24 nov 27, 14:36:24 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Te melyik hidden village nindzsája lennél?
Konoha rejtett faluja - 96 (34.2%)
Rejtett Felhő Falu - 14 (5%)
Rejtett Köd Falu - 12 (4.3%)
Rejtett Szikla Falu - 0 (0%)
Rajtett Homok Falu - 9 (3.2%)
Rejtett Hang Falu - 2 (0.7%)
Rejtett Vízesés Falu - 3 (1.1%)
Rejtett Eső Falu - 6 (2.1%)
Rejtett Hó Falu - 2 (0.7%)
Rejtett Fű Falu - 2 (0.7%)
Hold Alatt Rejtőző Falu - 4 (1.4%)
Rejtett Termálvíz Falu - 6 (2.1%)
Akatsuki - 72 (25.6%)
Egyik sem, teljesen független missing-ninként működnék : ) - 49 (17.4%)
Rejtett Csillag Falu - 0 (0%)
Rejtett Örvény Falu - 4 (1.4%)
Összes szavazó: 276

Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 12
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Te milyen ninja lennél a Narutóban és milyen életet élnél?(kikkel haverkodnál)  (Megtekintve 55975 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Akatsukis
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #120 Dátum: 11 nov 30, 18:58:31 »

Akatsuki ralyong ó vagyok a nevem is elárulja. Akatsukiba csak kemények vannak ugyogy ha benne lennék tudnák hogy nem szorakozhatnak velem, emellett lenne egy király társam is.
Naplózva

AKATSUKI FOREVER!!!!!
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #121 Dátum: 11 dec 17, 18:53:02 »

csak a változatosság kedvéért: Akatsuki.
ott ugyebár a keménylegények vannak, szal erős lennék. a társaság meg király, tele van jóarcokkal xD Kisame, Hidan, Deidara, Itachi :'P Meg mekkora poén lenne már, ha végigsétálnék valami utcán, akk mindenki kapná a szívinkfarktus.
ui: a régebbi hsz-emet ne figyeljétek annyira, majd leírom megint.
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 20, 17:18:43 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Ranzorser
Újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

A Homok Ura

« Válasz #122 Dátum: 11 dec 17, 20:12:02 »

Rejtett Homok falu.
Egy híres jounin lennék, hasonló, mint Jiraya csak a Homok faluban Nyelvesít
Ami a jutsujaimat illeti bábmester lennék, készítenék egy csomó új bábot és mérget, majd ebből pénzt keresnék. Utazgatnék ide-oda stb.
Ez lenne a kis történetem Nyelvesít  Mosolyog
Naplózva

Utakata24
Chuunin
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Tsuki no masutā

« Válasz #123 Dátum: 11 dec 17, 20:58:10 »

Getsugakure, ott lennék Valami spéci elemet használó sensei.
Naplózva

"A hülyeség nem pók, de mégis behálózza a világot"
Andi

"Óvakodj az olyan dolgoktól, aminek nyele van, mert azokkal dolgozni kell!!!!!"
Dávid

"Egy teve 2 hétig tud dolgozni anélkül, hogy inna; én 2 hétig tudok úgy inni, hogy közbe nem dolgozom"
Tomi

E-szerint élek:
"Jézus ott áll előtted, ha szomszédodat lelőtted.
Máriától kapsz egy pofont, ha a boltba lopsz egy kotont.
Kertedbe nő a vadkender, érted jő a pókember"
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #124 Dátum: 12 jan 20, 17:06:03 »

Nekem a két énem két különböző dolgot mond:
a gonooosz  Ördögi:
Szökött shiobi >:3 Vagy akatsuki tag. Inkább előbbi, mert az akások eléggé kihullottak, már csak a kevésbé jófejek maradtak. Meg egy darálthús a föld alatt.

Lenne valami jó kis kekkei genkaim, mondjuk zöld, fotoszintetizáló szem, így nem fogyna ki a chakrám soha. Oké, túlzás. Elemeim: tűz, szél, ezek valóságban is fekszenek, harmadik villám, vagy föld. Nin- és genjutsu, taijutuban meg szkander-királynő nem lennék, de nagyon jók lennének a reflexeim. Meg valami menő kis fegyver is jöhet. Talán az a régi-tobi féle láncos sarló, de azt csak akkor használnám, ha olyanom van. Meg az one pieces stílust követve megfigyelés színe, a ninjutsu ellen, és fegyverzet színe a fegyverek, mint pl kunai ellen. Azért csak ezek ellen, mert túltáplni magam csúnya dolog. Király akarata meg felesleges, mert itt úgy is erős minden konohai sznob, a tucat ellen meg mindenek trükközni?

Ugye missing-ninja lennék, de ak-s erejű(trolloló), és nem az a zabuza féle, aki menekül a anbuk elől. Hanem random mennék falut rombolni Pein-styleban, és magamba röhögnék, hogy mivel mindneki tudja ki vagyok (valami azonosítójel, akár mint az aka-köpeny, vagy a piercingek), ezért kapják a szívrohamot. Faceg

Tehát éldegélném troll életem, és ha már gonosz vagyok, akkor vérköd falu, onnan úgy is csak schwarzeneggerek jöttek, mint Kisame, Sui', Mei, Zabuza. Esetleg Amegakure (eső), mert az menőn néz ki.  Ördögi Bár utálom ha sokáig esik.

Ja, és a legfontosabb: lenne egy trolltársam :DDD Hozzám hasonlóan ő is terminátor, de egyben legjobb barát(nő) is. Vagy pasi, tök mindegy, de nem akarok antiszoc nyomi lenni, aki előbb-utób magában kezd motyogni kommunikáció hiányában. Nevet Meg a rosszarcoknak is lehetnek nakamáik.

a bennem lapuló csillámpóni:

Nem szöknék meg, mert az csúúnya dolog, és egyébként is, a környezetet is jobban szennyezem.

A falum? Természetesn Konohagakure, mert ott mindenki nakama, még a vécésbácsi és életét adná egy tök ismeretlen ninjáért, még ha éppen Konan fojtogatja, vagy Pein néz rá csúnyán, akkor is.
Mindenki szeret mindnekit, itt van minden kekkei genkai, és doujutsu. Egy cuki-muki kis családban élnék, karácsonyra mindig megkaptan volna az éppen memő barbie-babát, lenne egy cukimuki bátyuskám, aki Itachi lehetett volna, bejutnék az akadémiára cuki-muki pontocskákkal, és még a vizsgán se húznának meg.

Önként, és dalolva teljesíteném a D szintű kis küldetéseimet is, mondván, hogy azzal is csak a köz javát szolgálom, és segítek az idős néniken, és bácsikon. *w*.
Mikor felnőnék, könnyes szemmel, de megölném, akit a küldetés szerint meg kell, mondván, hogy így járt, de azért vinnék majd virágot a sírjára.
Lenne 3 cuki-muki kis tanítványom, akiket repesvő szívvel vezetnék be a ninják világába, megtanítnék nekik mindent, életemet adnám értük, ha szembe jönne Hidan, ilyesmi. Képességeim, mint amiket már előbb leírtam.
Célom, roppant fantáziadúsan, hogy én lehessek a Hokage, így még hasznosab legyek az emberek számára.

Összefoglalva, élném a szép kis sablonéletem, szép kis sabloncélokkal és szivárványt okádva, cukormázas muffint és pillangókakit eszegetve osztanám a szeretetet, és az életerőt, mint Kozsó és Chiyo-nagyi összetranszmutált verziója. 
    Lehánylak

természetesen a missing-életet gondolom komolyan x)

szerk:
1) hogy ne kelljen kódtörő
2) csak nekem nem tetszik a szökött shinobi kifejezés? Az olyan, mintha egy bűnöző szökött volna meg a börtönből, és őt üldöznék a *dobpregés* JÓK, az IGAZSÁG nevében. És ha egyszerűen csak az erdőben akar élni, miért nem teheti? ez a személyi jogok korlátozása >.< mm ha engedély nélkül  mész el, akkor is az leszel, lásd szöcske. Gááz. Ezért is mennék el missing-nek.
3) Midori-kun:
Most akkor lógsz te is két kisregénnyel ide,  valamint egy nagatós-cseresznyefás háttérképpel, meg egy kanji-fordítós honlappal face üzifalra, mert máshol elhagyom. x)
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 21, 22:21:48 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Utakata24
Chuunin
*

Tsuki no masutā

« Válasz #125 Dátum: 12 jan 21, 19:56:29 »

Na kicsit kirészletezem sabaku alapján: akkor getsugakuréba élnék kakashi színvonalon smirksweat a kekkei genkaiom a mágnesesség lenne azon belül a gravitáció manipulálása. A tanitványaim egy emós kis csaj lenne ilyen szöcskés, egy shika kaliberü srác, Meg egy szivárvány-hányó langyi srác. A célom Velük az lenne h legyenek társaságiak ès legyenek hüek önmagukhoz. A falu vezetõ spanom lenne. Elemem a kekkeien kívül víz lenne és értenék a genjutsuhoz. Taijutsuhoz úgy álnék mint a Tesihez. Fúj.
Naplózva

Andi

Dávid

"Egy teve 2 hétig tud dolgozni anélkül, hogy inna; én 2 hétig tudok úgy inni, hogy közbe nem dolgozom"
Tomi

E-szerint élek:
M. Bogi
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #126 Dátum: 12 jan 22, 16:51:46 »

Valahogy így néznék ki. Nyelvesít
Képességnek talán vízelemet és tűzelemet akarnék. Mosolyog
Úgy 170 centi lennék, és úgy 60 kiló, állítólag a magasság minusz 110-nek kell lennie a testsúlynak. Nevet
Ja, és saját faluban laknék. Mosolyog
Röviden és tömören ennyi. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 22, 16:52:45 írta M. Bogi » Naplózva

~Apa: heo
~Anya: Minagi
~Tesóim: Rikan, Sabaku
~Nagyi: Ritli
~Tanárom: Kallen
^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #127 Dátum: 12 jan 22, 18:07:46 »

Javítva

Név: Uchiha Daisuke
Nem: Fiú
Kor: 13 év
Rejtett falu: Konohagakure no Sato
Elemek: Tűz, Villám, Föld
Rang: Chuunin
Születésnap: június 21.
Magasság: 178.5 cm

"Eleinte taijutsuban jeleskedtem, tűz jutsuk terén hagytam némi kívánni valót az első tűz stílusú jutsum a Katon: Gokakyuu no Jutsut 8 évesen sikerült teljesen elsajátítanom, első villám elemű jutsum a Raiton: Kage Bunshin no Jutsu, majd a Chidori.
Szép lassan kitanultam a jutsukat, a villám jutsuk profi szinten mennek, a Chakrám több az átlagos shinobiéknál.
12 évesen elkezdtem tanulni a 3. elemet, a földet de sajnos ehhez nem volt érzékem így fehagytam egyelőre a gyakorlásával és a taijutsura összpontosítottam. Később kitanultam néhány föld elemű jutsut is."

Betegség: súlyos asztma gyötri, ami túlhajszoláskor, és az Ookami rendan használatakor jön elő

Sharingan: lvl3 mindkét szemem
Mestere: Hatake Kakashi, jounin, villám, víz valamint föld elemű jutsuk.

Különleges képességei:

-Sharingan
- Ōkami-rendan: képes átváltozni részben farkasemberré, de nagyon veszélyes, mert ha elnyeli a vadállat akkor örökké az marad. Viszont ha csak részben, akkor jelentős mennyiségű chakratartalékokra tesz szert, gyorsaság, erős tépő-, ill. hegyes, torzult szemfogak. Amíg ebben a formában van a sebek begyógyulnak, de persze nem nyomtalanul tűnnek el. Ha használja ezt az alakot egy idő után kiüti vele magát, legrosszabb esetben napokig kábult állapotban lehet. Daisu' ritkán használja, hiszen ez akár az életébe is kerülhet...

Összegzés:
Ninjutsu ~ 4
Taijutsu ~ 4.5
Genjutsu ~ 2
Erő ~ 4.5
Gyorsaság ~ 5
Intelligencia ~ 5
Állóképesség ~ 3
Kézpecsétek ~ 4

Akikkel barátkoznék: Inuzuka Kiba, Hyuuga Hinata, Rock Lee, Sai, Yamato taichou, Hatake Kakashi Pojén

Kicsit átszerkeztettem, mert közben agyaltam még rajta, de annyit hozzáfűznék, hogy úgy döntöttem ez nem én vagyok ikszdé mmint ő egy sztorim hőse lett közben átnevezve, szóval szerintem ideje leírni tényleg magamat

