25 feb 22, 09:32:16 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 128
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach - Anime  (Megtekintve 410066 alkalommal)
0 Felhasználó és 25 vendég van a témában
Banzai
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #480 Dátum: 10 feb 24, 10:37:14 »

looneyville...... öcsém, ilyen nincs
mintha 8 éveseknek csinálták volna
gazdálkodás, csirkék, paradicsom ....
Naplózva
asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #481 Dátum: 10 feb 24, 11:14:23 »

Uhhhh. Minősíthetetlen kategória. De vmi kiderül belőle Hanatarou erősebb mint Nanao aki ügye vicecaptain smirksweat smirksweat Nanao egy vmire képes: Kapitánya szakés üvegét felismeri... smirksweat smirksweat jah meg fejből tudja mindenki rangját...Most komoly h. még Zanpakutoja sincs? Hmm? Hmm?
« Utoljára szerkesztve: 10 feb 24, 11:16:07 írta asthi » Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
katsuyu-chan
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #482 Dátum: 10 feb 24, 12:11:32 »

Ezt már én sem bírom szó nélkül hagyni.
Komolyan, nem hittem volna, hogy egy jó shounen-manga/anime eddig tud süllyedni, gáz a köbön... Technikai KO
Hisagomarun, vagy hogy a is hívják Hana zanpakutou-ját, meg látszik, csak gyorsan összecsapták, hogy legyen valamivel kitölteni az időt, míg a fő sztorihoz visszatérünk.
Nekem égne a fejem, ha a zanpakutou-mnak ilyen lenne a valódi alakja. XDDDDD
Csak abban reménykedem, a mangában végre x hét után nem kell majd Hitsugaya fejét lesegetnem. Nem volt vele semmi bajom, de amiatt, hogy ennyit szerepeltették, kezd ő is az idegeimre menni (a támadásaival persze nem ért el semmit, de hát ha nem lenne meg a rendszeres fanservice-adag a mániákus fanoknak, összedőlne a világ... Technikai KO Technikai KO Technikai KO).
Bocsesz, kicsit elragadtattam magam, de már muszáj volt hozzászólnom. Pojén
Naplózva
Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #483 Dátum: 10 feb 24, 13:58:06 »

Még jó hogy megfogadtam 1-2 oldallal ezelőtt,hogy több bleach fillert nem nézek meg....És lám,igazam lett. Mosolyog

---szerk.----
ez nagyon úgy hangzott,mintha megnéztem volna,csak a hsz-ek alapján gondolom így^^"
« Utoljára szerkesztve: 10 feb 24, 14:01:37 írta Marci1996 » Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #484 Dátum: 10 feb 24, 14:05:04 »

Őszinte legyek idejét sem tudom annak, mikor néztem utoljára Bleach animét én már rég feladtam a reményt Nevet. Na meg ahogy elolvastam a hozzászólásokat továbbra, is azon az állásponton maradok, hogy az a jó az én egészségemnek ha nem terhelem ilyenekkel mint ezek a fillerek Nevet.
Naplózva
katsuyu-chan
Chuunin
*

« Válasz #485 Dátum: 10 feb 24, 18:44:06 »

És milyen jól teszed.  Pojén
A poén az, hogy ennek a filler-adagnak az eleje még egész nézhető volt, különösen a Byakuya vs. Kouga harc volt az, ami szerintem jobban is sikerült látványilag, mint a Bya vs. Ichi. Mosolyog
Viszont ez az utolsó pár rész...mintha nem is Bleach-et nézne az ember.  Neeem
Azért még reménykedem, ha visszatérünk a fő szálhoz, javul a színvonal.
Naplózva
asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #486 Dátum: 10 feb 24, 19:23:35 »

Igen ha bisszatérünka a főszálhoz akkor ehhez képest az egekbe lesz a aminőség csak addig mégrengeteg rész hátra van még másfél hónap..Tuti előjön addig Kanonji... Egyébként ezek alapján Nano Zanpakutoja vagy fegyverfélesége tényleg a akönyv...
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
katsuyu-chan
Chuunin
*

« Válasz #487 Dátum: 10 feb 24, 19:35:24 »

http://i587.photobucket.com/albums/ss315/Russian69Roulette/Bleach/ABleachVice-captains.jpg?

Ezen a képen látszik, hogy elvileg van neki saját zanpakutou-ja.
Más dolog, hogy sem az animében, sem a mangában nem láttam még én sem nála soha. Pojén
Lehet, Kubo azért rajzolt neki kardot ezen a képen, nehogy lemaradjon a többiektől. XDDD
Komolyan, azért gáz, elvileg annak a shinigaminak, akinek nincs saját zanpakutou-ja, nem is lenne keresnivalója a gotei 13-ban. Vagy tévedek? Nevet
Naplózva
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust

« Válasz #488 Dátum: 10 feb 24, 19:48:05 »

Végül is Yamma-papa Zanpakuto-ja is a kissé groteszk sétapálca, Hanataro-é pedig egy szike alapból. Simán elképzelhető, hogy Nanao-chan Zanpi-ja a könyv, vagy akármi amit még nem láttunk.

A lényeg, hogy neki igenis sok keresnivalója van a Gotei 13-ban, és ezt nem csak azért mondom, mert ő kedvenc hadnagyom. Nevet
Naplózva

Riel---chan
Chuunin
*

Nyunyógumóhusivirágszál *-*

« Válasz #489 Dátum: 10 feb 24, 19:53:10 »

Én nemrég kezdtem el nézni a Bleach-et, és nagyon tetszik! Nevet Csak azt szeretném megkérdezni, hogy a bountos részeknek kb. mikor van vége? Mert valahogy ezek a részek nem jönnek be... És azt esetleg nem tudja valaki, hogy meddig van leszinkronizálva? Előre is köszi. Nevet
Naplózva

Unokanővérem : Kletta
Szenszéém : Miroku
Csapattársak : Marci1996 és pintermate
Anyum:Shiro_Chidori
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust

« Válasz #490 Dátum: 10 feb 24, 20:06:33 »

Ha jól emlékszem ( dehogy emlékszem, utánanéztem Nevet ) akkor a 108-109. rész valamelyike a vége annak a filler sorozatnak.
Naplózva

Renningan
Elit Jounin
*

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #491 Dátum: 10 feb 24, 20:08:21 »

Megjelent már az uj anime? És ezek a pozitiv megitélések, még az elpzpnél is jobbak, ezeket asszem már fölösleges nézni xD
Naplózva

Zoll-sama
Kezdő Jounin
*

Gépállat

« Válasz #492 Dátum: 10 feb 24, 20:11:50 »

Megnéztem, ezt az "epizódot". Hát a tré szó újabb definíciót kapott egyetlen dolog tetszett, mégpedig Hanataro zanpaktója, amikor hasból tolt egy indokolatlanul nagy mordályt.
Naplózva

Gondolkodni ér!      Jön még kutyára rasengan!      NHFK Tag      Gépállat                        
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #493 Dátum: 10 feb 24, 20:15:36 »

Indokolatlanul nagyot? Hát jó' van, néha nem tudja kellőképpen visszafogni magát  smirksweat

Viszont, ha Hanatarou-sama szerepel, asszem ebbe a részbe most bele kell néznem *_*

Amúgy Six, Renáta (mióta leReniztek ma a duma topicban, késztetést éreztem rá, hogy így szólítsalak >.<#) nem kéne csinálnunk egy Hanatarou-fan klubbot, vagy ilyesmit?
Naplózva
Renningan
Elit Jounin
*

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #494 Dátum: 10 feb 24, 20:17:04 »

Dehogy nem Nevet Kéne egy egy logó is Nevet Kumori barátom biztos megcsinálja ha szépen megkérjük Nevet talán külön topikot is nyithatnánk neki, vagy ilyet nem lehet?
Naplózva

Oldalak: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 128
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins