Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #420 Dátum: 10 szep 19, 16:54:13 » |
|
Spoiler annak aki nem mangás!!!Ugye mindenki tudja (aki olvas mangát), hogy kabucsimaru fel akarja támasztani az Ex-akákat. Szegény sasorinkak nincs sok jó bábja (csak kb 280 xD) ugyanis önmaga, hiruko, 3. kazekage odalett. Ezért feltámadás után fogja magát és új bábokat készít. Persze nem akárkikből. Az első áldozat (a 4ből) : http://img825.imageshack.us/img825/2433/tsutsimsolata.jpgnehogy megijedjenek a tsuchikagefanok ez csak fanfic xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 19, 16:55:15 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #421 Dátum: 10 szep 19, 18:58:37 » |
|
Nagyon jó lett ez a Tsuctikage báb, bár nem hiszem, hogy Sasori új bábokat csinálna .
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #422 Dátum: 10 szep 19, 20:16:02 » |
|
egy kis észre vételt tettem aláírásomba láthatjátok is
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
drogba88
Gennin
Nem elérhető
NEM AZ ÉN AVATAROM!
|
|
« Válasz #423 Dátum: 10 szep 20, 15:57:28 » |
|
Nos..azthiszem ezlette eddig a legjobbam..ez már saját fantázia műve..pár képet néztem meg kakashirol..mielőtt ez megszületett.. Íme. http://img820.imageshack.us/img820/5678/legjobb.jpg
|
|
|
Naplózva
|
| SAJÁT SIGEK Szinkronosoknak hogy ne keljen még kiirnom vagy 180 szor: MSN:drogbachelsea@windowslive.com Skype: drogbakill88
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #424 Dátum: 10 szep 20, 17:56:08 » |
|
a sasori bábok új tagja, azaz a 2. áldozat: az igazi mizukage xD: tom h a haja nagyon rossz alul, meg h nincs árnyékolva a szörme a nyakkán, de ezek csak bemelegítők a végső alkotáshoz xD ami am kb egy héten belül lesz, és az új kollekcióval lesz látható sasori. Az nem ilyen rossz minőségü lesz http://img838.imageshack.us/img838/1528/mizumsolata.jpg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #425 Dátum: 10 szep 20, 17:58:49 » |
|
drogba88: kicsit szögletes de tetszik
Zer0: tök jó, a hajával alul gyorsan lehet végezni:)
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
drogba88
Gennin
Nem elérhető
NEM AZ ÉN AVATAROM!
|
|
« Válasz #426 Dátum: 10 szep 21, 19:41:08 » |
|
Hát..nemnézlki a legszebben..dehát gyakorlok folyamatosan hogy egyszer elérjek egy normális szintet. Ismét egy Itachi (azért rosszabb mint az első mert annak nem én csináltam a körvonalazását..ennek viszont igen.) http://img838.imageshack.us/img838/6483/asdfag.jpg
|
|
|
Naplózva
|
| SAJÁT SIGEK Szinkronosoknak hogy ne keljen még kiirnom vagy 180 szor: MSN:drogbachelsea@windowslive.com Skype: drogbakill88
|
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
|
« Válasz #428 Dátum: 10 szep 22, 15:05:14 » |
|
egész jó lett szerintem mind1 a sakurához pedig csak annyi hogy az árnyékolás meg ezek jók de a körvonalokon lehet látni hogy paintel van /vagy is azt hiszem ^^/
|
|
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #430 Dátum: 10 szep 22, 18:57:42 » |
|
Jó lett az. És nem baj, hogy a vonalak nem torzításmentesek (anti-aliasaing), ennek a stílusnak is megvan a maga varázsa. ^^ Régi szg-es játékok powa!
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #431 Dátum: 10 szep 22, 19:30:11 » |
|
jajj Karin milyen kis morcos xD bejön:D amúgy a Sakura is jó ^^
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #433 Dátum: 10 szep 22, 20:58:15 » |
|
He-he-he... De nem "Art is Bang!" hanem "Art is a bang!". ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Genesis_16
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #434 Dátum: 10 szep 23, 07:00:59 » |
|
Jó lett. Csak nem értem ha már magyar vagy meg magyar fórumon teszed fel akkor az írás miért nem lehet magyar? hisz sokkal egyedibb ha magyar írás van ott mert abból szinte nem találni iylet.
|
|
|
Naplózva
|
“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)
“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott: - Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét? - Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?” (ismeretlen szerző)
|
|
|
|