25 feb 19, 00:13:02 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 128
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach - Anime  (Megtekintve 408941 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
six
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #285 Dátum: 10 jan 06, 21:56:02 »

Dancs-san... Ki kellett volna védenie, viszont nehéz olyan ellen harcolni, aki tudja irányítani az összes érzékedet... Ez a rész nagyon jó volt. Nem találok szavakat rá. Végre Byakuya megmutatta, mit is tud Ő... Látványos harc, Byakuya nyerésre áll. És a nélkül lelkizett, hogy meglátszott volna rajta ikszdé Ezt vártam a Kuchiki ház fejétől Mosolyog
Naplózva
asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #286 Dátum: 10 jan 06, 22:08:22 »

Látványos szép harc amiben kombinálva volt minden amit egy shinigami tud. ASanbonzakura pediga alegszebb kard mindegyik közül.  Jeles minősítést érdemel Pontosan
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Renningan
Elit Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #287 Dátum: 10 jan 07, 01:05:45 »

ÁÁÁÁ de egy állat rész volt... Byakuya jól küldte, ahogy az elvárható. Kapásból leverte Senbonzakurát és Kougát is tanitotta Nevet Six nagyon jól megfogalmaztad a lelkizős részt  bow

Már csak abban bizok h nem hagyják félbe a többi csatát se, azért én még megnéznem Ken-chan győzelmét, meg még Yoruichi adottságait xD És el ne feledkezzünk Yamma jii ről sem, vagy a krumplis jelenet az már a katana megtörlása volt?
Naplózva

six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #288 Dátum: 10 jan 07, 10:18:19 »

Neeem az semmiképp nem lehetett az, hisz akkor csak sajnálkozott Yama-jii... Bár nem nagyon értem, hogy ha csak egy hangot hallanak belül a zanpakutok, akkor miért kötelességük hallgatni rá...

Néztem megint ezt a részt és gondolkodtam azon, hogy volt-e eddig még egy ugyan ilyen jó harc a Bleachben? Nem jutott eszembe egy sem. A jó harcot úgy értem, hogy itt nem rögtön bankai meg anyám kínja, hanem azért előtte is megy a fight...
Naplózva
Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #289 Dátum: 10 jan 07, 10:23:31 »

Ezen én is törtem a fejem, viszont hirtelen eszembe jutott valami.

A zaraki vs Tousen harcnál Tousen honnan tudja h Ken-chan mosolyog, mikor vak? Nevet
Naplózva

Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #290 Dátum: 10 jan 07, 14:22:40 »

Ugyanonnan mint pl.: egy tapasztalt harcos megérzi a gyilkolási szándékot.
Naplózva

six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #291 Dátum: 10 jan 08, 21:56:14 »

Elképzeltem, hogy a kövi részben nem Byakuya intézi el Kougát, hanem jön Aizen és ad egy határozott tockost neki, hogy "Mi van? Fogjátok már fel, hogy ez az én képességem?!" ikszdé Olvastam valahol, hogy a 'Dankű' nem tiltott technika-e... Yama-jii-nél nem csodálkozom semmin sem. "Jare-jare... Szégyelljétek magatokat, hogy nem tudtok kivédeni olyan alacsony kidoukat, mint a 89- és alacsonyabb számú támadási módszerek"...
Naplózva
Flash
Akadémiai tanár
*

Don't mess...with the Uchiha

« Válasz #292 Dátum: 10 jan 10, 00:02:15 »

Végeztem a Grimmjow vs ichigo 3. harcal , következő rész filler, most ezt megint kihagyom elmondaná valaki honnan kezdődik újra a manga cselekménye?   smirksweat Nagyon megköszönném Nevet
Állat részek voltak, nem bírtam abbahagyni ,hétköznap nem sokat tudtam nézni edzés, tanulás stb miatt úgyhogy ma szinte csak ezt néztem ikszdé
Ja és ugye a mostani filler közbe csak filler lesz tehát nemlesz néha valami az eredeti sztoribol, nem akarok lemaradni semmiről Nevet
Szerk.: belenéztem még kicsit, és a mangát is összehasonlításképp, most az animébe visszamennek? Mangába kicsit se így van ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 10, 00:09:49 írta Flash » Naplózva

cyberwolf21
Chuunin
*

« Válasz #293 Dátum: 10 jan 10, 01:45:55 »

Ez a rész eszméletlen klassz volt, s ha bele gondolok abba hogy ez csak filler volt akkor már elöre

dörzsölöm a tenyeremet mert ha nem akkarják magokat a készitök leégetni akkoz a mangát követö szál

csak még jobb lessz.

Ui: gondolom a Byakuja fanok most ujjonganak örömükben, merthát van miért.

Naplózva

"Éljél úgy, mintha holnap meghalnál, de tanulj úgy, mintha örökké élhetnél." (Mahatma Gandhi)
six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #294 Dátum: 10 jan 10, 09:22:53 »

Így van. Mint Byakuya fan ujjongok örömömben. De mint Bleach néző is ujjongok, mert végre egy fontos harc, amit nem Ichigo kapott. Persze még várjuk ki a végét, de ebben a részben Byakuya nagyot alakított és Ichigo sem állta útját, hogy "De hát én vagyok a főhős?!"

Flash!

A 190. résztől folytatódik a manga cselekménye. Bár nyugodtan megnézhetnéd azt a fillert. Nem halsz bele Nevet Főleg, hogy ez egész jól fel van építve...
Naplózva
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #295 Dátum: 10 jan 10, 10:58:01 »

Bleach Wikin van pár információ a következő részekről: Még Spoilernek számít.

* 2010-01-12:
          o 253. Muramasa's True Identity Revealed /Muramasa valódi azonossága kiderül

* 2010-01-19:
          o 254. Byakuya and Renji, the 6th Division Returns /Byakuya és Renji, A 6. osztag visszatér

* 2010-01-26:
          o 255. Final Chapter·Zanpakutō Unknown Tales /A zanpakuto ismeretlen mesék utolsó fejezete

* 2010-2-2:
          o 256. Byakuya's anger, collapse of the Kuchiki family /Byakuya dühe, a Kuchiki ház összeomlása

2010-2-9:

*
          o 257. A new enemy, the true nature of the beast swords /Az új ellenség , a bestia kardok igazi természete

A Muramasas story után még egy 10 részes mini-arc lesz a bestia kardokkal amik olyan kardok akik megölték mesterüket és irányithatatlanná váltak.
Ezek a kardok a zanpakutok ellenségei.
A mangaval kapcsolatos epizodok április 13.-átol folytatodnak.

« Utoljára szerkesztve: 10 jan 10, 10:59:48 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #296 Dátum: 10 jan 10, 11:25:31 »

Mivel nem mindenki angolos szerintem: 12.22 A sötét múlt! A legrosszabb shinigami megszületett.
01.05 Byakuya árulásának valódi háttere.
01.12 Muramasa valódi kilétjére fény derül
01.19 Byakuya és Renji, a 6. osztag visszatér
01.26 Végső fejezet: Zanpakutouk ismeretlen történetei.
Nagyjából ez magyarulXD

Ez is volt már xD
Naplózva

Flash
Akadémiai tanár
*

« Válasz #297 Dátum: 10 jan 10, 11:52:10 »

Majd azt amit ti néztek most megnézem, ha ennyire jó ahogy írjátok, de ha lehet én mindig inkább a manga vonalát nézem ha lehet Nevet Most ez az a kis hercegnős lesz asszem és páran írták még múltkor hogy nemolyan jó úgyhogy elegánsan átugrom xD
Narutonál minden fillert megnéztem a part 1 ből is és a shippuudenből is, a part 1-es filler óceánból volt kb 10-15 rész ami elment tehát azóta én elég filler ellenes vagyok.
Naplózva

Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #298 Dátum: 10 jan 10, 12:40:01 »

Hát... a bleach fillerek még mindig jobbak mint a narutos xarok. Én csak a karakura raisert hagytam ki, mondjuk nem vesztesz semmit se, h ha kihagyod őket Nevet
Naplózva

Flash
Akadémiai tanár
*

« Válasz #299 Dátum: 10 jan 10, 19:20:54 »

Én is ezen az elven vagyok xD
Az a karakura raiser mikor lesz? És hogyha már megkérdezem akkor leírjátok hogy mikor lesz még fillér a 201. (most jön ,ez kenpachi vs körkasza gyerek, végre Pojén) és a most futó filler első része közt a (ami most a legfrissebb) és akkor többet nem nyaggatlak titeket a kérdéseimmel hogy melyik filler mettől meddig tart xD Ezeket kihagyom úgyis ahogy ismerem magam.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 128
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins