asthi
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
十三
|
 |
« Válasz #465 Dátum: 10 feb 17, 21:17:22 » |
|
Én hősiesen legyűrtem a következő fillert is... Borzalom a köbön....
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #466 Dátum: 10 feb 17, 22:25:19 » |
|
Hűűűha. Megmontam múlt héten, hogy rosszabb nem jöhet erre tessék. Nem tudom, ki csinálja az animét, ki találja ki a történeteket, de figyi: KIRÁLY VAGY. Nem bírtam végignézni ezt az epizódot. Pedig ritkán fordul ez elő velem... Ha ilyen izékkel kell kihúzni áprilisig, vagy meddig, akkor lemondok az animéről...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #467 Dátum: 10 feb 18, 07:32:57 » |
|
Ez az utolsó filler amit megnéztem a Bleachből....Ez a rész egy szégyen.Majd ha kezdődik a Hueco Mundos fight akkor folytatom 
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
gyalogbagoly
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #468 Dátum: 10 feb 18, 16:06:50 » |
|
Eddig többnyire azok a részek is bejöttek, amikre mások nagyon fújtak, de most én is azt mondom, hogy ez a rész pocsék volt. Nagyon.  Azért a következőt is megnézem, mert egyet sem akarok kihagyni. De ha az is ilyen lesz...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 feb 18, 16:09:48 írta gyalogbagoly »
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
 |
« Válasz #469 Dátum: 10 feb 18, 17:22:52 » |
|
Hehhehe  Ha ennyi mindenkinek nem tetszik, akkor nekem csak azért is tetszeni fog  Biztasson az a tudat, h mindjárt vééége xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gyalogbagoly
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #470 Dátum: 10 feb 19, 12:34:20 » |
|
asthi - Az előzetesből ítélve a következő rész talán nézhetőbb lesz. Ugye? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
十三
|
 |
« Válasz #471 Dátum: 10 feb 19, 13:11:46 » |
|
hát ennél rosszabb csak akkor lesz ha megjelenik Kanonji vagy ki(szemüveges varázsló aki ott hülyéskedik nagyona a széria elején  ) . Ukitakénak sztem 3 perc szerepe lesz, viszonz Nanao lehet h. csinál vmit...Miért az orvosi osztagban időznek Ukiék úgy amúgy ott ragadtak?
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #472 Dátum: 10 feb 19, 16:06:56 » |
|
Hehehe  ez jó volt  Őszintén szólva, az eleje az nem olyan jó, de a vége az  SZAR  Gondolom én az első 4 perc után. Valami arra kéztetett h tovább ne nézzem és adtam az érzésenek 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Srodack
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #473 Dátum: 10 feb 19, 16:29:31 » |
|
UNALOM..., ennyit tudok hozzátenni ez utóbbi részhez, az előzőben legalább volt humor, ahogy Uki meg Kyo kártyázank és veszítenek  Nagyon remélem hogy március elejével vége szakad ennek a vacaknak. Konkrétan a legrosszabb filler ezidáig, a Bounto-s jó volt, még az Amagai-arc se volt tűrhetetlen, de ez felér egy bibliai csapással!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
十三
|
 |
« Válasz #474 Dátum: 10 feb 19, 21:24:46 » |
|
A Bountos és Amagais unalmasan indult de izgalmasan végződött mégha sablonos is volt összességébe véve. Eza afiller egész jól indult de mostmár minősíthetetlen sínylődés az egész...Ennél sztem egy Ukitake Kyouraku minisorozat is jobba lekötötte volna a nézőket...De tényleg miért nem mutatják b filler keretében h.a akapitányok hogyan váltak kapitánnyá mit szerencsétlenkedtek a shinigami képzőbe milyen küldetéseket teljesítetteka amúltban. Vagy miért nem szerepelnek a afillerekben a Vaizardok is...S aza a röhej h. be fog fejeződni amjd egyzser a asorozat annélkül h. ezeket a atémákat esetleg körüljárták volna... Renningan jól tetted h. nem nézted tovább.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 feb 19, 21:27:44 írta asthi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #475 Dátum: 10 feb 19, 22:56:03 » |
|
Bibliai csapás...hát igen, ez jó minősítés a részre  Aki látta úgyis tudja miért ahogy elnézemxD Ez borzalom volt, mondanám hogy eddigi legroszabb de mindig meglepnek aval hogy tudnak a múlthetinél még roszabbat gyártani szóval nem kiabálom el magam. Szó szerint a semmiről szólt 20 kerek perc, undorító. Asthi: Nos én se értettem soha hogy a vizardokat miért nem lehet beltenni fillerbe, miért mindig a shinigamik vannak orba-szájba nyomva de azt kell mondjam ezek után már nem bánom a dolgot, legalább nem őket égetik evel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
十三
|
 |
« Válasz #476 Dátum: 10 feb 20, 22:21:50 » |
|
Jah lehet h.a a következő részben megjelenik Kanonjiii és akkor én s eljutok oda h. nem bírom végignézni...  Bár az előzetesből ítélve azért valószínüleg a következő részben még enm elsz előszedve za öreg de már külön várom mikor jöna a bomba ötlet... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #477 Dátum: 10 feb 20, 22:53:13 » |
|
Attól félek muszáj lesz megnézni.  Ha eddig legyürtem, most is le kell. Am itt nincs olyan h a kövi héten nem lesz anime, nem ártana xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #478 Dátum: 10 feb 23, 19:44:28 » |
|
Olyan lehet,de azzal nem ugorjuk át a fillereket. 
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Srodack
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #479 Dátum: 10 feb 24, 08:56:25 » |
|
ööö, egy jó tanácsa aki nem akar hányni  , az ezt most kihagyja... ez még a sz*r kategóriát sem éri el 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|