24 nov 27, 17:26:06 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 12
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Melyik a legerősebb és melyik a legalattomosabb jutsu és miért?  (Megtekintve 49780 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Volfid
ANBU Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #90 Dátum: 10 szep 04, 19:05:31 »

Én spec a vízbörtönre voksolok.
Lsd még yamatot vagy kakashit is el lehetett kapni vele utána pedig már nemlehet nehéz megölni
Naplózva
Logan911
Gennin
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #91 Dátum: 10 szep 04, 20:58:31 »

A Sharingan sztem nem jutsu

a Sharingan is jutsu...egy speckó dojutsu (szemtechnika)...tudom, h kicsit fura, de akkor is ez van...
am tényleg elég erős, ha a használója megfelelően képzett...pl a Lee elleni harcban hiába volt Sasukének Sharinganja, mert nem volt elég gyors, h lemásolja Lee mozdulatait...szal képzettség nélkül nem olyan nagy valami
am ha már szemtechnika, akkor egyértelmű, h a Rinnegan a nyerő...nem hiába nevezik a legfejlettebb dojutsunak
Naplózva

Logan911, másnéven Hizashi Hyuuga, Iwagakure no sato egykori Shodaime Tsuchikage-ja
dosreis
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Kakarottttooooo

« Válasz #92 Dátum: 10 szep 05, 09:48:53 »

Igaz a Rinnegan a nyerő Nevet. Én a korlátlan erő egyik jelének tekintem mivel képes vagy használni mind a 6 elemet vele valamint gyorsabban lemásolni bármilyen Jutsut vagy kifejleszteni Nevet
Naplózva
juura
ANBU újonc
*

« Válasz #93 Dátum: 10 szep 11, 11:07:33 »

A legalatomosabbnak a tsusokyumi mondható,mert belenézel a szemébe,és véged.A legerősebb meg a chibaku tensei.
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #94 Dátum: 10 szep 11, 12:02:23 »

A legalattomosabb szerintem orochimaru test csere jutsujai, mevel párszor már lecsapták  ás egyszerüen csak kimászik a testéből és  mehet a harc.
A legerősebb szerintem ha a támadó erőt nézzük akkor a bijuu cannon (amit a 8 farku is és naruto kyubbi módba is megcsinált)
Védelmet nézve a susanoo.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
fight back
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #95 Dátum: 10 nov 19, 17:08:33 »

Szerintem a legerősebb támadó jutsu az Amateresu/shinrra tensei nem tudok a kettő közül választani mind a kettő brutál
a legalaptomosabb(ak) az összes sharingan gen jutsu hiszen mindegyik lebénít nem tudsz mozogni a tsusokyumi meg ki iscsinál  kakasi is ellégé megvolt gyötörve mikor itachi használta rajta  ha jól tudom 1 hétig kellet pihenie
Naplózva
Invalid
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #96 Dátum: 10 nov 19, 20:41:59 »

szentem az Edo Tensi mert durva úgy visszahozni egy rakás halottat az életbe és irányítani a testüket úgy,hogy az a személy magánál van xD és amúgy is ez Orochimaru jutsuja amit Kabu' használ és Marcsi a tiltott jutsukról híres:P
Naplózva

Pein mondta Naruto-nak:"Nem látod a fától az erdőt..."
Én meg mondom:"Nem látod a paneltől a lakótelepet!"
Akimindenttud
Gennin
*

avatár törölve (by moderátor Shiro)

« Válasz #97 Dátum: 10 dec 02, 18:16:53 »

Szerintem a legalaptomosabb az orocsimarcsi testcsere jutsuja a legerősebb támadás meg a rasen-shuriken
Naplózva

/"Fear is not evil. Please pay attention to weakness, and once you get to know them not only stronger, but also become a nicer man."\

dosreis
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Kakarottttooooo

« Válasz #98 Dátum: 10 dec 02, 18:30:39 »

Szerintem a legalattomosabb jutsu az Izanagi mert Konan azt hitte megöli Madarát és mikor már észbe kapott halálos sebet kapott tőle, a legerősebb pedig az Amaterasu mert elolthatatlan bármin , még a vízen is meggyullad , és még a chakrát is elégeti.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #99 Dátum: 10 dec 02, 18:43:49 »

Ez nem feltétlenül igaz. Ha Konan ismerte volna a gyenge pontját akkor megölhette volna. A legerősebb mindig az amikor felismered a jutsuk gyenge pontját és annak hiányosságait kihasználva támadod az ellenfelet. Például Shikamaru nagyon érzékenyen megtalálja ennek lehetőségét. Ezzel arra akartam rámutatni, hogy nem feltétlenül az a legerősebb jutsu amit annak látunk vagy nekünk mutatnak, hanem az amivel az ellenfél gyenge pontjára tapinthatunk. Például azt tudjuk, hogy a RS nagyon erős de könnyen kikerülhető.  Vagy Sasuke fekete lángjai amelyet Gaara könnyedén kivédett a homokjával. Tehát lehet bármilyen erős is egy jutsu ha az ellenfél ismeri akkor szinte semmit nem ér legyen az bármilyen erős technika is.

Tehát a válaszom az, hogy a legalattomosabb az amivel megtudhatóm, hogy mi az ellenfél gyenge pontja. A legerősebb pedig az  amivel legyőzhetem az ellenfelet. És ez minden ellenfélnél más.
Naplózva
Tr4nCe
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

R'innegan User

« Válasz #100 Dátum: 10 dec 02, 20:54:53 »

Ez azért nem feltétlenül igaz, mert pl Lee edzhet annyit mint a barom de akkor sem tudná legyőzni mondjuk Nagatot vagy akár összes kage vagy S szintű shinobit. Igazságtalan a világ de ez van. Mosolyog Ennyi erővel a legalattomosabb jutsu az az intelligencia a legerősebb meg az intelligencia. Aztán látjuk mondjuk Shikamarunál, hogy ez így mégsem teljesen igaz. Mindenki azt használja amiben a legjobb viszont sokszor ez is kevés. Mosolyog

Amúgy Konan ismerte a gyenge pontját, hogy meddig képes átereszteni a testén dolgokat és mégsem volt elég...

Egyébként  a manga mai tény állása szerint változott a véleményem. Mégpedig a legalattomosabb az Minato teleport technikája. Védje ki aki tudja. Nevet Illetve az Izanagi.

A legerősebb az továbbra is  a Chibaku.
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 02, 20:58:14 írta Tr4nCe » Naplózva

juura
ANBU újonc
*

« Válasz #101 Dátum: 10 dec 02, 21:06:22 »

Én szerintem a legalatomosabb a tsusokyumi,bele nézel a használó szemébe és elvesztetted a meccset,ez már valami.A legerősebb chibaku,een szerintem nincs mit vitatni,az a technika egy egész falut képes a földde egyenlővé tenni,hirtelen nem tudok olyan technikát ami csak megközelíteni őket,szerintem ti is így vagytok ezzel,vagy nem? Nevet
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #102 Dátum: 10 dec 02, 21:36:21 »

A shinra tensei pusztítóereje felér a chibakujéval, de egy igazán nagy amaterasu is hasonló területet tarolhat le.
A Tsukiyomi szívás, de legalább (még Itachinál is, mert máshol nincs időmanipuláció) egy-két nap szenvedéssel és/vagy meghalsz, ez, ha az alattomosság talán nem is a legjobb szó rá, nehezen űberelhető, de ha már kihívtál, Orohcimaru reinkarnációs technikájához is csak laza szemkontaktus kell, és ezzel át is adod neki a tested, lelked, minden erődet, a halál helyett pedig pihenhetsz Oro elméjébe ágyazva bármeddig.

Egyébként az igazi legsunyibb jutsu pedig egyértelműen a Sennen Goroshi.
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 02, 21:39:53 írta STM » Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #103 Dátum: 10 dec 02, 22:03:55 »

A válaszokat már meg is válaszoltad magadnak. Minato teleport technikáját Madara lazán lekezelte. Tehát van ennél alattomosabb technika is. A másik, hogy a Chibaku vagy a Shinra tensei semmit nem ér az Izanagi ellen. Ráadásul a használatával úgy kiütöd magad, hogy ihaj. A másiknak meg tudjuk a gyenge pontját. Ha a használata utáni 5 másodperc ideje alatt támadod akkor képtelen védekezni és azt használni. Gondoljál csak Konan bomba sorozatára ami percekig tart. A másik, hogy Konan sem ismerte Madara igazi képességét, de amit tudott róla abból készült fel amellyel elég jól meg is szorongatta Madarát. Kénytelen volt az általa ismert egyik leghatalmasabb jutsut használni a saját életének megvédésére.
Naplózva
juura
ANBU újonc
*

« Válasz #104 Dátum: 10 dec 02, 22:33:54 »

Végülis igazad van,de nem minden estben.Pl. most hülyeséget mondok,de mondjuk az öreg hiruzen hiába tudna mindent pl. a raikagéról,megse tudná érinteni.Persze ezek afféle kivételes esetek.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 12
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins