25 jún 21, 00:03:06 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 128
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach - Anime  (Megtekintve 462676 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
asthi
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #465 Dátum: 10 feb 17, 21:17:22 »

Én hősiesen legyűrtem a következő fillert is... Borzalom a köbön....
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #466 Dátum: 10 feb 17, 22:25:19 »

Hűűűha. Megmontam múlt héten, hogy rosszabb nem jöhet erre tessék. Nem tudom, ki csinálja az animét, ki találja ki a történeteket, de figyi: KIRÁLY VAGY. Nem bírtam végignézni ezt az epizódot. Pedig ritkán fordul ez elő velem... Ha ilyen izékkel kell kihúzni áprilisig, vagy meddig, akkor lemondok az animéről...
Naplózva
Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #467 Dátum: 10 feb 18, 07:32:57 »

Ez az utolsó filler amit megnéztem a Bleachből....Ez a rész egy szégyen.Majd ha kezdődik a Hueco Mundos fight akkor folytatom Gondolkozik Gondolkozik
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
gyalogbagoly
Chuunin
*

« Válasz #468 Dátum: 10 feb 18, 16:06:50 »

Eddig többnyire azok a részek is bejöttek, amikre mások nagyon fújtak, de most én is azt mondom, hogy ez a rész pocsék volt. Nagyon. Szomorú Azért a következőt is megnézem, mert egyet sem akarok kihagyni. De ha az is ilyen lesz...
« Utoljára szerkesztve: 10 feb 18, 16:09:48 írta gyalogbagoly » Naplózva
Renningan
Elit Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #469 Dátum: 10 feb 18, 17:22:52 »

Hehhehe Nevet Ha ennyi mindenkinek nem tetszik, akkor nekem csak azért is tetszeni fog  Ördögi

Biztasson az a tudat, h mindjárt vééége xD
Naplózva

gyalogbagoly
Chuunin
*

« Válasz #470 Dátum: 10 feb 19, 12:34:20 »

asthi - Az előzetesből ítélve a következő rész talán nézhetőbb lesz. Ugye? Nevet
Naplózva
asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #471 Dátum: 10 feb 19, 13:11:46 »

hát ennél rosszabb csak akkor lesz ha megjelenik Kanonji vagy ki(szemüveges varázsló aki ott hülyéskedik nagyona a széria elején smirksweat) . Ukitakénak sztem 3 perc szerepe lesz, viszonz Nanao lehet h. csinál vmit...Miért az orvosi osztagban időznek Ukiék úgy amúgy ott ragadtak?
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #472 Dátum: 10 feb 19, 16:06:56 »

Hehehe  Pojén ez jó volt Nevet

Őszintén szólva, az eleje az nem olyan jó, de a vége az Nevet SZAR  >.<# Gondolom én az első 4 perc után. Valami arra kéztetett h tovább ne nézzem és adtam az érzésenek Nevet
Naplózva

Srodack
Kezdő Jounin
*

« Válasz #473 Dátum: 10 feb 19, 16:29:31 »

UNALOM..., ennyit tudok hozzátenni ez utóbbi részhez, az előzőben legalább volt humor, ahogy Uki meg Kyo kártyázank és veszítenek Nevet Nevet Nevet
Nagyon remélem hogy március elejével vége szakad ennek a vacaknak. Konkrétan a legrosszabb filler ezidáig, a Bounto-s jó volt, még az Amagai-arc se volt tűrhetetlen, de ez felér egy bibliai csapással!
Naplózva
asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #474 Dátum: 10 feb 19, 21:24:46 »

A Bountos és Amagais unalmasan indult de izgalmasan végződött mégha sablonos is volt összességébe véve. Eza  afiller egész jól indult de mostmár minősíthetetlen sínylődés az egész...Ennél sztem egy Ukitake Kyouraku minisorozat is jobba lekötötte volna a nézőket...De tényleg miért nem mutatják b filler keretében h.a  akapitányok hogyan váltak kapitánnyá mit szerencsétlenkedtek a shinigami képzőbe milyen küldetéseket teljesítetteka  amúltban. Vagy miért nem szerepelnek a afillerekben a Vaizardok is...S aza a röhej h. be fog fejeződni amjd egyzser a asorozat annélkül h. ezeket a atémákat esetleg körüljárták volna...
Renningan jól tetted h. nem nézted tovább.
« Utoljára szerkesztve: 10 feb 19, 21:27:44 írta asthi » Naplózva

Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #475 Dátum: 10 feb 19, 22:56:03 »

Bibliai csapás...hát igen, ez jó minősítés a részre Nevet
Aki látta úgyis tudja miért ahogy elnézemxD Ez borzalom volt, mondanám hogy eddigi legroszabb de mindig meglepnek aval hogy tudnak a múlthetinél még roszabbat gyártani szóval nem kiabálom el magam.
Szó szerint a semmiről szólt 20 kerek perc, undorító.

Asthi: Nos én se értettem soha hogy a vizardokat miért nem lehet beltenni fillerbe, miért mindig a shinigamik vannak orba-szájba nyomva de azt kell mondjam ezek után már nem bánom a dolgot, legalább nem őket égetik evel.
Naplózva

asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #476 Dátum: 10 feb 20, 22:21:50 »

Jah lehet h.a a következő részben megjelenik Kanonjiii és akkor én s eljutok oda h. nem bírom végignézni... smirksweat Bár az előzetesből ítélve azért valószínüleg a következő részben még enm elsz előszedve za öreg de már külön várom mikor jöna a bomba ötlet... >.<#
Naplózva

Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #477 Dátum: 10 feb 20, 22:53:13 »

Attól félek muszáj lesz megnézni.  >.<# Ha eddig legyürtem, most is le kell. Am itt nincs olyan h a kövi héten nem lesz anime, nem ártana xD
Naplózva

Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #478 Dátum: 10 feb 23, 19:44:28 »

Olyan lehet,de azzal nem ugorjuk át a fillereket. smirksweat
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
Srodack
Kezdő Jounin
*

« Válasz #479 Dátum: 10 feb 24, 08:56:25 »

ööö, egy jó tanácsa aki nem akar hányni Lehánylak, az ezt most kihagyja...
ez még a sz*r kategóriát sem éri el Lehánylak Lehánylak
Naplózva
Oldalak: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 128
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins