25 feb 18, 22:41:39 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 128
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach - Anime  (Megtekintve 408913 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
six
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #345 Dátum: 10 jan 21, 22:38:36 »

Hát nemtom... Byakuya megvédte a klánja becsületét, aztán kiengedte a maradék reiatsuját, aztán nekiállt arcoskodni ikszdé Senbonzakura helyében leütöttem volna ikszdé Még ha Yama-jii mondja ezt Ryuujin Jakkának, akkor azt mondom, megértem. Mégis csak a sotaichouról van szó... De mindenki tudta, hogy Byakuya túlerölteti magát...
Naplózva
Ayumi I
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Shinigami

« Válasz #346 Dátum: 10 jan 22, 01:05:36 »

Szerintem Senbonzakura közel azonos jellem mint Byakuya,úgy hogy nem is tudom hogy mit akart a kérdéssel xD Szerintem nem várt többet mint egy flegma válasz...csak mosolyogni tudott a helyzeten Nevet
Yama meg azért egy külön kategória.Még mindig várjuk azt a büntit ami beígért...lehet hogy már el is feledkezett róla,és majd ezt a kora számlájára lehet írni X'D
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 22, 01:07:17 írta Ayumi I » Naplózva

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Apu: Puli
Pintermate: aranyos,kicsi,szőrös madárpókom xD
A Pulista Rend egyetlen apácája
L
Kezdő Jounin
*

Hello, my name is L.

« Válasz #347 Dátum: 10 jan 22, 01:48:20 »

Lehet, a többi is hasonlít erőteljesen a shinigamijára. Viszont azon jobban meglepődtem volna, ha Bya nem így reagál. Akkor lett volna gáz.
Naplózva

Imagination more important than knowledge
six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #348 Dátum: 10 jan 22, 08:36:56 »

Hát jó... Mondjuk az valóban igaz, hogy Byakuya és Senbonzakura, mint két tojás... Külsőleg és belsőleg egyaránt. De mintha kicsit túl arrogánsra sikeredett volna ez a beszólása Byakkunnak... Míg előtte arról papolt, hogy a zanpakuto és a shinigamija olyan párost alkot, akik egymásra támaszkodnak stb stb... Ezek után jön egy ilyen oltással: tudd, h kihez beszélsz! OMG
Naplózva
asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #349 Dátum: 10 jan 22, 09:15:32 »

Na én is megnéztem. Hát...Nem tetszett. Ahogy már előttem is összefoglalták nem értem h. hazsnálhatja együtt zanpi és használója a kardot...Ha ez így van miért nem testesítik meg mindig a kardot könnyebb lenne harc.
Hát a reiatsu kibocsátás rész ahogy üvöltenek erőlködve elég vicce svolt számomra...Egyetlen dolog ami megfogott benne h. milyen szép h. az alap reiatsu mindenkinek más színű majd az erőlködés során halványkék lesz...De akkor is röhejes volt.
A növekvő puding és a bizonyíték h. még mindig nem felejtették el Kurosaki Ichigo nevét bámulatos inteligenciára vall... >.<#
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #350 Dátum: 10 jan 22, 11:01:09 »

De csak azok tette tanúbizonyságot ennek az információnak az elsajátításáról, akik Ichigo osztálytársai. Egy japán GYP gondozótól, amit középsulinak álcáznak nem is vártam nagyobb eredményt, minthogy megtanulják legalább az egyik társuk nevét. Én azon a véleményen vagyok, hogy akik elrontották ezt, azok Ichigo osztálytársai. Nyugodtan le lehetett volna rendezni ezt kivűlállóktól mentesen is...
Naplózva
asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #351 Dátum: 10 jan 22, 11:37:18 »

Hát igen ennek a fillernek a befejezését ezzel a akét résszel elrontották. Sajnálom pedig nem indult rosszul...
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #352 Dátum: 10 jan 22, 17:17:47 »

Egy kérdés:Ha a kapitányoknak ott a bankai,meg a shikai,akkor minek hentelik a Menosokat sima kard alakba?A rész 1 felét le lehetett volna rövidíteni 5 percbe.....
A másik:Ha akkora reiatsut tudtak összeszedni hogy simán bezár egy Gargantát,akkor hogy élték túl a Menosok egyáltalán a reiatsu mértékét?Mmint nem kellett volna megdögleniük a puszta erőtől?
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
Renningan
Elit Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #353 Dátum: 10 jan 22, 17:22:01 »

Ebben a fillerben logikát vagy realitást fölösleges keresni.
Naplózva

six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #354 Dátum: 10 jan 22, 18:32:32 »

Marci1996!

1. kérdésedre:A bankai használatának helyes módját Ichigotól lesd el Mosolyog Csak és kizárólag Ichigo használ még egy szalámiszelet levágásához is bankai-t. Egy normális ember, mondjuk egy kapitány, vagy Ikkaku ( Nevet ) nem mutogatja a bankaiját feleslegesen, mivel a bankai az utolsó mentsvár, így csak annak mutatjuk meg, akit csak ezzel győzhetünk le.

2. kérdésedre: Ekkora reiatsut csak egy olyan lény bírhat ki, aki ugyancsak hatalmas reiatsuval rendelkezik. Mivel a Menos Grande ilyen, így képes kibírni ezt. De mint láttuk, még a menosok is megőrültek ettől a rengeteg reiatsutól. Csak nem pusztultak el tőle...
Naplózva
asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #355 Dátum: 10 jan 22, 18:42:30 »

Hitsu is mindenhez húzza előa a Bankaiját. Sztem ez azokra jellemző akik még nem elég tapasztaltak túl fiatalok ezért mindig Bankaijal kaszabolnak...

Ichigo tényleg méga a szalámihoz is azt hazsnál...Sztem Bya hazsnálja egészségesen a bankait...Mert az már megint túlzás aki semmihez sem hazsnál...Mint Kyouraku...
Naplózva

six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #356 Dátum: 10 jan 22, 18:55:11 »

Hitsugayát is oda akartam írni, de őt azért nem írtam oda, mert Hitsugaya azért használ Bankai-t, mert bankai formájában a zanpakutoja rengeteg technikát tud... És persze Hitsugaya még nincs teljes erején. Azt ne felejtsük el. Én nem hasonlítanám Hitsugayát Ichigohoz...
Naplózva
Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #357 Dátum: 10 jan 22, 19:03:44 »

Kyouraku csak túlképzett Nevet Nevet Jó,a bankai tényleg kicsit erős,de mondjuk Bya Senbonzakura shikai-jával kicsivel több Menost tudott volna lekaszabolni.
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #358 Dátum: 10 jan 22, 19:38:26 »

Hitsu mellett még Komamura is nagy bankaifüggő. Ha harcolt mindig benyomta eddig a bankait, habár ez aval magyarázható hogy anélkül sz*rt se ér senki ellen Nevet
Naplózva

six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #359 Dátum: 10 jan 22, 19:49:18 »

ikszdé ez jó ikszdé Bankai függő ikszdé

Ezt nem értem, amit mondasz Marci... Senbonzakura shikai több menost gyak, mint bankai? A shikai 1000 apró penge, a bankai 100 000 000 apreó penge... A reiatsus cucc pedig nem arra szolgált, hogy a menosokkal végezzen hanem, hogy a gargantát bezárja... Ha nem jön több menos, akkor a maradékot simán leverik... Talán egy kapitány is elég lenne a maradék menosra...
Naplózva
Oldalak: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 128
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins