24 nov 24, 04:48:16 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 834 835 [836] 837 838 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2549980 alkalommal)
0 Felhasználó és 243 vendég van a témában
rini67
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #12525 Dátum: 12 ápr 17, 00:53:47 »

Nincs azzal semmi baj ha változtatni kell valamin. Alkalmazkodni és rugalmasnak lenni, kihasználni a másik hibáját. Ez a lényeg. Amennyi veszteséget elszenved ezáltal annyit nyer is egy másik esemény miatt. Ha belegondolunk akkor Tobi Zetsujai mennyi ideig húzták volna Kabuto edos zombiai nélkül. Egy nap alatt elsöpörték őket. Tehát bőven nyert ezzel az eseménnyel Tobi, hogy változtak az események Kabuto találkozásával. Persze ennek vannak hátulütői is, hiszen két olyan személyről van szó akik konkurálnak egymással. Így nem is bízhatnak meg egymásban. Röviden minden rosszban van valami jó is. Az biztos, hogy valamelyiknek életben kell maradnia hármuk közül vagy akár mindháromnak is mert akkor szinte céltalanná válik az egész háborús történet. Illetve még nem teljesen mert Sasuke keményen bekavarhat és átveheti ezt a szerepet a Yugoék által talált tekercs miatt. Ez pedig új célt adhat Sasukének is.
Naplózva
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #12526 Dátum: 12 ápr 17, 04:12:14 »

Lehet, hogy "szellemek bábjai" voltak, de már mindketten túlszárnyalták az elődjüket. Ez van.
Őszintén én már várom a Naruto végét. A háború után kétlem, hogy valami nagyobb durranást még tud csinálni Kishimoto.
Naplózva
korbi
Újonc
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

« Válasz #12527 Dátum: 12 ápr 17, 07:38:45 »

Edo zombiból meg már csak Madara van , ő valahogy kitör az edo tenseiből és újra élő lesz

Ott van még Muu is akiket Genmáék üldöznek. Meg még ki tudja, hogy Chioba nagyit lenyomták e már meg a csontos gyereket. Meg elvileg ott vannak még a volt Jinchuurikik mivel ők is elsőnek Edosok voltak elvileg és csak aztán lett nekik berakva a Chakra vevő rúd, hogy Tobi irányítani tudja őket. Szerintem azzal hogy kihúzta Naruto a rudakat még nem kéne eltűnniük hisz az edo miatt még nem lettek lepecsételve ha csak a Gedou mazou magába nem szívta őket is és nem csak a bijuukat zárta el. Ha igen akkor velük már nincs gond.

Szerintem is Tobit legyőzik Narutoék de ő majd elteleportál.
Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #12528 Dátum: 12 ápr 17, 07:41:52 »

Ha már edos zombik, akkor Dan is itt van.
Kabuto meg szerintem már nem bábja senkinek. Amikor Orochimaru szolgálatában állt más volt a helyzet, de valószínüleg akkor is megvoltak a maga személyes célkitűzései. Csak jól titkolta.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 17, 14:11:17 írta TsunadeHime » Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #12529 Dátum: 12 ápr 17, 11:27:09 »

Már bocs, de miről is bezsélt a legutóbbi fejezetben is? Hogy valóra váltja Orochimaru céljait, meg hogy ő egy senki. Kit mutogattak a háttérben ugyanolyan pózban (annaka  valakinek a pózában), ahogíy ő szónokolt, csak sokkal kevésbé eszelős és sokkal magabiztosabb arckifejezéssel? Még ha Orochimaru esetleg ne is térne majd vissza, akkor sem változik semmi, Kabuto ugyanúgy csak egy báb marad, amin keresztül az a dolog tovább megy.
Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #12530 Dátum: 12 ápr 17, 11:36:47 »

Teljesíti azt, amit a mestere elkezdett, ahogy Naruto is követi Jiraiya eszméit. Ettől még nem lesz báb. Bár ha Orochimaru úgy tér vissza, hogy lassan átveszi Kabuto teste fölött az irányítást, már más kérdés... Mi van akkor, ha már most is befolyásolja?
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 17, 11:37:44 írta TsunadeHime » Naplózva

magicnkr
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Turbózombi véruszkár

« Válasz #12531 Dátum: 12 ápr 17, 17:14:13 »

most hogy Naruto össze spanolt az összes bijuu-val ezért ha végül tényleg megint lenne juubi akkor azzal is jóba lenne vajon? hiszen azt a bijuuk allkotják
Naplózva
Hédi
Osztag Vezető
*

Tesco Gazdaságos Kage Bunshin

« Válasz #12532 Dátum: 12 ápr 17, 17:28:30 »

nem lepődnék meg ha a végére ő lenne a juubi jinchuuriki-je xD
Naplózva

"Dissect me 'til my blood runs down into the drain
My bitter heart is pumping oil into my veins"
-------------------------------------------------------
::MAL::
::TUMBLR::
Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12533 Dátum: 12 ápr 17, 17:29:53 »

Szerintem a Juubinak külön személyisége lenne,és ahogy Madara Rikudō Sennin-es sztorijábal nekem lejött,nem valami barátkozós típus lehet xD
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 17, 17:31:12 írta Marci1996 » Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
Sorrow
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #12534 Dátum: 12 ápr 17, 18:15:11 »

Tömény gyűlölet......és igen mivel új lény kreálódik valószínű új személyiséget is kap ami nem hiszem h valaha is jópofizna narutóval (Kurama sem adta be a derekát egykönnyen)........és a háború után szerintem még menni fog a sztori (remélem)... Mosolyog
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Fr33man
Akadémiai tanár
*

« Válasz #12535 Dátum: 12 ápr 17, 21:47:33 »

"Azt" a Jutsut.
Tény igen csak cseles megoldás ez az utalgatás, hisz így mivel nincs konkretizálva simán van ideje kiötleni valami tutit majdd ha valami tuningra lessz szüksége Narutonak. Tény így fel lehet csigázni a kedélyeket.
Kabutonak s Narutonak is van "AZt" a jutsu Nevet

Ennél a a mostani résznél kicsit örültem is meg nem is. Kabuto vs tesók harcának a folyt. örültem, viszont maga a cselekmény nem igazán ment előre.
Ha Itachi technikájának köszönhetjük a visszaemlékezést, s valami olyasmi lessz mint a sorsdöntő pillanatoknál amik voltak Kabuto életében ott fog felül írni ezt azt mint azt Sasukeval is tervezte. (Védd meg Konohát parancsal)
Vagy legalább is valami olyamire gyanakodnék.
Amennyiben nem Itachinak volt köszönhető s csak egy filler szerű történet akkor harmat gyengére sikeredett s inkább akkor Tobit mutathatta volna vagy a Kagékat.

Mostanába megint felötlött bennem az a kérdés amit már sokszor felvetettünk s ez Naruto esetleges halála.
Természetesen a 9farkú eltávolítása végedti halálára gondolok itt.
Akár ugyan azt a sztorit eljátszhatná mint Gara esetében.
Az 5. hokage ez élete árán megmenti pl de gondoltam itt Kakashira is.
Akár még azt is megjátszhatnák h Kakashi lemásolta a jutsut ami feltámasztotta Garat.
----

Felmerült itt az is h Naruto lehetne -e hokage vagy sem.
A második mikor kijelölte az utódját csak annyit mondott: Holnaptól TE leszel a hokage.
Ha az 5. -nek is hasonlóak lennének az utolsó szavai, szerintetek ki merné megkérdőjelezni.
-----

Szó esett a chuunin vizsgáról is. Igen csak érdekes lenne egy Hokage szintű Genin, de az írásbelin még mindíg elbukhat. Ha netán ismét ugyan az lenne a feladat miszerint kémkedni  kell  s Ibiki lenne a vizsgáztató akko Naruto tuti elhasal. Fix h egy életre megjegyezte Naruto Uzumaki nevet Nevet
Kémkedő jutsuja nincs tuttomal s a rasengan itt nem megfelelő mint ahogy a klónok se.

De ha bekerülne a második fordulóra akkor ott csak tol 300 klónt s szétküldi őket hármasával.
Ha ügyes 30 perc alatt minden tekercs nála van Nevet

Ez akkor lenne érdekes ha Sasuke is visszatérne s ő lenne a csapattársa s tolnának egy egyéni versenyt.
Ki szerez több tekercset s ver le több ellenfelet s ér el a leghamarabb a toronyhoz Nevet (ez nagyon Rock Leesen hangzott. Ördögi)

« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 17, 21:49:42 írta Fr33man » Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #12536 Dátum: 12 ápr 17, 22:05:11 »

Tudom, hogy OFF, de megjegyezném, hogy a népet megosztó Kabuto is genin még. Szóval a Sasuke vs. Kabuto egy genin küzdelem ám. ikszdé
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Aizen
Jounin
*

« Válasz #12537 Dátum: 12 ápr 18, 07:24:52 »

Nekem vegyes érzéseim vannak a helyszínváltással kapcsolatban. Naruto vs Tobi is érdekelne, a Kage vs Madara harc is, de félek hogy Kishi valami pofaszakító módon fogja eltenni Madarát láb alól, így inkább maradjunk Az Uchiha vs Kabuto meccsnél...  smirksweat
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #12538 Dátum: 12 ápr 18, 10:35:24 »

A háború valószínűleg azzal zárul, hogy naruto harcol Tobival, és pont oda ér mindenki, és látják a végjátékot. HŐs lesz az egész világ szemében...stb...stb
Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #12539 Dátum: 12 ápr 18, 11:30:41 »

Kagékat akarok  Figyelmeztetés Oké, megtudtuk miért lett gonosz Kabuto, ezzel semmi baj, de ez már nekem is sok egy picit. Miért nem ment el egy pszichológushoz? Akkor talán nem lett volna ilyen belőle  smirksweat
Remélem a következő részben legalább megtudjuk mire képes az Izanami, esetleg Kishi inkább a kagék harcát mutatná.  Már nagyon kíváncsi vagyok mit kezdenek 26 Madarával.  Faceg
Még a Naruto vs Tobi sem érdekel annyira, azt gondolom Kishi úgyis a végére hagyja-véleményem szerint megszakítások nélkül. (na jó, talán néhány flashback ott is lesz)
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 18, 11:32:53 írta TsunadeHime » Naplózva

Oldalak: 1 ... 834 835 [836] 837 838 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins