Zer0:
Én hirtelen nem is figyeltem az árnyékokat.
De úgy látszik már nem csak figyelni, hanem olvasni sem tudok.
Igen, chibiben mindenkit nagyjából elég jól le tudok rajzolni. Talán épp ezért szeretem a chibiket. Mert ott nem kell a kőbe vésett, szigorú normákhoz igazodni, ahhoz, hogy a kép felismerhető és jó legyen. Engedheted szárnyalni a képzeleted.
Amikor viszont már az eredeti stílusában akarom megrajzolni a szereplőket, akkor mindig csak Sasuke okoz gondot. Egyedül a haja egyszerű rajta.
És amikor a szemével percekig vacakolok, néha elgondolkodom, hogy bennem van a hiba? Körülbelül hat rajzot hoztam össze, amin Naruto szerepel, mire kész lett egy elfogadható Sasuke.
És igen, én is olvastam Kishinek azt az interjúját, amikor mondta, hogy Sasukét tudta a legnehezebben lerajzolni. Amikor tervezte kicsit elszállt az agya, aztán még egyszer ugyanolyanra soha sem sikerült. Ő is panaszkodott, hogy nagyon sokszor elrontotta... és épp emiatt most meg nagyon szereti őt rajzolni. Hát, én is szeretném, ha nem csak szenvednék vele.
Mondjuk Sakurát meg még soha az életben nem rajzoltam le. Szóval vele kapcsolatban fogalmam sincs, hogy menne-e.
Akit szerintem nagyon könnyű lerajzolni, az Naruto meg Kakashi. (Őket imádom is ezért.
)
Bár látom Zer0, te már nagyon kitanult mester leszel Sasorival kapcsolatban.
Nekem megfelel ez a topikcím. ^^" Én mással úgy sem dolgozom.
Sokszor próbálkoztam már másik programmal is, de egyik sem vált be annyira, mint a Photoshop. Nem is azért, mert nem tudtam ugyanolyan minőségű képet rajzolni vele, hanem egyszerűen utóbbit már annyira megszoktam, hogy szinte hozzám nőtt.
Négy éves párkapcsolatunk alatt ez már elvárható volt.
Remélem ez még nem volt off. ^^"