25 feb 20, 19:57:14 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 128
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach - Anime  (Megtekintve 409099 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
asthi
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #300 Dátum: 10 jan 10, 20:21:15 »

Ezta a bestia kardos izét ügye nem gondolják komolyan? Ohh My God Marhára nem érdekelneka  bestia kardok vagy mik ha már 10 rész miniarc miért nem vmi értelmeset találnak ki....Van ott néhány kapitány akinek belehetbe mutatni néhány eddig nem látott küldetését...Nah mindegy meglátjuk.. >.<#
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #301 Dátum: 10 jan 10, 21:47:41 »

asthi-chaan!

Már megint álmodozol Nevet Mondd csak ki azt a két nevet, akiknek a küldetéseire kíváncsi vagy Nevet Kyouraku és Ukitake mi? Nevet Hát persze az nem lenne rossz Nevet De legjobb: Hanatarou izéje minitörténete vagy mije Hümm-hümm Sajna ez van. Kb mint a bakkoutou-s izé...
Naplózva
asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #302 Dátum: 10 jan 10, 22:01:05 »

Hm...Azért nem neveztem nevén mert számomra végülis egy Vaizardos dolog sem lenne rossz...Sajna az Ukitake-Kyouraku miniszériára nincs túl sok esély...az valóban csak álomXDXDXD
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 10, 22:01:49 írta asthi » Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Flash
Akadémiai tanár
*

Don't mess...with the Uchiha

« Válasz #303 Dátum: 10 jan 11, 18:19:42 »

Bocsánat hogy türelmetlenkedem de lehet nem láttátok a hsz-em vagy valami ezért idézem. És Még  egyszer előre is megköszönöm ha valaki válaszol. bow
Én is ezen az elven vagyok xD
Az a karakura raiser mikor lesz? És hogyha már megkérdezem akkor leírjátok hogy mikor lesz még fillér a 201. (most jön ,ez kenpachi vs körkasza gyerek, végre Pojén) és a most futó filler első része közt a (ami most a legfrissebb) és akkor többet nem nyaggatlak titeket a kérdéseimmel hogy melyik filler mettől meddig tart xD Ezeket kihagyom úgyis ahogy ismerem magam.
Naplózva

Renningan
Elit Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #304 Dátum: 10 jan 11, 18:32:14 »

A Karakura Raiser az csak néha néha van, asszem összesen van négy rész... észreveszed mert ön OKanji vagy ki a tököm, nem lessz benne értelmes cselekmény ikszdé
Naplózva

six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #305 Dátum: 10 jan 11, 21:30:28 »

Karakura Raizer: 214-215. rész. Ez csak két rész. Renningan no Nee-san nem tudom, te miről beszélsz, de az nem a Karakura Raizer ^^ Ha nem hiszel nekem, megráz az áram Nevet
Naplózva
Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #306 Dátum: 10 jan 14, 15:32:53 »

TE ATYA ÚR ISTEN... h ez a mostani milyen egy ki****ott szar rész volt. Hát ekkora baromságot már kitalálni se lehet. A kelés alaku muramasa, ami ontja magából a menosokat, inoue szövege, h neki meg kell mindenkit menteni, a zampakutok megjelenése... akármeddig lehetne sorolni, minden 1es momentumot, a kék szinü ceron kivül ide lehet sorolni.

Kérdem én mi lett Yamma jii katana megtorlásával, a Yoruichi féle harcal, KEN-CHAN HARCÁVAL? Az előző jó rész után egy ilyet kiadni...  Az egész rész még Karakura Raiser szintü se volt, a filler epizódok legxarabbika... Mindenkit sajnálok, aki kapcsolatba került ezzel az epizóddal, ezt a 20 percet se kapjuk már vissza  Neeem
Naplózva

six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #307 Dátum: 10 jan 14, 17:52:48 »

Nekem tetszett... Tök jó volt. Főleg a vége, amikor feltűnikk Sode no Shirayuki, megmenti Rukiát és mondja: Nem egyedül jöttem ám ikszdé Nekem tetszett... Persze nem volt olyan jó, mint az előző. De azt úgy gondolom, egy darabig nem is übereli semmi. Csak egy kérdésem van! Hol vannak a kapitányok? Mert Byakuyán és Hitsugayán kívül senki nem dugta át az orrát az emberi világba... Azért mekkorát ütött volna, ha mindenki menekül hanyatt homlok a hollow-k elől, megjelenik Yama-jii és porrá égeti Muramasát ikszdé

Nee-san!

Szerintem ki fognak arra is térni, hogy mi történt Yama-jiivel ott akkor.
Naplózva
Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #308 Dátum: 10 jan 14, 17:57:58 »

Naiv remény  Hmm... A kövi részekben már csak tolni fogják a hülyeségüket és mese vége... nem látjuk Ken-chan harcát, az egyetlen érdekes harcot  >.<#
Naplózva

asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #309 Dátum: 10 jan 14, 19:54:49 »

Megnéztem az új részt és nekem sem tetszett. Unalmas volt és nem voltak jók benne a harcok sem. Az előző rész jobban tetszett. És szerintem Renningannak igaza van jöna amese vége.

Yamma-ji már biztos tanítványaival ünnepli a győzelmet.
Naplózva

six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #310 Dátum: 10 jan 14, 20:10:28 »

És otthon várja az osztagokat a rakottkrumplival mi? Olyan izék vagytok Nevet
Naplózva
gyalogbagoly
Chuunin
*

« Válasz #311 Dátum: 10 jan 15, 05:06:41 »

Nekem bejött ez a rész, és az a "gyűlés " a végén tényleg nem volt rossz.
six - Byaku és Szupertörpe mellé még RókaKoma is átment. Nevet
Láttátok a végén Vaksi Hapsit a távcsővel? WTF?  Nevet
Naplózva
Ayumi I
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Shinigami

« Válasz #312 Dátum: 10 jan 18, 14:08:50 »

Szerintem sem volt olyan rossz rész Nevet Csak őőő...szerintem kicsit eltúlozták ezt a Muramasa dolgot.Most tudom hogy Ő egy különleges Zanpakuto,de most komolyan,melyik tudná ezt utánna csinálni? xD Én csak lestem,hogy ennyi Hollow-t nemhogy egy részben,de az egész Bleach során nem láttunk smirksweat
A Tousen távcsővel dologon meg hangosan felröhögtem X'D Most ezt vagy poénnak szánták,vagy pedig egy marha nagy baki Pojén
Naplózva

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Apu: Puli
Pintermate: aranyos,kicsi,szőrös madárpókom xD
A Pulista Rend egyetlen apácája
gyalogbagoly
Chuunin
*

« Válasz #313 Dátum: 10 jan 18, 17:42:18 »

Ez a távcsöves dolog elég vicces, de már volt egy ilyen, mikor Tousen egy képernyőt bámult. Nevet
Naplózva
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #314 Dátum: 10 jan 19, 13:19:11 »

Azok után amiket Renningan írt csak most tudtam rávenni magam hogy megnézzem a részt és hát igaza volt, ez vmi kegyetlenül sz*r. Muramasa jóhogy nem már csokigyárrá alakul legközelebb és kínálgatja a fiatal szereplőket az édességekkel, habár "Ukitake ikrei" meg Lily biztos kapnának az alkalmon Pojén

A legvévge tetszett csak, Tousen mint menostenyésztő nagyon ott voltxD
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 19, 13:19:44 írta Den » Naplózva

Oldalak: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 128
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins