25 feb 19, 00:22:34 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 12
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Melyik a legerősebb és melyik a legalattomosabb jutsu és miért?  (Megtekintve 50812 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Krieg
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #60 Dátum: 10 júl 25, 17:17:28 »

Legpusztítóbbnak mindenképp Deidara önrobbantását nevezném...több, mint tíz kilométer átmérőjű robbanás...em tudom, hogy bármely byuu képes lehet-e ekkora pusztításra, bár kétlem. A Juubi erejét nem ismerjük, így annak a nevében nem szólók, bár róla is kétlem, hogy ekkora pusztítást képes lenne véghez vinni.
Legalattomosabbnak, legkegyetlenebbnek mindenképp a Tsukuyomit mondanám, előttem néhányan már kifejtették, miért.
Naplózva
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #61 Dátum: 10 júl 25, 17:47:45 »

A Juubi a legerősebb teremtmény a Naruto világában, én egy ország pusztító csapást is kinézek belőle.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #62 Dátum: 10 júl 25, 17:50:26 »

Na igen, gpondolj bele a pár farkú Kyuubi-Naruto maximum dinnye nagyságu chakra bombája mekkora pusztítást vitt végbe, na most, emléskzel arra, amit a kyuubi Narutoban utolsó dobásaként akart elsütni?  Na, az kb. ötször akkora volt mint maga a Kyuubi... szerintme egy párszor/pártucatszor már ez is nagyobb pusztítást végzett volna, mint Dei' nagy bummja.
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #63 Dátum: 10 júl 25, 19:13:09 »

Plusz, ahogy a legenda tartja:
"A Kyuubi egy farokcsapása is képes egy hegyet rombadönteni." kacsint
Biztos, hogy annyira ütős lenne Dei öngyilokmerénylete? Nevet
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Murcik
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Béke csak akkor lehet ha előtte háború van.

« Válasz #64 Dátum: 10 júl 26, 17:58:59 »

szerintem a legsunyibb technika a c4 felrobban egy nagy deidara te csak állsz és nézed hogy mi van (mert ha nincs sharinganod nem tudod mi történik) és egyszer csak el kezdessz lebomlani és az utakata meg a tsukoyomi is ilyan "szemét" technika
Naplózva
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #65 Dátum: 10 júl 26, 18:45:05 »

Plusz, ahogy a legenda tartja:
"A Kyuubi egy farokcsapása is képes egy hegyet rombadönteni." kacsint
A legenda. Nevet
De ha ilyen erős, akkor azt nem értem, miért nem tudta Konohát lerombolni. Ha egy hegyet egy farokcsapással rombadönt, akkor Konoha annyi lenne neki, hogy a lábaival csap néhányat és romok közt is van az egész falu. Erre meg bőven lehetett volna ideje mielőtt Yondaime közbelépett és megfékezte. ^^
De szerintem nem ér annyit ez a téma, hogy ezt vitassuk. Nevet Egy 10 kilométeres átmérőjű robbanás azért csak nem semmi. Nevet Ez az én véleményem...Mosolyog
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #66 Dátum: 10 júl 26, 18:51:33 »

Igazából Dei justujának a gyengesége abból adódik, hogy a használó halála váltja ki. Van jó pár másik ugyanekkora pusztítóerővel bíró jutsu, aminek a használatába nem kell feltétlen belehalni. kacsint

szerintem a legsunyibb technika a c4 felrobban egy nagy deidara te csak állsz és nézed hogy mi van (mert ha nincs sharinganod nem tudod mi történik) és egyszer csak el kezdessz lebomlani és az utakata meg a tsukoyomi is ilyan "szemét" technika
Utakata?xD
Utakata a Rokubi jinchuurikije. Biztos őt szeretted volna írni?^^"
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Murcik
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Béke csak akkor lehet ha előtte háború van.

« Válasz #67 Dátum: 10 júl 26, 19:29:51 »

nem, arra gondoltam hogy a rámutatás ki gondolná  hogy abban az egyszerű kézmozdulatban egy elég erős genjutsu rejtőzik.
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #68 Dátum: 10 júl 26, 19:31:44 »

Őő. Oké, de hogy jön a képbe Utakata?xD
Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #69 Dátum: 10 júl 26, 21:14:40 »

szerintem Murcik arra gondolt hogy annak az "ujjas" genjutsunak Utakata a neve.. nem?
Naplózva

zigmundfrajd
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #70 Dátum: 10 júl 27, 17:32:19 »

szerintem a legerősebb jutsu mindenképpen: senpou chou oodama rasen-taren-gan Nevet aki nemismeri naruto manga 499 ep. kacsint de szerintem még ez semmi mert ha irányítani tudja majd a rókát képzeljük csak el remete+róka= rasen shuriken sortűz? Gondolkozik Nevet
a legsunyibb hááát taijutsu ogi sennen goroshi  bow >.<#
Naplózva
norbin44
Újonc
*

« Válasz #71 Dátum: 10 júl 28, 08:33:01 »

Szerintem a legalattomosabb jutsu mindenképpen az Itachi féle Tsukoyomi ahogyan azt többen is írták előttem abból nem igazán van menekvés...
A legerősebb szerintem az a pecsét jutsu amit a 3.Hokage alkalmaz Orochimarun amikor megfosztja a kezeitől.(Remélem tudjátok melyikről beszélek  Mosolyog)
Naplózva

Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #72 Dátum: 10 júl 28, 08:37:57 »

Jah, a Shiki Fuujin...szerintem az nem mondható legerősebbnek, mivel előtte meg kell fognia az ellenfelét, ami nem könnyű, ha az éppen ugrál...másrészt a használó belehal, ráadásul - gondolom - viszonylag sok chakra és állóképesség szükséges a kivitelezéséhez.
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #73 Dátum: 10 júl 28, 15:59:28 »

De az áldozat szempontjából alattomos.
Gondolj csak bele, h ha sikerül a pecsételés, nemcsak +halsz, demég a lelkednek is annyi...  smirksweat
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
notarget
Gennin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

sugárzó, földönfutó anomália

« Válasz #74 Dátum: 10 aug 06, 22:53:09 »

A legszivatósabb jutsu?
hát talán az izanagi (danzou használta sasuke ellen folyamatosan) meg madara képesége hogy ott tűnik el ahol akar.
legerősebb?
az szerintem ugyanez csak használójától függ (bár egy biju azért elkell az emberbe mert nagyon fogyasztja a csakrát)
Naplózva
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 12
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins