25 júl 29, 19:31:47 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 128
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach - Anime  (Megtekintve 486092 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #600 Dátum: 10 ápr 22, 22:31:52 »

Hol? Hmm?
Az endingben Matsumoto, Yoruichi és Orihime énekel, tudtommal egyik se arrancar.

Habár Halibel is benne van, de ő nem énekel hanem pultost játszik.

Amúgy sztem is ez az eddigi legjobb Bleach ending, végre nem csak a shinigamik vannak nyomatva orba-szájba Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 22, 22:32:46 írta Den » Naplózva

Renningan
Elit Jounin
*

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #601 Dátum: 10 ápr 22, 22:39:57 »

Az Yoruichi? xDDDD

LOL. Azt hittem a Halibel barnabőrü csicskája... Ezzel a düs fejszőrzettel xD Jó tudni, na meg ha eleget halgarja az ember, nem is olyan rossz, bevallom xD

Megkéne nézni a többit is, mert nincs viszonyitási alapom xD
Naplózva

Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #602 Dátum: 10 ápr 23, 06:18:39 »

Először nekem is fejtörést okozott hogy ki a fene azzal a mikrofonfejjel,aztán mikor rájöttem hogy az Yoruichi,dobtam egy hátast >.<#
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
Stance
*

« Válasz #603 Dátum: 10 ápr 23, 12:37:49 »

Én azt hittem, hogy a mikrofonhej Halibel fraccionából (vagymiaz..) van x).

Valaki tudna pü-ben linket küldeni, amiben avi formátumban égetett felirat nélkül megtalálom 226,267 részt? Az se nagyon baj, ha nem japán. Nagyon megköszönném.

Egyébként remélem, hogy a következő részben már rákoncentrálnak az ichi vs ulqira, nem úgy, mint az előző részben X_X
Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #604 Dátum: 10 ápr 23, 15:40:42 »

legutóbb nem válaszolt senki,úgyhogy még egyszer megkérdezem.Nem tud valaki valahol olyan oldalt ahol a bleach elei részeket online(ha nagyon muszáj letöltéssel) meg lehet nézni?Nem szinkronnal persze:)feliratot elvileg tudnék szerezni hozzá csak a részeket nem találom sehol...

köszi előre is
Naplózva

Stance
*

« Válasz #605 Dátum: 10 ápr 28, 14:00:38 »

Jó ratyi rész volt ez is... Most megint még elhúzzák az Ichigo vs Ulquiorra harcot... Pedig már a nagy beharangazott harc 3 része megy, amiből 1 full flashback volt -.- .... Eperke még a maszkját sem húzta fel... De legalább Ishida belépője volt karaj Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 28, 14:01:09 írta Stance » Naplózva

ATON14
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #606 Dátum: 10 ápr 28, 16:47:51 »

Én csak azt szeretném tudni, hogy mikor lesz (ha egyáltalán lesz) Ichigonak új képessége, mert ez a Getsuuga Tenshou már kicsit lejárt. Rukianak shikai formában 3 "jutsuja"van (pl Hakuren).
Ichigonak is lehet ne már valami új technikája  Pontosan
Naplózva

....................................................................................................................
Stance
*

« Válasz #607 Dátum: 10 ápr 28, 17:39:10 »

Ebben reménykedem én is... De ha belegondolsz nem sok emberkének van több képessége 1 "kard-formán" belül. (1 shikai, 1 bankai) Rukiának shikaiba 3, Byakuyának bankaiba 3. Kazesininek meg nulla Nevet Vagy az is elég lenne, ha Ichigo tudna lőni valami oltári nagy cero-t vizard formába, vagy esetleg megtanulhatná a kidou-kat.. (vagy nem tudom hogyan hívják a varázsigéket)  Mosolyog

De szerintem a Getsuga Tenshou nem lejárt, legalábbis én nem tudom megunni.
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 28, 17:41:19 írta Stance » Naplózva

Flash
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Don't mess...with the Uchiha

« Válasz #608 Dátum: 10 ápr 28, 18:05:45 »

Ajj de idegesítenek ezek a húzások >< az a két picsa meg Yammy érkezése is jól elhúzta az egészet. De nem panaszkodok legalább nem filler.  bow   Amikor Uli meg Ichi harcol az jó volt bár szinte végig csak csikorgatták a kardokat egymáson Nevet Jövőhéten pedig Batmaaan ikszdé Bár valószínűleg pont a legvégén lesz a résznek, de valamennyire azért haladnak ikszdé

u.i .: Tépkedhették volna még egymásról a ruhákat Nevet
Naplózva

RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #609 Dátum: 10 ápr 28, 18:38:43 »

A kövi rész fele Isshidával fog elmenni....ahogy dumál....és Ulgi pedig a a rész végén fog releaselni! Szal két hét múlva fog beindulni igazán a szekér!
Naplózva
asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #610 Dátum: 10 ápr 28, 19:42:35 »

Hát nekem sem volt eza  arész sem a befutó...Valahogy untam a ruhaszaggatásnál meg éppen készültem végig sme néznia a részt de aztán végig szenvedtem...
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Stance
*

« Válasz #611 Dátum: 10 ápr 28, 19:46:50 »

asthi >
Szerintem azért nem volt ennyire rossz ez a rész, amennyire mondod. Bár én is sokat nyomogattam a jobb nyíl gombot a billentyűzeten mert azzal megy egy picit előre, mivel én Eperke harcára vagyok kíváncsi..
Nem emlékszem, hogy a Grimmjowos harc ilyen időhúzásos lett volna... Ott ment rendesen az akció Mosolyog
Én a ruhatépéses résznél figyeltem fel a legjobban xDxD
Lényegében jobb rész volt mint egy filler, de mostmár tényleg nyomhatnák rendesen, ha már lement több hónap zanpaktous KAKA. Meddig húzzák még...

szerk.:
Amit még elfelejtettem megemlíteni.. hogy miért nem használja a maszkját Icsi? Egyszerűen nem értem. Amikor már az elmebeteg csaj kezet emelt Orihimére azthittem, hogy felveszi aztán egy villámlépéssel lecsapja a csajnak a fejét Nevet
 Ha a válasz spoilerben rejlik, akkor sárgával írjátok plz.
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 28, 19:51:27 írta Stance » Naplózva

asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #612 Dátum: 10 ápr 28, 20:03:02 »

Nem, sajna azért nincs maszk mert húzzáka  aharcot. Legalábbis ha jól emlékszem...Kell az időa  aruhaszaggatásnak.Meg a eszmecserének.
Egyébként ez a aharc még emlékezetes lesz...
Cska az az idegesítő h. Ukitake harcot tuti nem fogják egy másodperccel sme húzni...
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 28, 20:06:17 írta asthi » Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
cyberwolf21
Chuunin
*

« Válasz #613 Dátum: 10 ápr 28, 20:51:27 »

Idézet
Írta: ATON14
Én csak azt szeretném tudni, hogy mikor lesz (ha egyáltalán lesz) Ichigonak új képessége, mert ez a Getsuuga Tenshou már kicsit lejárt. Rukianak shikai formában 3 "jutsuja"van (pl Hakuren).
Ichigonak is lehet ne már valami új technikája

Átkozottul vicces hogy ezt most kérdezted, elvégre ez volt az a hét amikor elöször használt Ichi uj technikát.

Ergo már kettő van neki:
1.-Kilött Getsuga (távolsági technika)
2.-Pengére koncentrált Getsuga (közelharci technika)
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 28, 20:52:36 írta cyberwolf21 » Naplózva

"Éljél úgy, mintha holnap meghalnál, de tanulj úgy, mintha örökké élhetnél." (Mahatma Gandhi)
Renningan
Elit Jounin
*

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #614 Dátum: 10 ápr 29, 12:40:13 »

MEgjön az uj rész, erre olyan érzésem van, mintha még mindig filler lenne. Egyszerüen haladni kéne, jól megcsinálni ezt és akkor jöhetne megint a filler éra, ugyse nézi azt közüllünk senki, igy még a jó részeket is elqrják.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 128
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins