Na, a poén kedvéért úgy döntöttem írok egy új karaktert arra az esetre ha közben gonosz szeretnék lenni...
Történet: A születésem helye és időpontja igaz történetét a 10. születésnapomon tudtam meg. Az oka hogy
"10. születésnapomon" elárulták
"a szüleim" az igazságot hogy engem csecsemő koromban találtak egy egy porig égetett falu egyik házában. Az akit idáig vér-szerinti apámnak gondoltam mondta hogy kimentett a lángoló épület halmazból... elmondták hogy sok halott ember volt azon a helyen, de 1 ember még életben maradt, viszont súlyosak voltak a sérülései tehát már nem volt sok hátra az életéből!
Azt mondták hogy utolsó szavaival könyörgött hogy vigyázzanak rám és neveljenek fel majd adott nekik egy lepecsételt levelet, amire azt mondta: ~ Mához 10 évre adjátok át neki ha írás/olvasó képes lesz, majd ebből megtud minden igazságot!
Apám és anyám így tett, majd átvettem a levelet, leszedtem róla a pecsétet és mikor kibontottam majd kihúztam a benne levő papír darabot hirtelen hatalmas fénykavalkád tört elő a papírból, fényleni kezdett a testem minden porcikája majd a fény egyes pontokba sűrűsödött és kezdett felvenni egy alakot majd egy tetoválás formájában ráégett a felsőtestemre! Ezután nagyon csodálkoztunk, majd félve szétnyitottam a papírlapot és elolvastam mi volt benne!
Szinte egy sokként rázott meg ami benne volt... végül kiderült hogy a nagy Enjeru (
エンジェル --> jelentése: angyal) Szárnyak klán szülöttje voltam akik a ninja falvak létre jötte után letelepedtek és a ninjalét után az egyszerű életmódot választották. Amit a klánomról tudni kell hogy az Uchiha és Senju után a 3. legerősebb klánnak számított mert olyan jutsu birtokosai vagyunk ami megöl mindenkit a több km-es körzetemben de velem is végez! A jutsu az
Fény elem nevet kapta (azt hogy miből áll a leírásban megtalálod). De ennyivel nem lehet lezárni egy erős shinobikból álló klánt ezért miután a senju és uchiha megegyezett az összes gyengébb elkezdte követni őket, csak az én őseim álltak ellen, nem akarták hogy keveredjenek a véreink és a titkaikat sem akarták kiadni. Ezért a Senju és Uchiha közös erővel majdnem a pusztításba tiporták a klánt és a túlélőknek egy utolsó választási lehetőségként felajánlották hogy békésen élhetnek távol a háború mentes övezetektől ha lemondanak a shinobi létükről... más lehetőség nem volt mint meghajolni és elfogadni a feltételt, így messze az országaiktól megalakult Yōsai (
要塞 --> Fellegvár) falva.
A már akkor Hokage-ként ismert Senju Hashirama azt mondta hogy rajtunk tartja a szemét, de nem fog senkit bántani ha nem próbálunk újra háborúkat szítani vagy pénzért eladni harci technikáinkat meg jutsujainkat. Ez így is ment sok-sok évig közbe már Hashirama-sama is meghalt, és váltogatták egymást a Hokagék is... a falum tagjai már az évek óta tartó békés életmód következtében szükségtelennek tartották hogy fejlesszék vagy gyakorolják képességeiket!
Aztán a születésem után 5 hónappal vmelyik este a csendet egy nagy méretű mészárlás követi, ismeretlen shinobik (nem volt fejvédő) támadták meg az idáig békés falut, ezután szinte mindenkivel végeztek, kerestek vmit! A vér-szerinti apám sejtette mit, ezért elhozta a szentélyből, úgy gondolta hogy óvatosnak kell lenni ezért megtanult pár jutsut ha baj ütne ki akkor megtudja védeni falut. Ezért a szentélyből elhozott ereklyét - ami egy jel volt - belepecsételte a levél kíséretében ebbe a borítékba hogyha ha majd kinyitom egyből egyesüljön velem!
A jel egy különleges jel volt amit egy tekercsbe tároltak... rengeteg fortélyos jutsuval levédve a kíváncsi szemek elől! A jel nem más volt mint a kulcs, a Fény elem használatához! Ez a jutsu olyan elemet tartalmazott amit idáig kordában csak a mi klánunk tartott és ez nem más mint a fény... ez a jel volt a mágnes hozzá amivel feltudjuk szívni ezeknek az elemeknek a részecskéit és hozzáadva a chakránkhoz vmi újjat alkotni! Apám tudta hogy egy ilyen jutsu birtokában bárki ellenfele lehet egy Senju vagy Uchihának és tudta hogy a Madara meg Hashirama erejét még nem múlta senki sem felül tehát aki megszerzi könnyen elpusztíthatja utódaikat így ő lehet a világ legerősebb embere is!
Aztán hogy megtudtam az igazságot úgy döntöttem ott hagyom a "szüleimet" hogy útra kelljek és keressek vmi célt az életembe! Sok hónap utazás után eljutottam egy városba ahol pörgött az élet rendesen, olyan nyüzsgés volt ott amit még sosem láttam ezelőtt. Gondoltam megpróbálok vmi munkát keresni, hogy legyen vmi ennivalóm, és lakásom!
De nem vettek fel sehova a korom miatt ezért az utcán maradtam, viszont több erőm se maradt hogy tovább utazzak így egy megoldás maradt... lopnom kellet hogy életben maradjak! Aztán lassan megszoktam ezt az életmódot de azt sosem kedveltem mikor elkapnak és elkalapálnak utána... egy nap egy idegen érkezik a városba, emlékszem még most is arra miként nézett ki!
Magas, hosszú fekete haj, fura mód férfi létére női kimono-ban mászkált de azért könnyen megszokható volt! Aztán ahogy meglátott az egyik árus azt hitte megint lopni akarok és kijött majd elkezdett ütni, mivel a férfit bámultam nem kaptam észbe se szinte, csak miután ütöttek... dühös lettem, annyira hogy a jel elkezdett világítani rajtam majd beborított ismét az a fény mint akkor és kirobbant belőlem, olyan erővel hogy hosszú méterekre elhajította az árust.
A férfi is felfigyelt erre, de nem csak ő hanem az utcán mindenki, és annyira megijedtek a népek hogy kiűztek a faluból... az nap szomorú volt még az ég is, este a folyóparton ültem az esőben, és bántam hogy elhagytam a szüleim! De az a férfi vhogy rám talált és rám adott egy száraz hosszú kabátszerű ruhát, majd bemutatkozással kezdte: ~ Üdv, a nevem
Orochimaru! Nem tudtam mit akart, nem is érdekelt... csak egyszerűen megköszöntem a kabátot! Látta rajtam hogy nem akarok beszélgetni, ezért egyből elmondta miért jött: ~ Gyere velem... tudom ki vagy, mi vagy! Gyere velem, edzelek téged, és minden kérdésedre idővel választ kapsz! Erős gondolkodásba kezdtem, de mondom veszteni valóm nincs ezért elmegyek vele. Ekkor kezdődött el életem egy nagyon érdekes szakasza!
Nem sokat kellet várnom mivel érkezésem után volt a születésnapom tehát 11. születésnapom ott töltöttem! Orochimaru-sama úgy gondolta hogy legyen ez az egyszerű gyerekként töltött utolsó napom ezért kellő módon megünnepeltük! Másnap egyből kezdtük a brutális edzéseket... megtanította a taijutsu, ninjutsu alapokat hogy és kivételes szintre segített fejleszteni a chakra kontrollomat. Közben elmesélte hogy ismeri a klánom, ismeri a titkos jutsunkat és hogy kik és miért végeztek aznap éjjel mindenkivel! Kumogakure no sato egy különleges egysége végzett az emberekkel a jutsu megszerzése érdekében! Főleg azért mivel a klánom eredetileg villám ellem affinitásúak voltak pont azért hogy az Fény elemet akkor használják amikor tudják!
Mivel a jutsunak volt egy nagy hátránya, a jutsu kivételezéséhez nagy mennyiségű fényre volt szükség amit nappal tudtak végrehajtani, éjszaka meg kevés van ezért mivel a villám elemű jutsuk olyan erős fénnyel rendelkeztek hogy a napsugárzását is tudta helyesíteni de csak rövid korlátolt ideig! Megfogadtam hogy bosszút állok Kumogakurán amiért ezt tette a családommal. Csaknem 9 évig tartott az edzésem, rengeteg új embert ismertem meg amíg Orochimaru-sama edzett, de jött az a kölyök...
Uchiha Sasuke ő felborított mindent, első ránézésre sem volt szimpatikus mivel elég fennhéjázónak tűnt. Orochimaru-sama minden vele kapcsolatos dolgot eltűrt!
Rá szánt teljes 3 évet, és ez azzal járt hogy mindenki mást elhanyagolt.. köztük engem is! Ezért elkezdtem azokat a képességeim ez idő alatt fejleszteni amit eleve nem engedett meg, mivel megpróbált rájönni hogy tudná használni a jutsumat! De a jel lemásolása nem volt könnyű, mivel olyan anyagot kellet kitalálnia ami vonzza a fényt. Ezt ezidáig nem találta ki miaz, ezért megtiltotta hogy gyakoroljam a használatát! De Uchiha Sasuke nyert számomra egy kis időt hogy gyakoroljam képességeim, ezért elkezdtem villám elemű jutsukat használni és a fény jutsuk használatát is gyakorolni! Egy régi feljegyzés szerint a klánomról Orochimaru információ gyűjtőjében az volt hogy van 1 fény alapú jutsu ami a háborúk idején seregeket pusztított el de a használó életébe került! Gondoltam ha ez a jutsu a legerősebb és ha igaz, akkor meg kell tanulnom ha egész Kumogakuréval végezni akarok.
De az edzéseim közben Sasuke is fejlődött és a végén féltékeny voltam rá, végülis ő még átokpecsétet is hordozta magán ami nekem nem volt. Már szinte gyűlöltem hogy mindenkinél magasabb rendűnek tartotta magát... majd eljött a nap mikor végzett Orochimaruval, mikor én ezt megtudtam, úgy forrt bennem a düh mint akkor még sohasem. Megölte számomra azt az embert aki életcélt adott nekem és erőt, egy hőst akire felnéztem, ezért ő is felkerült a halál listámra, persze őt előbbre mint Kumogakure.
De
Kabuto megfékezett és azt mondta: ~ Eszedbe se jusson utána menni, Orochimaru-sama és én figyeltünk hogy edzettél... segíts nekem és együtt cselekszünk Orochimaru-sama nevében. Gondoltam mért ne, bármi legyen az én megteszem... öltem is már ezért a névért, és így meg már még inkább öltem volna, tehát bármit megteszek!
Azt mondta hogy szüksége van a kísérleti laborokból néhány élő, de erős emberre majd egy kísérlethez! Majd meg adott pár összekötőt akiket ki kellet végeznem hogy nehogy beszélni tudjanak, rólunk miután a mester meghalt!
Legvégül elküldött egy beszivárgó had műveletre hogy szerezzem össze néhány halott maradványait!
Miután végeztem az utolsó hullával, és vissza tértem a bázisra, nem volt ott, vagyis nem érzékeltem! Majd arra voltam figyelmes hirtelen hogy egy kígyófarok csavarodott körém, össze roppantva a csontjaim... mikor már mozdulni sem tudtam, Kabuto hangját hallom: Köszi hogy megtetted amit kértem, nélküled nem sikerült volna idáig eljutnom ilyen hamar, de Orochimaru utolsó parancsa az volt számomra feléd nézve hogy (- Meg kell halnia, ha a jutsuját vmilyen formában sikerült hasznosítani), ekkor egy utolsó csapással kivégzett és ott vesztettem életem.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
huh Ez kicsit hosszúra sikeredett, de sebaj!
Most jöjjön egy rövid jellemzés.
Életkor: Kezdetekkor: 10;
Orochimaruval való találkozás: 11;
Sasuke megérkezte: 20;
A halálom: 23,5 év!
Alkat, Kinézet, Fegyverzet: http://media.giantbomb.com/uploads/0/3/10522-ninja.jpg ~ pontosan így néznék, még a fegyverzet is aránylag klappol.
http://files.myopera.com/buomtrang/albums/516300/Paul_Chen_Practical_Ninja_To_M%5B1%5D.jpg ~ ez a kard lenne, ha erős testalkatú ellenfelek ellen harcolok, ezzel mély és erős sebeket lehet okozni!
Illetve Kunai-t használnák a gyors közelharchoz!
Jutsuk: A taijutsu és ninjutsu képességeim fejlesztése elég komoly szinten folyt, bár a taijutsu kicsit fontosabb volt az Orochimaru-sama által rámbízott feladatok miatt! Ez után foglalkoztam a klán képességeim fejlesztésével és a villám technikák megtanulásával. A fény technikák közül volt néhány érdekes amit megtanultam mint pl.:
Fény elem - Napököl --> ez a jutsu a chakrával keveredett fény az ökölben gyűjtötte össze, és minden ütés olyan forró volt mint maga a nap,
Fénybomba --> Egy tömörített fény bomba bénító hatással de csak rövid távon. (ez a jutsu az alapja Kabuto Senpou - Hakugeki no jutsujának),
Fénypajzs --> ez a jutsu az amit legelőször is használtam az áruson, egy fény burok ami körülvesz és eltaszítja a szilárd dolgokat! Gyenge pontja hogy rövid ideg használhatók mert rengeteg chakrát zabálnak, és fény szükséges hozzá méghozzá sok vagy erős fény. Villám jutsukból rengeteg félét, főleg távolságit, azon kívül beszivárogni is nagyon tudtam.
Cél: Nincs különösebb célom, csak a klánom megbosszulása vagyis Kumogakure elpusztítása illetve Sasuke elpusztítása miután végzett Orochimaruval!
Teljes Név (eredeti klánnév): Enjeru Kein
ui.: azt elfelejtettem mondani hogy amíg edzett a karakterem Orochimarunál, voltak küldetései amiben rengeteg ártatlan embert kellet kivégeznie, meglopnia, elrabolnia! Pont ettől válik gonosszá ahogy az elején megemlítettem!