplózva
|
"Naná, hogy az emberek zabálják a mesét, amely rendelkezik egy plusz dimenzióval: a szabadságéval; ott még van kristálytiszta igazság, mi több, győzhet is."
|
|
|
|