Név: Anazawa Flexee
Nem: Lány
Kor: 17 év
Rejtett falu: Konohagakure no Sato
Elemek: Szél, föld
Rang: Chuunin
Születésnap: június 21.
Magasság: 170 cm

Történet:
A Kilencfarkú támadása idején a szüleit megölték, árva maradt, de nem sokkal később az Anazawa család befogadta, így lett egy bátyja, Anazawa Akira, aki 19 éves. A ninja akadémián nyújtott teljesítménye átlagos volt, a záróvizsgát elsőre sikerült letennie. 2-es csapat tagja, az első B szintű küldetésén súlyosan megsérült. [Később, a második A rangú küldetésen Daichi életétveszti, így egy másik chuunin veszi át a helyét]
14 évesen szerződést köt párducokkal (ikszdé) és ezután ők lesznek az idézett állatai.

Párducok [fajta;név;szín]

[Ködfoltos] Kazuha; piszkosszürke alapon fekete foltok
[Ködfoltos] Amon; homokszín alapon fekete foltok
[Ködföltös] Chuu; sötétszürke alapon fekete foltok
[Fekete] Baku; éjfekekte
[Fekete] Bungo; éjfekete

(Bungon és Bakun nyakörv van félreértések elkerülése végett)

Küldetések
D: 24
C: 7
B: 2
A: 0
S: 0

Csapat: 2-es csapat, társak; sensei: Rui (17), Daichi(18) [később Haruhiko(17); Kaishou sensei(27).

Chakrairányítás ~ 5;
Ninjutsu ~ 2;
Taijutsu ~ 5;
Genjutsu ~ 1;
Erő ~ 4.5;
Gyorsaság ~ 5;
Intelligencia ~ 4;
Állóképesség ~ 4;
Kézpecsétek ~ 2 [ejj azok a sorrendek Technikai KO]

Magasszintű taijutsu, szél és föld jutsut csak párat ismer illetve tud használni ikszdé
Egyéb: kage bunshin no jutsu (max 4 klón) henge, kawarimi, kuchiyose, fegyvere: olyan kard mint Sainak

[20 évesen jounin rangú, majd életét veszíti a Negyedik Nagy Ninjaháborúban]

(Remélem kb. reálisak az életkorok a Naruto időszámításához képest ^^ )

Kinézet:

Naplózva

M. Bogi
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #128 Dátum: 12 jan 22, 18:11:36 »

Hát, Flexee, nagyon csini lennél, mit ne mondjak. xDD
Naplózva

~Apa: heo
~Anya: Minagi
~Tesóim: Rikan, Sabaku
~Nagyi: Ritli
~Tanárom: Kallen
Utakata24
Chuunin
*

Tsuki no masutā

« Válasz #129 Dátum: 12 jan 24, 16:59:27 »

húú én is csinálok egy ilyen hosszút!

Teljes neve: Tsukade Corin
Nem: Férfi
Kor: 14
Rang: Chunnin
Falu: Hold alatt rejtőző(Getsugakure)
Születésnap: 1997.Szept. 08
Mgasság: Kb 179 cm
súly: 68 kg

Életrajz: Corin Getsugakure kórházában született, mint kora szülött, jó pár hét elteltével szülei hazavihették, családja nemes ninja család volt, így könnyen beletanult a dolgokba, a genjutsut már az akadémián jól használta, később elsajátította a víz elem 2/3-át, a vizsga előtt megismerte családja kekkei genkaiát, a mágnes elemet, ebből a vizsgán egy jutsut alkalmazott: jiton: Sumi buraketto(Mágnes elem: Tér bilincs). a Vizsgát sikeresen teljesítette, így most chunninként él.

Csapata:
Mester: Kurama Meitsuki
Jounnin
Gen-ken használó.

Hisato Hitsuki:
szomorú természetű, de hangos lány, állandóan fekete ruhában van. jutsuja: Főképp genjutsu, de azért a villám elemhez is ért.
Mizura Meitsuki: a mester fia, vidám srác állandóan fehérben jár és nagyon kedves, kicsit nőies.Jutsuja: Képess mindenféle tai jutsura, kekkei genkaia az elképesztően erős genjutsu, amit csak elkeseredett állapotában használ. a genjutsuja akár egy gyengített tsukoyomi.

Képességei:

Suiton: a legtöbb víz jutsut képes használni, kedvenc jutsuja a mizu bushin, ami maga által fejlesztett víz alapú genjutsu.
Genjutsu: képes alóluk kikerülni és azokat az ellenfélre küldeni, de mizura veri őt genjutsuban.
Jiton: A jutsuja inkább a gravitáció és a tér manipulálásán alapul.
 eddig ismert jiton jutsuja: Jiton: Sumi buraketto:
ez a jutsu azonnal megváltoztatja egy adott tárgy vagy/és személy súlyát. a jutsuval magasabb szinten repülni is lehet.

Gyengéi: Logikus és racionális, ezenkívül nagy szájú. Túl gyakran elemez túl valamit, és azt az ellenfél előtt képes oda kiabálni a társának. Nagyon hideg tud lenni, Viszont viszonzatlan románcban él Hisatoval.

Erősségei: Nagyon kitart a véleménye és a csapata mellett, képes értük bármit megtenni, ahoz képest hogy nem edz túl sokat viszonylag gyors.

Összegzés:

Ninjutsu-2
Taijutsu-1,5
Genjutsu-4,5
Erő-2
Gyorsaság-4
Intelligencia-4,5
Állóképesség-5
Kézpecsétek-3

Naplózva

Andi

Dávid

Tomi

E-szerint élek:
Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
*

Ore Amerika! Ore Hīrō!!

« Válasz #130 Dátum: 12 jan 24, 17:03:21 »

Szökött shinobi, pusztítanék, rombolnék, falukat és kagekat taszítanék homályba  Ördögi

Név: Gol D. Szajjan
Élekor:It' Over 9000!
Rang :szökött shinobi.
Kekkei Genkai:Dojutus:Öreg-Szem(Saját Jutsu topic)
Cél:Az eggyik legrettegetteb shinobivá válni
Hozzátarozók:Thunderfang (idézett állat)
Legyőzött ellenfelek: eddig sok rejtett falu és vele kagek hulltak porba a kezem álltal
Származási hely:Konoha
Megszökés elötti rang:Jounin (7 éves korában lett jounin, és 12 éves korában szökött meg, 15 évesen végzett az első kage áldozatával 17 évesen már mindenki ismerte a nevét, 27 évesen nem 1 nem 2 rejtett falvat tiport el.)
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 24, 17:15:46 írta Saiya-jin4ever » Naplózva

L- Hümm-hümm Próba cseresznye,by néni a buszmegállóban Hümm-hümm -L
Utakata24
Chuunin
*

Tsuki no masutā

« Válasz #131 Dátum: 12 jan 25, 17:22:13 »

valóban reális még naruto mércével is Nevet
Naplózva

Andi

Dávid

Tomi

E-szerint élek:
Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
*

Ore Amerika! Ore Hīrō!!

« Válasz #132 Dátum: 12 jan 25, 17:27:11 »

Dragon Ball mércével pedig nevetségesen gáz, mivel csak falukat pusztítok  ikszdé
Naplózva

L- Hümm-hümm Próba cseresznye,by néni a buszmegállóban Hümm-hümm -L
Azetz
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #133 Dátum: 12 jan 30, 23:32:24 »

Én egy Konohai jounin lennék természetesen Kúl A tüzet és a szelet használnám (kimagaslóan pusztító páros Nevet ), imádom a tüzet, és amiket művelni lehet vele...

Haverok: Naruto és bandája, abból a bagázsból mindenkinek megvannak a maga "szépségei"  Hümm-hümm

(Még nem igazán alkottam magamról így képet, de ha megvan, mindenképp  hozzáteszem ehhez Nevet )
Naplózva

"Egy nap én leszek a hokage és akkor mindenki felnéz majd rám..."

"Nézz csak ránk! Mindenünket felhasználtuk! És mégsem fekszünk holtan! Képesek vagyunk felülkerekedni a gyengeségünkön és félelmünkön! Ezt jelenti az élet!"

Jessy
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #134 Dátum: 12 jan 31, 16:27:49 »

Hát, asszem Forever Alone lennél xD Spanok lehetnénk, de hogy én nem fogok Kabucsimaruval embereket darbolni nap 20 órában, az biztos x) Az 50+ kilós madár még egy dolog :DD
Naplózva

Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 12
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins