Nekem a két énem két különböző dolgot mond:
a gonooosz :
Szökött shiobi >:3 Vagy akatsuki tag. Inkább előbbi, mert az akások eléggé kihullottak, már csak a kevésbé jófejek maradtak. Meg egy darálthús a föld alatt.
Lenne valami jó kis kekkei genkaim, mondjuk zöld, fotoszintetizáló szem, így nem fogyna ki a chakrám soha. Oké, túlzás. Elemeim: tűz, szél, ezek valóságban is fekszenek, harmadik villám, vagy föld. Nin- és genjutsu, taijutuban meg szkander-királynő nem lennék, de nagyon jók lennének a reflexeim. Meg valami menő kis fegyver is jöhet. Talán az a régi-tobi féle láncos sarló, de azt csak akkor használnám, ha olyanom van. Meg az one pieces stílust követve megfigyelés színe, a ninjutsu ellen, és fegyverzet színe a fegyverek, mint pl kunai ellen. Azért csak ezek ellen, mert túltáplni magam csúnya dolog. Király akarata meg felesleges, mert itt úgy is erős minden konohai sznob, a tucat ellen meg mindenek trükközni?
Ugye missing-ninja lennék, de ak-s erejű(trolloló), és nem az a zabuza féle, aki menekül a anbuk elől. Hanem random mennék falut rombolni Pein-styleban, és magamba röhögnék, hogy mivel mindneki tudja ki vagyok (valami azonosítójel, akár mint az aka-köpeny, vagy a piercingek), ezért kapják a szívrohamot.
Tehát éldegélném troll életem, és ha már gonosz vagyok, akkor vérköd falu, onnan úgy is csak schwarzeneggerek jöttek, mint Kisame, Sui', Mei, Zabuza. Esetleg Amegakure (eső), mert az menőn néz ki.
Bár utálom ha sokáig esik.
Ja, és a legfontosabb: lenne egy trolltársam :DDD Hozzám hasonlóan ő is terminátor, de egyben legjobb barát(nő) is. Vagy pasi, tök mindegy, de nem akarok antiszoc nyomi lenni, aki előbb-utób magában kezd motyogni kommunikáció hiányában.
Meg a rosszarcoknak is lehetnek nakamáik.
a bennem lapuló csillámpóni: Nem szöknék meg, mert az csúúnya dolog, és egyébként is, a környezetet is jobban szennyezem.
A falum? Természetesn Konohagakure, mert ott mindenki nakama, még a vécésbácsi és életét adná egy tök ismeretlen ninjáért, még ha éppen Konan fojtogatja, vagy Pein néz rá csúnyán, akkor is.
Mindenki szeret mindnekit, itt van minden kekkei genkai, és doujutsu. Egy cuki-muki kis családban élnék, karácsonyra mindig megkaptan volna az éppen memő barbie-babát, lenne egy cukimuki bátyuskám, aki Itachi lehetett volna, bejutnék az akadémiára cuki-muki pontocskákkal, és még a vizsgán se húznának meg.
Önként, és dalolva teljesíteném a D szintű kis küldetéseimet is, mondván, hogy azzal is csak a köz javát szolgálom, és segítek az idős néniken, és bácsikon. *w*.
Mikor felnőnék, könnyes szemmel, de megölném, akit a küldetés szerint meg kell, mondván, hogy így járt, de azért vinnék majd virágot a sírjára.
Lenne 3 cuki-muki kis tanítványom, akiket repesvő szívvel vezetnék be a ninják világába, megtanítnék nekik mindent, életemet adnám értük, ha szembe jönne Hidan, ilyesmi. Képességeim, mint amiket már előbb leírtam.
Célom, roppant fantáziadúsan, hogy én lehessek a Hokage, így még hasznosab legyek az emberek számára.
Összefoglalva, élném a szép kis sablonéletem, szép kis sabloncélokkal és szivárványt okádva, cukormázas muffint és pillangókakit eszegetve osztanám a szeretetet, és az életerőt, mint Kozsó és Chiyo-nagyi összetranszmutált verziója.
természetesen a missing-életet gondolom komolyan x)
szerk:
1) hogy ne kelljen kódtörő
2) csak nekem nem tetszik a szökött shinobi kifejezés? Az olyan, mintha egy bűnöző szökött volna meg a börtönből, és őt üldöznék a *dobpregés* JÓK, az IGAZSÁG nevében. És ha egyszerűen csak az erdőben akar élni, miért nem teheti? ez a személyi jogok korlátozása >.< mm ha engedély nélkül mész el, akkor is az leszel, lásd szöcske. Gááz. Ezért is mennék el missing-nek.
3) Midori-kun:
Most akkor lógsz te is két kisregénnyel ide, valamint egy nagatós-cseresznyefás háttérképpel, meg egy kanji-fordítós honlappal face üzifalra, mert máshol elhagyom. x)