Banzai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #480 Dátum: 10 feb 24, 10:37:14 » |
|
looneyville...... öcsém, ilyen nincs mintha 8 éveseknek csinálták volna gazdálkodás, csirkék, paradicsom ....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
十三
|
 |
« Válasz #481 Dátum: 10 feb 24, 11:14:23 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 feb 24, 11:16:07 írta asthi »
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
katsuyu-chan
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #482 Dátum: 10 feb 24, 12:11:32 » |
|
Ezt már én sem bírom szó nélkül hagyni. Komolyan, nem hittem volna, hogy egy jó shounen-manga/anime eddig tud süllyedni, gáz a köbön...  Hisagomarun, vagy hogy a is hívják Hana zanpakutou-ját, meg látszik, csak gyorsan összecsapták, hogy legyen valamivel kitölteni az időt, míg a fő sztorihoz visszatérünk. Nekem égne a fejem, ha a zanpakutou-mnak ilyen lenne a valódi alakja. XDDDDD Csak abban reménykedem, a mangában végre x hét után nem kell majd Hitsugaya fejét lesegetnem. Nem volt vele semmi bajom, de amiatt, hogy ennyit szerepeltették, kezd ő is az idegeimre menni (a támadásaival persze nem ért el semmit, de hát ha nem lenne meg a rendszeres fanservice-adag a mániákus fanoknak, összedőlne a világ...  ). Bocsesz, kicsit elragadtattam magam, de már muszáj volt hozzászólnom. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #483 Dátum: 10 feb 24, 13:58:06 » |
|
Még jó hogy megfogadtam 1-2 oldallal ezelőtt,hogy több bleach fillert nem nézek meg....És lám,igazam lett.  ---szerk.---- ez nagyon úgy hangzott,mintha megnéztem volna,csak a hsz-ek alapján gondolom így^^"
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 feb 24, 14:01:37 írta Marci1996 »
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #484 Dátum: 10 feb 24, 14:05:04 » |
|
Őszinte legyek idejét sem tudom annak, mikor néztem utoljára Bleach animét én már rég feladtam a reményt  . Na meg ahogy elolvastam a hozzászólásokat továbbra, is azon az állásponton maradok, hogy az a jó az én egészségemnek ha nem terhelem ilyenekkel mint ezek a fillerek  .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
katsuyu-chan
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #485 Dátum: 10 feb 24, 18:44:06 » |
|
És milyen jól teszed.  A poén az, hogy ennek a filler-adagnak az eleje még egész nézhető volt, különösen a Byakuya vs. Kouga harc volt az, ami szerintem jobban is sikerült látványilag, mint a Bya vs. Ichi.  Viszont ez az utolsó pár rész...mintha nem is Bleach-et nézne az ember.  Azért még reménykedem, ha visszatérünk a fő szálhoz, javul a színvonal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
十三
|
 |
« Válasz #486 Dátum: 10 feb 24, 19:23:35 » |
|
Igen ha bisszatérünka a főszálhoz akkor ehhez képest az egekbe lesz a aminőség csak addig mégrengeteg rész hátra van még másfél hónap..Tuti előjön addig Kanonji... Egyébként ezek alapján Nano Zanpakutoja vagy fegyverfélesége tényleg a akönyv...
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
katsuyu-chan
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #487 Dátum: 10 feb 24, 19:35:24 » |
|
http://i587.photobucket.com/albums/ss315/Russian69Roulette/Bleach/ABleachVice-captains.jpg?Ezen a képen látszik, hogy elvileg van neki saját zanpakutou-ja. Más dolog, hogy sem az animében, sem a mangában nem láttam még én sem nála soha.  Lehet, Kubo azért rajzolt neki kardot ezen a képen, nehogy lemaradjon a többiektől. XDDD Komolyan, azért gáz, elvileg annak a shinigaminak, akinek nincs saját zanpakutou-ja, nem is lenne keresnivalója a gotei 13-ban. Vagy tévedek? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust
|
 |
« Válasz #488 Dátum: 10 feb 24, 19:48:05 » |
|
Végül is Yamma-papa Zanpakuto-ja is a kissé groteszk sétapálca, Hanataro-é pedig egy szike alapból. Simán elképzelhető, hogy Nanao-chan Zanpi-ja a könyv, vagy akármi amit még nem láttunk.
A lényeg, hogy neki igenis sok keresnivalója van a Gotei 13-ban, és ezt nem csak azért mondom, mert ő kedvenc hadnagyom. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Riel---chan
Chuunin
Nem elérhető
Nyunyógumóhusivirágszál *-*
|
 |
« Válasz #489 Dátum: 10 feb 24, 19:53:10 » |
|
Én nemrég kezdtem el nézni a Bleach-et, és nagyon tetszik!  Csak azt szeretném megkérdezni, hogy a bountos részeknek kb. mikor van vége? Mert valahogy ezek a részek nem jönnek be... És azt esetleg nem tudja valaki, hogy meddig van leszinkronizálva? Előre is köszi. 
|
|
|
Naplózva
|
Unokanővérem : Kletta Szenszéém : Miroku Csapattársak : Marci1996 és pintermate Anyum:Shiro_Chidori
|
|
|
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust
|
 |
« Válasz #490 Dátum: 10 feb 24, 20:06:33 » |
|
Ha jól emlékszem ( dehogy emlékszem, utánanéztem ) akkor a 108-109. rész valamelyike a vége annak a filler sorozatnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
 |
« Válasz #491 Dátum: 10 feb 24, 20:08:21 » |
|
Megjelent már az uj anime? És ezek a pozitiv megitélések, még az elpzpnél is jobbak, ezeket asszem már fölösleges nézni xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoll-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Gépállat
|
 |
« Válasz #492 Dátum: 10 feb 24, 20:11:50 » |
|
Megnéztem, ezt az "epizódot". Hát a tré szó újabb definíciót kapott egyetlen dolog tetszett, mégpedig Hanataro zanpaktója, amikor hasból tolt egy indokolatlanul nagy mordályt.
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodni ér! Jön még kutyára rasengan! NHFK Tag Gépállat 
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #493 Dátum: 10 feb 24, 20:15:36 » |
|
Indokolatlanul nagyot? Hát jó' van, néha nem tudja kellőképpen visszafogni magát  Viszont, ha Hanatarou-sama szerepel, asszem ebbe a részbe most bele kell néznem *_* Amúgy Six, Renáta (mióta leReniztek ma a duma topicban, késztetést éreztem rá, hogy így szólítsalak  ) nem kéne csinálnunk egy Hanatarou-fan klubbot, vagy ilyesmit?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
 |
« Válasz #494 Dátum: 10 feb 24, 20:17:04 » |
|
Dehogy nem  Kéne egy egy logó is  Kumori barátom biztos megcsinálja ha szépen megkérjük  talán külön topikot is nyithatnánk neki, vagy ilyet nem lehet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|