Tsunade
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
"A céljaim érdekében jobb nekem a sötétségben..."
|
|
« Válasz #75 Dátum: 10 aug 14, 15:05:28 » |
|
Őő. Oké, de hogy jön a képbe Utakata?xD
Utakatának hívják azt a Genjutsut, amit Itachi Naruto ellen használt a Shippudenes találkakor. (Azaz valójában nem is Itachi volt, hanem Yuura.) Naruto csak Itachi kezét látta, és belekerült egy olyan genjutsuba, ahol a szerettei kínozták.. pl a fél feje Sasuke lett, meg kijött belőle Kakashi meg Sakura.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Logan911
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #76 Dátum: 10 aug 15, 00:10:30 » |
|
a legerősebb szerintem a fuuton, rasenshurriken...effektív a cucc elemeire szedi a sejteket...ennél nagyobb támadóerő kinek kell??
akárki akármit mond, a legallattomosabb a Kagemane...az ember 1 percre nem figyel oda, és máris más irányítja...elég gázos cucc
|
|
|
Naplózva
|
Logan911, másnéven Hizashi Hyuuga, Iwagakure no sato egykori Shodaime Tsuchikage-ja
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #77 Dátum: 10 aug 15, 07:21:22 » |
|
a legerősebb sztem egyértelműen az amivel nagato feléleszti konoha lakosságát. (attol h erős nem kell támadónak lennie)
a legalattomosabb a kagemaneshuriken no jutsu szerintem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
juura
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #78 Dátum: 10 aug 15, 11:40:48 » |
|
A legerősebb a chibaku tensei,ezen nincs mit vitatni.A legalatomosabb pedig szerintem hidan technikája,mert elég egyszer megkarcolnia, és már akkor az ellenfélnek vége,ha a hidan nem játszik.De amúgy az izanagi is eléggé alattomos mert mindegy mit csinálsz,kénytelen addig harconi a használó ellen még a szemek elnem fogynak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
iamhated
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #79 Dátum: 10 aug 15, 12:34:46 » |
|
akárki akármit mond, a legallattomosabb a Kagemane...az ember 1 percre nem figyel oda, és máris más irányítja...elég gázos cucc
Na ennyi,nézd meg ez a kölyök egy zseni..:DD Hol szoktak a shinobik nem figyelni 5percre? pmme köszi manga anime tökmindegy... Erősnek hmm..egy életlerövidítő felreppentető shinra tensei.. na az azért átrendezi a fejed...^^ Sunyiság kategóriát minimum a naruto hárem jutsuja viszi élhosszal ;] ( feltéve ha nem mel*g az ellenfél ^^ )
|
|
|
Naplózva
|
salala ~ Nyugodtan írhatsz privátot, hisz ott nem offolsz mivel egyből landol a kukába.
|
|
|
Logan911
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #80 Dátum: 10 szep 04, 01:16:25 » |
|
Hol szoktak a shinobik nem figyelni 5percre? ember...1, azaz egy percet írtam...olvasási szint odavág...-,-' amúgy a hárem max poénnak jó...1 kicsit erősebb ellenfélnél még viccnek is gyenge
|
|
|
Naplózva
|
Logan911, másnéven Hizashi Hyuuga, Iwagakure no sato egykori Shodaime Tsuchikage-ja
|
|
|
hali
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #81 Dátum: 10 szep 04, 15:11:31 » |
|
Szerintem legerősebb,és legalattomosabb jutsu egyértelműen a Sharingan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ali-G
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
MenőőMen
|
|
« Válasz #82 Dátum: 10 szep 04, 15:22:14 » |
|
A Sharingan sztem nem jutsu, a Sharingannal jutsukat lehet csinálni. Mondj egy Sharingan technikát és akkor okék vagyunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #83 Dátum: 10 szep 04, 15:32:40 » |
|
Amaterasu? Az nem sharingan technika? mivel anélkül elég nehéz lehet. És a Susano-o. Azt is csak azt tudja, akinek van sharinganja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ali-G
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
MenőőMen
|
|
« Válasz #84 Dátum: 10 szep 04, 15:37:28 » |
|
De az hogy odaírtad hogy Sharingan attól még az nem jutsu. Ez most olyan hogy, sztem a mutató ujj a legerősebb jutsu. Mert azzal lehet Sennen Goroshit csinálni. És te is írtad a Sharingan nem 1darab jutsura képes hanem többre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #85 Dátum: 10 szep 04, 15:46:53 » |
|
Gondolom úgy értette hali hogy képes követni az ellenfél mozgását,jutsumásolás,stb....ezek pedig nem kifejezett Sharingan jutsuk,hanem maga a Sharingan.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 04, 15:55:08 írta Mistich »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ali-G
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
MenőőMen
|
|
« Válasz #86 Dátum: 10 szep 04, 15:49:03 » |
|
Jah, azért írja a Susanoot és az Amaterasut
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
notarget
Gennin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
sugárzó, földönfutó anomália
|
|
« Válasz #87 Dátum: 10 szep 04, 15:52:32 » |
|
azért nézd má meg hogy ki mit irogat pls de a hsaringannak is van gyenge pontja pl ha mondjuk 2 pöttyös akkor még simán ki lehet játszani megha akkora a külömbség a shinobik között hogy hiába látja mégsem tud rá reagálni (hárítani/kitérni) akkor aztán semmit nem ér a hsaringannal meg amaterasura hány sharingan képes? (shusanooról nemis beszélve egyik ritkább mint a másik) szerk: Szerintem egy jinchuriki bijupalástot használva ketttesszintű átokpecséttel, senninmódban kinyitja mind a 8 chakrakaput, és bevesz egy marékkal chouji színes bogyóiból. Majd végrehajt egy d osztályú elemi jutsut xDD
ha ezt valaki megteszi akkor szerintem a chakraáramlása nem naon bírja és első 1 sec-be belehal bár az igaz hogy addig pöcintéssel országokat tesz el láb alól esetleg egy kis byakugan-al fel lehetne tolni az életben maradási esélyeket
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 04, 16:04:43 írta notarget »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ali-G
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
MenőőMen
|
|
« Válasz #88 Dátum: 10 szep 04, 16:01:51 » |
|
Télleg azt már más írta. De nem baj a lényeg ott van a 2hsz-ben A sima Sharingan technikák nem nagy cuccok. Ezek csak kisegítésnek jók. Az hogy előre lát 1mp-el nem nagy cucc, csak védekezésnél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hekker123
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #89 Dátum: 10 szep 04, 18:34:10 » |
|
sztem a legerösebb jucu kétségkivül az amaterasu mivel lehetetlen eloltani még vizzel se lehet semmi értelme sztem bevetni ilyen fuuton rasen shuriken jucu-t ha az amaterasuvan sepercallat elpusztitod a teknikát és használóját is hátrány:(kevesen ismerik)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|