25 feb 20, 20:15:16 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 128
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach - Anime  (Megtekintve 409204 alkalommal)
0 Felhasználó és 72 vendég van a témában
asthi
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #360 Dátum: 10 jan 22, 20:29:27 »

Komamura nevetséges mennyi szerepet kap ahhoz képest h. ő egy két lábon járó kutya...Én tuti még csak a karaktergárdába sm raktam volna bele....Nemhogy még harcoltassam...
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #361 Dátum: 10 jan 22, 20:39:01 »

Ugyan már asthi-chan Mosolyog Tudom, miért mondod ezt, de azért lássuk be, hogy nem véletlenül Yama-jii személyi testőre... Az nem tudom, kinek a hibája, hogy nem mutatta meg ezt az erejét... Persze lehet, hogy nincs is neki semmilyen más ereje, csak Yama-jii szeret Tengen sisakján letekinteni Soul Societyre ikszdé
Naplózva
Renningan
Elit Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #362 Dátum: 10 jan 22, 20:39:44 »

Komamura is ilyen neépszerü, vagy kishi nem akar uj bankaiokat kitalálni :S

Nem értem h se a mangában, se az animében a Komamaura Kenpachi harcokat sose mutatják vagy fejezik be, de MINEK?
Naplózva

L
Kezdő Jounin
*

Hello, my name is L.

« Válasz #363 Dátum: 10 jan 22, 21:31:56 »

Khm... Kishi?! Egyébként tényleg vicc, hogy egyesek ahogy vki csúnyán néz rájuk, már bankaihoz nyúlnak, a másik felének meg lóg a bele, de még akkor sem... Nem azért, Byakuyanak van elég negatív momentuma, de rá, és sajna csak egy kettőre mondható el, hogy tudja használni, kellő időben... Igaz, nem is szemrebesgető tölteléknek vannak ott... Mert Orihime jó nő, de frászt kapnék tőle rövid időn belül, igaz Soifontól is... Yoruichit akarom... ikszdé
Naplózva

Imagination more important than knowledge
Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #364 Dátum: 10 jan 22, 21:33:56 »

Jó van na xDDD Most elirtam, Kubo-t akartam irni Nyelvesít

Naplózva

six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #365 Dátum: 10 jan 22, 21:53:54 »

Hehe szép is lenne, hogy Byakuya arrogánskodik agyba főbe, közben meg nem is tudja, mikor kell használni a bankaiját, hanem csak gondol egyet és belövi harc elején, mint Ichigo teszi... Bár egy felelőtlen bankaija mégis csak volt Byakkunnak... Bár arra is rá lehet magyarázni... Amikor a 7-es espadávalharcol, akkor simán elég lett volna egy shikai. Hisz 1000 pengét sem tud iránytani 50 szemmel... Viszont Byakuya bebizonyította neki, hogy még így sem ér fel hozzá...
Naplózva
L
Kezdő Jounin
*

Hello, my name is L.

« Válasz #366 Dátum: 10 jan 22, 22:09:36 »

Vagy biztosra akart menni...
Vagy egyszerűen csak örömet akart okozni a már-már minden mozdulatától extázisba kerülő kishúgnak. Aztán náluk igaz lehetne a nappal húgom, éjjel... XDD
Naplózva

six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #367 Dátum: 10 jan 22, 22:12:45 »

Júúújj ez nem volt szép ikszdé Byakuya Yoruichivel van ilyen kapcsolatban. Az, hogy Rukia ámul Byakuya tudásán érthető... Hisz a bátty, akire felnéz azért eléggé nagy tudással rendelkezik ehhez (nem félreérteni ikszdé). Nemtom, miért vagytok annyira oda Rukia csodálatától, mikor nekem Orihimétől van hányingerem...
Naplózva
L
Kezdő Jounin
*

Hello, my name is L.

« Válasz #368 Dátum: 10 jan 22, 22:17:42 »

Igen!!! Végre valaki megért! Azt hittem , csak engem irritál szegény "Jajj most mi lesz, Kurosaki-kuuuun!" Ha nagyon hasogatnám azt a szőrszálat nem épp egy klasszikus bátty, de tény, mellette nőtt fel, és a példaképe valamelyest.
Naplózva

six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #369 Dátum: 10 jan 22, 22:31:46 »

Persze nem vérszerinti bátty. Viszont seppuku-t is követne el Byakuya, ha egy ujjal is hozzáérne Rukiához. Túl fontos neki a Hisanának tett ígérete, túl fontos neki a becsülete ahhoz, hogy ilyet megtegyen. Orihimével vannak terveim, de sajnos nem úgy fog történni, ahogy szeretném... Igen! Engem kifejezetten zavar, hogy fontos helyeken ott van. Hogy fontos helyeken csak ennyit tud: "Kurosaki-kun!"
Naplózva
L
Kezdő Jounin
*

Hello, my name is L.

« Válasz #370 Dátum: 10 jan 22, 22:38:07 »

Nekem akkor vált az egyik kedvencé, amikor először erről tanúbizonyságot tett. Néha olyan érzésem van, hogy előtte Mijamoto Musashit olvasott Kubo sensei, mert a karakter erősen hasonlít ahhoz az  eszményhez, de ez már nagyon OFF lesz. Milyen terveid vannak Orihimével? ikszdé
Naplózva

asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #371 Dátum: 10 jan 22, 22:43:44 »

Orihime engem is idegesít. De annak is Kubo az oka mert nem ad neki más szerepet csaka a nyavalygást. Pl. SSben sem volt a kedvencem de akkor nem csak azta a szerepet kapta h. Kurosaki-kuuuuuuuun Kurosaki-kuuuun hanem azért mást is. Pl. amikor Ishidát beöltözteti shinigaminak az jó rész és életmentő ötlet is egyben...Neki is van egy tök jó ereje és irreálisan semmitmondóan viselkedik....
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #372 Dátum: 10 jan 22, 22:46:56 »

Nekem attól fogva kedven, mikor először felbukkant. Itachira emlékeztetett a jelleme... Nomeg olyan jól esett, mikor átdöfte 2x Ichigot ikszdé De ugyan ez volt a movie 3-ban is... Olyan jól esett, mikor Hitsugaya belerúgta Ichigot abba a fába Nevet De engem Renji is idegesít... Mi az, hogy felér Byakuyához? Mi az, hogy hadnagy? Hát azért...

Igen... Orihime tényleg jó egy átlagos sima hollow ellen. De akik ellen most harcolnak, semmit nem tud tenni... Csak gyógyítani tud, de ha nincs aki megvédje, akkor vége a játéknak... Yammi is képes volt szétkapni azt a támadó izéjét se perc alatt... Mikor arról volt szó, h senki nem látja TALÁN Ichigo... Erre levert egy hollow-t és annyi ikszdé
Naplózva
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #373 Dátum: 10 jan 22, 22:48:51 »

Mijamoto Musashi nem egy legendás szamuráj volt? "A kardok szentje" a 2 kardos technika alapítója?

Orihime... ritkán látni, de akkor elég idegesítő. Legalábbis mostanában.
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 22, 22:49:32 írta Narutoclone » Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #374 Dátum: 10 jan 22, 22:50:26 »

Orihime tényleg irritáló, ugy ahogy chad, ishida, rukia vagy renji. Az én véleményem szerint. Fölöslegesek és tulzottan sok szerepük van az animeban.

Orihimének 1 jó jelenete volt, amikor rámászott ichigóra, meg azok, amiket asthi emlitett meg Mosolyog

Ishidanak az egy Mayuri elleni harca, meg a Renjivel lévő közös harc a 8as ellen (mondjuk ezek marha jó részek voltak, még azután h mayuri is megjött)

Chadnak semmilyen normális jelenete nem volt.  Rukianak a halálra itélése volt csak jó, de sajna nem vesztettük el  Neeem Azóta folyamatosan mennek az elélvezések nii sama miatt... Jah és a 9es espada elleni csatának az a része, amikor közösen meghalnak.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 128
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins