25 feb 22, 18:31:41 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 32 33 [34] 35 36 ... 128
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach - Anime  (Megtekintve 410202 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
STM
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #495 Dátum: 10 feb 24, 20:18:48 »

Ja-ja, én is gondoltam a logóra.
A topic nem fontos, elég ha berakjuk az aláírásba, mondjuk, ha egy erre járó moderátor véletlenül rábólint, ott is jól el lehetne hülyülni, mint a pulista rendnél. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 10 feb 24, 20:19:44 írta STM » Naplózva
Gery0704
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #496 Dátum: 10 feb 24, 21:24:50 »

(hanatarou fan klub jeee) am pár hete irtátok h ez volt az eddigi legjobb bleach rész asszem a bya harc gondolkoztam h belekezdek ebbe a filerbe és nézem erre elkezdődöt minden héten h ez ilyen rosz az eddigi legrosszab de a következő még rosszab mindig akk sztem inkább nem kezdek bele ebbe a fillerbe 
Naplózva
six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #497 Dátum: 10 feb 24, 21:30:02 »

Ejj de jó volt ez a rész. A készítők okosan Hanatarou-samát tették be főszereplőnek Nevet A kardja tök jó. Bár fura volt, hogy a kis Nel hangján szólalt meg, de sebaj Nevet Hanatrou 4ever. Ez volt életem legjobb Bleach része ikszdé Persze nem volt izgalmas, de mégis. Nem történt benne semmi és mégis lekötött ikszdé Mondtam, hogy Hanatarou a fő akárki a Bleachben Nevet
Naplózva
asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #498 Dátum: 10 feb 24, 22:51:27 »

http://i587.photobucket.com/albums/ss315/Russian69Roulette/Bleach/ABleachVice-captains.jpg?

Ezen a képen látszik, hogy elvileg van neki saját zanpakutou-ja.
Más dolog, hogy sem az animében, sem a mangában nem láttam még én sem nála soha. Pojén
Lehet, Kubo azért rajzolt neki kardot ezen a képen, nehogy lemaradjon a többiektől. XDDD
Komolyan, azért gáz, elvileg annak a shinigaminak, akinek nincs saját zanpakutou-ja, nem is lenne keresnivalója a gotei 13-ban. Vagy tévedek? Nevet

A gotei 13ban vannak olyan shinigamik akiknek a kard nem Zanpakuto sme shikai és sem Bankai formája sincsen de azért h. hadnagyi szinten leyen vki shikai nélkül az nem lehetséges...

MUInak is kellene logó de én sajna nem tudok csinálni...SzomorúSzomorúSzomorú
« Utoljára szerkesztve: 10 feb 24, 22:52:12 írta asthi » Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #499 Dátum: 10 feb 24, 23:17:54 »

Hát ez a rész...Hanatarou senpai miatt volt csak jobb mint a múltheti de alapvetően megint kritikán aluli. Úgy várom már az eredeti szálat, és remélem valami komoly openinget raknak össze neki Nevet

Asthi: Ha majd unatkozom rajzolhatok valami logószerűt ha szeretnéd, csak a letisztítás meg ilyenek nem az erősségeim de azt meg más könnyen megoldja szeritem Pojén
Naplózva

six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #500 Dátum: 10 feb 25, 09:50:44 »

Kritikán aluli? Mi számít olyannak, ami kritikán felüli, vagy épp meg üti azt a szintet? Nekem nagyon is bejött ez a rész. Habár nem voltak benne olyan fontos szereplők, mint Ichigo - amiért hálát adok az összes felsőbb hatalomnak is akikben nem hiszek és azoknak is, akikben hiszek - attól szerintem tök jól meg lett csinálva az egész. Persze ez nem manga szerinti történet. Szerintem kell néha pár ilyen rész, mint az eheti. Az előzőekről nem kívánok nyilatkozni, mert úgy érzem, magamat degradálnám le (senki ne vegye sértésnek, csak nem akartam le írni, hogy mennyire elképesztően sz**ok voltak az előző részek). Jó látni, hogy pár csirke miatt kiépesek a shinigamik cselekedni. És jó volt látni, hogy Hanatarou zanpakutoja is képes valamire. Nem is akár mire ikszdé Az az ágyú a szememet is kiszúrta, mikor megjelent ikszdé És azért ahogy vártam, Hanatarou zanpakutoja meg van elégedve Hanatarou-val és vissza akart térni hozzá. Csak hát annyira hasonlítanak a tulajdonságaik, hogy mind2-en szét béznánnzák az agyukat ikszdé Imádom az ilyen szereplőket ikszdé
Naplózva
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #501 Dátum: 10 feb 25, 15:02:45 »

Azért írtam hogy kritikán aluli mert ez nem Bleach...a szereplők meg a cím ugyanazok de sehol sincs a manga szereinti részek izgalmához képsest, de még ennek a fillernek az eleje vagy a többi filler is csúnyán bedarálja. Kanon Ji-nél még ez is jobb az igaz, de hát annál mi nem?
Naplózva

asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #502 Dátum: 10 feb 25, 19:04:44 »

...Engem akkor is Nanaoval kapcsolatos következetlenség akasztott ki Ikkakut ne is említsük úgy viselkedett mintha egy 20as tiszt szinjén lenne....

Den: Nagyon megköszönném ha gyártanál egyetXDXD
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #503 Dátum: 10 márc 04, 19:58:23 »

260dik rész annyira nem rossz. Kazeshini van benne meg Hisagi mondjuka a történet egy badarság meg nem igazán lehet nevetni a poénokon de volt már ennél rosszabb rész is...
Naplózva

Adamems
Kezdő Jounin
*

« Válasz #504 Dátum: 10 márc 09, 18:58:43 »

A filler befejező részei:

2010-03-09 261.  The Person with the Unknown Ability! Orihime is Targeted (Ma vagy holnap jön)
未知なる能力者!狙われた織姫
Michi naru nōryoku sha! Nera wa re ta Orihime

2010-03-16 262.  Haineko Cries! The Tragic Sword Beast
灰猫号泣!悲劇の刀獣
Haineko gōkyū! Higeki no tou-jū

2010-03-23 263.  Imprisonment?! Senbonzakura & Zabimaru
幽閉?!千本桜&蛇尾丸
Yūhei?! Senbonzakura & Zabimaru

2010-03-30 264.  Battle of the Females? Nanao vs. Katen Kyōkotsu
女の戦い?七緒VS花天狂骨
Onna no tatakai? Nanao VS Katen Kyōkotsu

2010-04-06 265.  Evolution?! The Wonder of the Final Sword Beast
進化!?最後の刀獣の驚異
Shinka?! Saigo no tou-jū no kyoui
Naplózva

Nem elég, hogy magas az aláírásod... még mellette 3 mega is. Szegény mobilnetesek majd rád terhelik a számlát. Törölte moderátor: Hiei
Renningan
Elit Jounin
*

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #505 Dátum: 10 márc 09, 19:27:57 »

Ó ba***d :S Ezek a cimek, h lehet ilyet kitalálni. Még 5rész lesz, nah de jó, egy nanaos, egy hainekos meg összenyomoritják senbonzakurát meg zabimarut, óó vazze Szomorú
Naplózva

asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #506 Dátum: 10 márc 09, 19:45:49 »

Miben fogadunk h. habár jól hangzik a nanaos részitt fogom utána tépni a hajam h. hogyan lehet vmiben ennyire semmit tenni?.... >.<#

Miért van mindenkinek Ichigo osztályában a lányok közül nagy melle?... A mostani résznek csakis a legvége a Shinigami World Cup tetszett a többi...No comment
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 10, 18:42:49 írta asthi » Naplózva

barkasz
Chuunin
*

« Válasz #507 Dátum: 10 márc 15, 22:28:15 »

eheh Nevet Én amióta kipukkant Muramasa pattanása csak egy részt láttam, amikor egy ilyen kis robot volt annak a szerencsétlenkedő shinigaminak a zanpaktouja, és vmi brutál ágyú jött ki a kis robot robiból ikszdé
Naplózva

Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #508 Dátum: 10 márc 15, 23:35:17 »

Én sem nézem. de azt a részt pont láttam, ha jól emlékszem az Hanatarou-sama zanpija volt Nevet.
Naplózva
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aisurando *O*

« Válasz #509 Dátum: 10 márc 20, 22:09:13 »

Azt a hisagomarus részt számomra csak az dobta fel, hogy az openingbe, az endingbe meg a végén a kis szösszenetbe benne volt Hitsu... Aztán van ez az überronda Haidaszan. Nekem ez a leguccsó rész kifejezetten teccett, Haineko tök aranyos volt :3
Naplózva

/l 、
( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau!
 l、 ~ヽ
 じしf_, )ノ
Oldalak: 1 ... 32 33 [34] 35 36 ... 128
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins