"
Azt" a Jutsut.
Tény igen csak cseles megoldás ez az utalgatás, hisz így mivel nincs konkretizálva simán van ideje kiötleni valami tutit majdd ha valami tuningra lessz szüksége Narutonak. Tény így fel lehet csigázni a kedélyeket.
Kabutonak s Narutonak is van "AZt" a jutsu
Ennél a a mostani résznél kicsit örültem is meg nem is. Kabuto vs tesók harcának a folyt. örültem, viszont maga a cselekmény nem igazán ment előre.
Ha Itachi technikájának köszönhetjük a visszaemlékezést, s valami olyasmi lessz mint a sorsdöntő pillanatoknál amik voltak Kabuto életében ott fog felül írni ezt azt mint azt Sasukeval is tervezte. (Védd meg Konohát parancsal)
Vagy legalább is valami olyamire gyanakodnék.
Amennyiben nem Itachinak volt köszönhető s csak egy filler szerű történet akkor harmat gyengére sikeredett s inkább akkor Tobit mutathatta volna vagy a Kagékat.
Mostanába megint felötlött bennem az a kérdés amit már sokszor felvetettünk s ez Naruto esetleges halála.
Természetesen a 9farkú eltávolítása végedti halálára gondolok itt.
Akár ugyan azt a sztorit eljátszhatná mint Gara esetében.
Az 5. hokage ez élete árán megmenti pl de gondoltam itt Kakashira is.
Akár még azt is megjátszhatnák h Kakashi lemásolta a jutsut ami feltámasztotta Garat.
----
Felmerült itt az is h Naruto lehetne -e hokage vagy sem.
A második mikor kijelölte az utódját csak annyit mondott: Holnaptól TE leszel a hokage.
Ha az 5. -nek is hasonlóak lennének az utolsó szavai, szerintetek ki merné megkérdőjelezni.
-----
Szó esett a chuunin vizsgáról is. Igen csak érdekes lenne egy Hokage szintű Genin, de az írásbelin még mindíg elbukhat. Ha netán ismét ugyan az lenne a feladat miszerint kémkedni kell s Ibiki lenne a vizsgáztató akko Naruto tuti elhasal. Fix h egy életre megjegyezte Naruto Uzumaki nevet
Kémkedő jutsuja nincs tuttomal s a rasengan itt nem megfelelő mint ahogy a klónok se.
De ha bekerülne a második fordulóra akkor ott csak tol 300 klónt s szétküldi őket hármasával.
Ha ügyes 30 perc alatt minden tekercs nála van
Ez akkor lenne érdekes ha Sasuke is visszatérne s ő lenne a csapattársa s tolnának egy egyéni versenyt.
Ki szerez több tekercset s ver le több ellenfelet s ér el a leghamarabb a toronyhoz
(ez nagyon Rock Leesen hangzott.
)