Saphira
|
|
« Válasz #195 Dátum: 10 aug 12, 13:40:39 » |
|
Köszi Chakra! Nos, Sakurát nem szeretem, nem is utálom. Igazából olyan semleges szereplő nekem. Csak valami miatt pont nem nagyon volt szimpatikus amikor ezt a képet rajzoltam, és hát akit nem kedvelek, azt soha nem tudom lerajzolni. Így Sakura nagyon béna lett, és bárki - akinek átküldtem a félkész képet - kiszúrta a gyenge pontomat. Ekkor úgy döntöttem újrarajzolom Sakurát, de tegnap már annyira kikészített a rajz, hogy nem volt rá erőm... Így hát megígértem Slane-nek és Aesnek, hogy zsákot húzok a fejére. De senki nem hitte el. Hehe. Sai. Őt nehéz kiszúrni. Valahogy olyan semmis lett, főleg úgy, hogy mellette egy nagy zsák elvonja a figyelmet...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #196 Dátum: 10 aug 12, 14:04:49 » |
|
Saphi nagyon nagyon jó lett a rajzod. Ötletes, egyedi és látszik milyen aprólékos gondossággal dolgoztad ki. És találó is enyhén szólva már ami Tobi-t mint bábmestert illeti. ^^" És külön plusz pont nálam, hogy cica is van a képen. *.* Én elsőre észrevettem Sai-t. ··
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #197 Dátum: 10 aug 12, 14:18:01 » |
|
Nagyon jó lett a rajz, szépen, aprólékosan kidolgozva. Mondjuk én még emlékszem, amikor először mondtad, hogy akarsz Naruto chibiket rajzolni, és az már nagyoon régen volt. xDD De hát jó munkához idő kell. Am szépen érzékelteti azt a helyzetet, amiben most a szereplők vannak. Chakra: jah, hát még Sasori is elmehetne tanulónak Tobihoz, az tény.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #198 Dátum: 10 aug 12, 14:52:01 » |
|
Saphira, nekem is tetszik a kép, csak Tobi olyan mintha küklopsz lenne De nem lényeg. Kedvencem rajta Juugo. Nagyon pofa ... Csinálok már én is 1 szerkesztett képet.
|
|
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #199 Dátum: 10 aug 12, 20:46:30 » |
|
Seva, volt lehetőségem aprólékosan kidolgozni... Az eredeti kép 7400 X 8000 volt... Hidd el, majdnem beleőrültem, mert ezáltal a munka mennyisége is megnőtt. Ráadásul nem is sikerült mindenhol úgy, ahogy vártam. De végül is... örülök, hogy kész lett. "És találó is enyhén szólva már ami Tobi-t mint bábmestert illeti. ^^" " Igazából ezért Slane-t illeti dicséret. ^^ Ő volt az ötletgazda. Aes: Ne is említsd milyen régen volt... xD Már nem is emlékszem, olyan régen kezdtem el. Egyébként eszembe sem jutott volna, ha valamelyik nap nem akarok kidobni egy nagy rakás vázlatot a polcomról. És ott voltak ezek is. Akkor jöttem rá, még nem fejeztem be őket. yoko logan: Nekem Juugo madarai a kedvenceim. Egyébként... milyen az a szerkesztett kép?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #200 Dátum: 10 aug 12, 20:52:14 » |
|
Rossz tulajdonságom, hogy ha megnézek egy rajzot, rögtön a negatívumokat veszem észre rajta. És azokat hangoztatom. Vagyis jelen esetben, Saphira.. Nem tudok semmit se mondani.xD
Tobi a háttérben pedig mindenképp kiemelni való. Grat! Isteni kép! (És ilyet tényleg ritkán mondok.xD)
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #201 Dátum: 10 aug 12, 21:46:57 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 12, 22:01:22 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #202 Dátum: 10 aug 12, 21:54:48 » |
|
Én mindig is mondtam, hogy Painttel is lehet szépeket rajzolni. És milyen jó, hogy a topic címe Naruto Photoshop alkotások.xD
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #203 Dátum: 10 aug 13, 00:25:02 » |
|
O__o ... Saphira, nem gondoltál arra, hogy grafikusnak menj? Vagy az vagy?! .. és hótprofi cuccal csinálod...? k-vajó a kép^^
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #204 Dátum: 10 aug 13, 08:40:06 » |
|
Aes: Ne is említsd milyen régen volt... xD Már nem is emlékszem, olyan régen kezdtem el. Egyébként eszembe sem jutott volna, ha valamelyik nap nem akarok kidobni egy nagy rakás vázlatot a polcomról. És ott voltak ezek is. Akkor jöttem rá, még nem fejeztem be őket. Akkor isteni mázli, hogy nem lett ez is a lomtalanítás áldozata. xD 7400*8000 az meg durva. Basszus, tudtommal laptopot szoktál használni. xD Annak a képernyőjén azért elég sokat kelhetett a csúszkákkal variálni, ha a teljes mérettel akartál dolgozni. Komolyan, ah megnyerem a lottót veszek neked egy plazmatv méretű monitort. Simán kiérdemelted ezzel a művel. Mert ez így oltár nagy szivacs lehetett. De az eredmény magáért beszél. Reméljük, hogy még sok munkádat láthatjuk majd itt. (Pl. befejezhetnéd Lucy-t. *.*)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 13, 08:42:56 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #205 Dátum: 10 aug 13, 11:49:55 » |
|
Laptoppal? Ennek elég ínhüvelygyulladás szaga van Btw nekem is tetszik, főleg a színezés. Az ötlet is nagyon frankó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #206 Dátum: 10 aug 13, 13:58:48 » |
|
Köszi Dant-C. Hát azért van sok hiba rajta... Slane első pillanatban ki is szúrt párat. Saphira a képed tényleg jó lett, de ami engem érdekel kézzel rajzoltad vagy gépen rajzoltad vmi photoshop félével? Mert tényleg tetszik kép de ha kézzel csináltad és mondjuk géppel színezted ki akkor én a fejemet verem a falba hogy elajándékoztam egy képet amit a bátyámról csináltam igaz nem ide illik, de azért aki gyakorlatilag élő embereket rajzol mint a monaliza az a durva... ja hogyha így eszembe jutott a monaliza akkor szerintem ezt a videót nézzétek meg!
Hát... nem igazán értem a hozzászólásodat. De hogy válaszoljak a kérdésre: az alakokat kézzel rajzoltam, majd ezekre a rajzokra készítettem egy lineartot, amit kiszíneztem. Ööö... És mi van a bátyáddal? Dancsa: De igen, gondolkodtam rajta. Régen nagy álmom volt, de már letettem róla... Aes: Megszoktam már a csúszkákat. A 7400*8000-rel meg inkább csak annyi bajom van, hogy néha lefagy a Photoshop. Ez is inkább az én hibám... nem kéne annyi mindent megnyitni egyszerre. Stance: Ja, a színezés az, amivel elmegy a fél életem... Magát a rajzot és az alakokat egyszerűen összelehet hozni akár 10 perc alatt... Na de a színek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #207 Dátum: 10 aug 13, 16:13:46 » |
|
az avatarodat is te csináltad? nagyon jó az is és sasuke hasonlit arra amelyik a nagy képen van és nem birom kibetűzni az írást a könyvön xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 13, 16:17:20 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
|
« Válasz #209 Dátum: 10 aug 13, 16:33:15 » |
|
Ez nem úgy megy, hogy csak úgy csinálsz egy űberállat képet Lehet, hogy Photoshop 1000 féle lehetőséggel rendelkezik. Tényleg zsírgép képeket lehet vele alkotni. De... egy ilyen szintű képhez, több hónapos gyakorlás és tehetség kell... ha nem, akkor tanulás. A türelemről és motivációról nem is beszélve.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|