FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
Aisurando *O*
|
 |
« Válasz #330 Dátum: 10 jan 20, 16:57:49 » |
|
Ez egy kicsit fura. Most akkor mi is van? Byakuya akkor gonosz?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 20, 16:58:42 írta FujiwaaraMichiyo »
|
Naplózva
|
/l 、 ( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau! l、 ~ヽ じしf_, )ノ
|
|
|
Dancsa
|
 |
« Válasz #331 Dátum: 10 jan 20, 18:09:16 » |
|
Véleményem: Még mindig a legnagyobb baromság, hogy a materializálódott Zanpi és a tulaja egyszerre használják a ZANPAKUTO képességét. És idáig a sokezer év alatt senki nem jött arra rá, hogy a zanpakutoukkal EGGYÜTT harcoljanak. Remélem a filler után NAGYON elfelejtik eztXD
Menos Grande, a hollowok legfélelmetesebbjei, a legtöbb shinigaminak esélyük sincs ellene... Ezt bebizonyították ebben a részben, hogy egy karcolás és annnnyi!
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
 |
« Válasz #332 Dátum: 10 jan 20, 19:35:54 » |
|
Még nincs felirat, igy nem terveztem még megnézni... Nagyon ramaty? Csak tudjam mire készüljek fel xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
L
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hello, my name is L.
|
 |
« Válasz #333 Dátum: 10 jan 20, 19:54:08 » |
|
Úgy látom Omaeda nem csak az én szemem szúrja...  Viszont az már kezd részemről viccesnek hatni, hogy egyet mozdul Byakuya, és Rukiának akkora katarzisélménye lesz, mint Karinnak Sasuke érintésétől... xD
|
|
|
Naplózva
|
  Imagination more important than knowledge
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
 |
« Válasz #334 Dátum: 10 jan 20, 20:51:05 » |
|
Engem az zavart, hogy Yumichika gond nélkül használta a valódi shikai-t (sakikure), miközben Kopaszka mögötte van.
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Flash
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Don't mess...with the Uchiha
|
 |
« Válasz #335 Dátum: 10 jan 20, 21:25:03 » |
|
Ez a tengerparti rész hatalmas volt  A medence szétvágásán én is szakadtam  Amúgy most ugye elkezdődött ez a filler itt a 226- résznél azt hiszem. (nemtom pontosan mert fillert nem nézek és már nememlékszem hogy melyik részig volt a manga cselekménye mert utána meg egyből a tengerparti részt töltöttem amint láttam hogy a következő filler és le is töröltem az az azelöttieket ^^"  ) Na és a kérdésem, hogy ez már egészen odáig tart és még most is tart ami épp most jön ki hetente? O.o Mert akkor p*csába xD Ha igen akkor ez egybefüggő sztori vagy több külön filler sztori? mert inkább azt nézném ami most megy mert írtátok hogy ezek a legjobb fillerek eddig 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 20, 21:29:09 írta Flash »
|
Naplózva
|
|
|
|
L
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hello, my name is L.
|
 |
« Válasz #336 Dátum: 10 jan 20, 21:37:02 » |
|
Narutoclone, ilyen apróságokon nem akadhatunk fenn...  De meg kell hagyni, Kazeshini jobban tetszett. Flash, megtudod, ha megnézed...  Egyébiránt ez egy ugyanolyan egybefüggő történet, mint az előző nagyobb volt, és emlékezetem szerint 228-nál kezdődik, mert előtte van egy -1-es rész is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Flash
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Don't mess...with the Uchiha
|
 |
« Válasz #337 Dátum: 10 jan 20, 22:07:35 » |
|
Az előző nagyobbat se néztem meg  a 228-as rész pedig a tengerpartos  de akkor asszem a 227-estől kezdődik. És akkor ez teljesen egybefügg innentől egészen a 253-ig? (az a legújabb most asszem)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #338 Dátum: 10 jan 20, 22:08:54 » |
|
Pedig unalom üzésnek elmentek azok is, inkább az utóbbi 1-2(erről még nincs konkrét véleményem, de asszem a kritikák nem alaptalanok) az ami kihagyható 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #339 Dátum: 10 jan 20, 22:14:40 » |
|
Yumichika zanpakutoja nem a valódi shikaiját használta. Az a zöld izé csak a reiatsuja volt. Lehet, h velem van a baj, de nekem ezzel a résszel sem volt különösebb bajom. Itt már éreztem egy hullámzó teljesítményt, de kárpótolt benne az a pár jelenet, mi jól meg volt csinálva. Mint a vége. Byakuya tudta, mit kell tennie, és aztán rádöbbent a többi is és összedolgoztak. Habár nem vagdalkoztak ebben a részben úgy, hogy patakokban follyon a vér, de szerintem ez nem baj. Én elfogadom az efajta részeket is. Nem volt múlt hét előtti, nem volt múlheti szinten, de azért nézhető rész. Annak, aki elolvasta ezt a hsz-t: arigatou 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
"Not all who wander are lost"
|
 |
« Válasz #340 Dátum: 10 jan 20, 22:25:16 » |
|
Uh..noh ez volt az a rész (254) ami olyan pocsék lett h nem tudtam kihagyni h írjak pár sort  Nem is nagyon tudom h ez mi akart lenni -.- ..arról szólt a rész h a shinigamik körbeállnak 1 félresikerült és növekvő muffint ..meg lecsaptak pár menost, aztán dragon ball jelleggel elkezdtek powert gyűjteni (ami olyan fontos volt hogy kb 3x kellett 1esével mutogatni a karaktereket) majd végül a 10(asszem annyian voltak) büszke shinigami bezárta azt a kaput amit egyszerű mensok nyitottak -.- (Ennyi kapitánytól/hadnagytól stb..többet vártam volna  ) A kegyelemdöfés meg az aláfestő zene volt ...noh mind1, szerény vélemény^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 21, 15:44:28 írta Feo »
|
Naplózva
|
|
|
|
L
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hello, my name is L.
|
 |
« Válasz #341 Dátum: 10 jan 20, 23:28:05 » |
|
Nálad a pont six...  De ugyan mit számít ez egy fillerben, ahol shinigami és zanpaktouja külön harcolnak, csak vmiért Ichigo nem, és ahol mindenféle mágiát használnak, de dispelt még véletlenül sem. Ezt az elmúlt 2 és elkövetkezendő n+1 részt bele lehetett volna 1 részbe sűríteni, szerintem. Feo, hidd el, a döbbenettől még mi sem tértünk szóhoz...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 21, 02:33:46 írta Lawliet- Ryuuzaki »
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #342 Dátum: 10 jan 21, 14:49:59 » |
|
Vaaaazzze  Ennél szarabbat még életemben nem láttam.Itt már nem a mi hszeink, maga az anime rontja a szinvonalat. H lehet már ekkor baromságot kitalálni? A rész: - Megjön a csipet csapat, majd teszik a hülyét és neki mennek a menosoknak. - Mindeközben próbálnak valami idióta humort beletenni -.- - A tampakuto és a mestere külön külön harcolnak. Kérdem én, h minek nem teszik ezt gyakrabban, legalább olyat találnának ki, amit nem lehet ellenük felhasználni, mellesleg, h ha fizikai testet öltenek, és behódolnak, akkor az már lassan Bankai. - Ha reatsu kell, akkor miért nincs ott Ken-chan, miért nem mutatják meg h harcolt Komamura bankaia ellen, h került egyáltalán Mayurihoz? - Mi van Yamma jii vel? Hogyan torolta meg a katanáját? - Miért akar Renji itt is langyulni? - Miért sorolták fel az egész harcoló teamet 3x egymás után, ugy h első körben megbeszélték h mennek harcolni - mindenki hozzászólt, hogy megyek-, utánna 1esével elindultak, majd egyesével bemutatva adták a reatsut -.- - Minek volt az, h a végén mindenki: Ichigo, Kurosaki, Kurosaki kun? Ez annyira lényeges, komolyan mondom, félnek nehogy elfelejtsük a főhőst. - A menosok, miközben mindenki beszél, 1 helyben, a háttérben vokáloznak, és várják h le csapják őket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #343 Dátum: 10 jan 21, 22:28:36 » |
|
Hmmm-hmmm... Ezen én is töprengtem, hogy ha a zanpakutok testet öltenek és legyőzik őket a 'mestereik', akkor a bankai karnyústásnyira van. Viszont - persze ezt én magyarázom bele - ha arra gondolok, hogy akkor érheted el a bankait, ha a zanpakutódat te magad veszed rá a megtestesülésre, akkor nem tesz keresztbe ez a filler az eredeti történetnek. Persze most az egyszer nekem is hullámzott a kedélyem az anime alatt. Ez nem volt olyan jó rész. De inkább a filler története szempontjábóli lényeget látom ebben, mint azt, hogy magam alá csináljak az izgalomtól... Azt nem értettem, hogy Rukián, Ishidán, Chado-n és Orihimén kívül csupa-csupa kapitány szintű shinigami és zanpakuto volt jelen. Mégis bepisiltek pár Menos Grande-től közben azért táposabb hollowokkal is találták már szembe magukat, ráadásul egy Menos Grande nem számít ellenségnek egy kapitányi szintű shinigaminak... Byakuya megvédte a becsületét és bebizonyította a többieknek, hogy amit tett, nem azért tette, amiért gondolják, hogy tette (milyen szép mondat)  Az, hogy Byakuya tudja, mit kell tennie és mikor látják a többiek, akkor ők is tudják, mit kell teniük az bejött. Persze kicsit fura volt a flegma beszéde Byakuyának Senbonzakura felé... De lehet azért, mert azt hittem, kicsit enyhébb lesz a történtek után legalább a filler idejére  A reiatsu kiáramoltatása nem erőfitogtatás volt, hanem annak a segítségével zárták be a Garganta-t... Köszi, hogy vetted a fáradságot és elolvastad ezt a hsz-t 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 21, 22:31:58 írta six »
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #344 Dátum: 10 jan 21, 22:31:56 » |
|
Jó h flegma volt xD Azért olyat kérdezni h "jól vagy? fedezzelek?" teljesen hülye kérdések egy olyan személy felé, akit Kuchiki Byakuyának hivnak. Lehet h ezt, mint poént akarták, csak nem jött össze.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|