24 nov 01, 04:24:42 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 835 836 [837] 838 839 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2512351 alkalommal)
0 Felhasználó és 82 vendég van a témában
rini67
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #12540 Dátum: 12 ápr 18, 11:44:42 »

Kijött a manga és folytatódik Kabuto története benne.

http://www.mangareader.net/naruto/583
Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #12541 Dátum: 12 ápr 18, 11:50:29 »

Aham. Van egy olyan érzésem, hogy még ezzel sincs vége a visszaemlékezéseknek, ami azt jelenti, hogy a harcok tovább tolódnak. De legalább Orochimaru benne volt (hozta az ijesztő formáját is  smirksweat) és valószínűleg a következőbe is szerepelni fog.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 18, 11:52:30 írta TsunadeHime » Naplózva

Couthbert
Akadémiai tanár
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #12542 Dátum: 12 ápr 18, 11:51:06 »

Dark Eagle: Igen, neked nem szabad ezt olvasnod.

Nekem tetszett a rész, számítottunk rá, hogy folytatódik majd Kabuto története, így nem volt meglepetés. A következő alkalommal ugyancsak őt fogjuk látni, és betekintést nyerhetünk Orochimaru és Kabuto közti kapcsolat rejtelmeibe.

A sanyarú sorsú shinobi történetek már nem hatnak meg annyira mint régebben. Talán azért, mert minden karakternek szinte ugyan ez a sémája? Végül is annyira nincs elrugaszkodva a gondolat, hisz mindig mindenki háborúban áll egymással.

A best of sceen természetesen Orochimaru megjelenése a víztükör alól. Bad Ass  Ördögi
Naplózva

Daishi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #12543 Dátum: 12 ápr 18, 12:11:17 »

Túlságosan sokáig nem húzhatják ezt a visszaemlékezést. Animében ezt jobban el tudtam volna képzelni, mert a mangában kicsit vontatott szaga lesz. Nekem azért tetszett, de a harcnak jobban öültem volna én is.
Naplózva

FORZA JUVENTUS!!! Nem állunk meg 3 csillagig, és azután sem.
solya91
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12544 Dátum: 12 ápr 18, 12:16:57 »

Ebben a fejezetben nem túl sok érdekesség volt....nme mondom megtudtunk pár dolgot Kabutoról,de egy egész fejezet egy kicsit sok szerintem  Gondolkozik,de majd jövő héten remélem behozzák a lemaradást  Nevet
Naplózva

Az erő, hogy hiszel önmagadban. Ez a kulcs, mely megváltoztatja a sorsot.
Minden ember azt ítéli meg helyesnek, amit ismer és tud, és ahhoz is ragaszkodik. Ők ezt hívják valóságnak. De a tudás és az ismeretek nagyon bizonytalan dolgok, így lehet, hogy a valóságuk csak egy illúzió. Mindenki a saját kis világában él és úgy, ahogy ő helyesnek gondolja.-Itachi uchiha
Aizen
Jounin
*

« Válasz #12545 Dátum: 12 ápr 18, 12:19:06 »

Eagle: menjél olvassál Öblítőt, élvezkedj arra, hogy Icsigóóóóó már 63253625362X féle képpen szerezte meg a kardja erejét és győz le szánalmas alakításokban mindenkit (pl Aizen elleni harcot ÉN jobban megírtam volna...) Adios...

Fejezet: nos igen, tudtuk, hogy flashback marad, ahogy elnézem már haladunk, hisz megjelent Orochimaru. Kb... 2 fejezet és talán eljutunk mostig, legalábbis remélem. Mosolyog

TsunadeHime: egyetértek veled meg nem is... Érdekel a kagés harc, engem is, de Tobit jobban elviselném most, ott még lehet mutatnak újat.. =/ Kagék oldala becsődölt nagyjából, most pedig 26 Madara, akik ugyan megígérhetik, hogy nem használnak Susanoot, na de a DBZből kiindulva a veszélyes helyzetben úgyis felhúzzák a védelmet.  ikszdé
Tudjuk le Kabuto szívszórítónak nem nevezhető, de elég fájdalmas múltjának megismerését, és FIGHT!!!!  ikszdé
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #12546 Dátum: 12 ápr 18, 13:05:46 »

Végre egy fejezet, amiben volt érzelem.
Végre olyan karakterekkel foglalkoztunk, akikkel érdemes is. Orochimarut és Danzout is mikor láttuk utoljára? Nem mostanában. Így kifejezetten üdítően hatott kicsit többet megtudni a múltjukról. Kabutoról meg pláne.
Eddig mit is tudtunk róla?
Annyit, hogy sose találta a helyét a világban. De konkrétumokat eddig egyszer sem kaptunk.

Most végre megismerjük, miképp zajlott az élete. És véleményem szerint szépen fel van építve. Sőt, még kapkod is vele Kishi, hogy ne tűnjön unalmasnak. Mégis mik a reakciók?
FELESLEGESNEK érzitek, Kabutora szánva SOK egy egész fejezet?

Úristen.
Amióta a háború tart agyba-főbe csak harcokat kapunk. Amik akárki akármit mond, unalmasak!
Csit-csat, pif-puf, rossz elesik, jó győz. Köszönöm, ebből bőven eleget kaptunk.

A háború előtt sem epic harcokat kaptunk minden egyes fejezetben. Nagyon szépen ki volt dolgozva minden egyes karakter. Mind élt.

Mostanában maximum annyit kapunk, hogy X le akarja győzni Y-t. És pont.

Ne azt nézzétek, hogy Kabutóról van szó. Aki nem egy világhírű ninja, mint például a felháborítóan jellemtelen Madara vagy Tobi.
Próbáljatok azonosulni a karakterével! Higgyétek el, élvezni fogjátok.

Okkal ad neki "ekkora" szerepet Kishi. És jól is teszi.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #12547 Dátum: 12 ápr 18, 13:17:36 »

Az Akatsukiban Sasori és Orochimaru társak voltak, gondolom Kabuto ott ismerhette meg.
Ja, és Aizen, az tényleg szívás lett volna szegény Tsunadénak  smirksweat . De azért el kell ismerni, Orochimaru agyonverése után ez volt a legszebb megmozdulása. A kagék közül egy ilyen támadást rajta kívül más nem élt volna túl, nemhogy még vissza is támadjon. Idegbeteg ez nő.  Komolyan mondom, néha félek tőle.  >.<#

Ami még érdekes: Idáig (szinte) az összes gonosz karakter életét a háború tette tönkre. Nem alapból voltak rosszak, hanem a körülmények miatt. Mindannyian veszteségeken mentek át és bekattantak.  smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 18, 13:28:21 írta TsunadeHime » Naplózva

Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #12548 Dátum: 12 ápr 18, 13:20:37 »

TsunadeHime:
Persze, hiszen a világon senki sem születik gonosznak. Mindannyian ugyanarról az alapról indulunk. Csak a külső hatások miatt változunk jó vagy rossz irányba.

Dani: nem az a baj, hogy unalmas.. hanem hogy pont most... várjuk az Izanamit, amiről még Sasuke sem tudott, holott olvasta a táblát mielőtt Itachi leverte őt és Kakashit.. bár ehhez már lehet MS kellett volna. És akkor most Sisak életét nézzük, és ami a baj benne, hogy jelentéktelenebb részeket is. Az érdekel mindenkit, ahogy Orochimaruhoz kerül mint Sasori kémje. Érdekes, hogy Oroval most előbb találkozott.. bár lehet épp ezért választotta őt Sasori kémkedni, közös ismerős. ikszdé

Jogos. Mosolyog
Az tényleg szemét húzás volt, hogy felvillant az Izanami, majd nyissz, rögtön flashback.
De várjuk ki a végét, biztos nem bakizott ezzel Kishi. kacsint
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Aizen
Jounin
*

« Válasz #12549 Dátum: 12 ápr 18, 13:56:16 »

TsunadeHime: hát azért Pein ellen is alkotott valamennyit, noha igaz, hogy a java munkát Nagato végezte el végül... DE! Megmentette a falu egy részét, ami az adott helyzetben nagy szó volt.... nem sok embert, de megmentett.

Dani: persze hogy nem, csak olyan szinten húzza az agyunkat, hogy az már pofátlanság. Nevet

Amúgy feltűnt nektek ,hogy Dark mennyire nem ismeri a mangát? ikszdé Naruto leverte Peint, és nem ér semmit a Rinnegan... LOL, komolya tesóm nem olvassa a mangát és jobban képben van, mint ez... ikszdé

Egyébként kíváncsi vagyok Sasuke hová jut... Itachi halála után normális lett volna HA Tobi nem csípi el.. de mivel elcsípte, így Itachin a sor, hogy a fény felé vezesse... és Naruto meg befejezi a bátyus művét, és elrántja a vonat elől... Faceg
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 18, 13:57:34 írta Aizen » Naplózva
mateee-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #12550 Dátum: 12 ápr 18, 14:00:54 »

Mi ez a szöveg, hogy miért nem lehet valaki egyszerűen gonosz???
A Kishimoto álltal megteremtett világ éppen hogy arról szól, hogy hogyan teremti meg a shinobirendszer a saját bűnözőit. Gaara(régen), Pein, Sasuke és Kabuto sem a semmiért cselekedtek úgy ahogy. Inkább reálisnak nevezném, mint bénának..

A fejezet számomra élvezhető volt, azokat megértem akik az Izanami elnapolása miatt bosszankodnak, de egyszer az is eljön  Nevet.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 18, 14:01:37 írta mateee-kun » Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #12551 Dátum: 12 ápr 18, 14:03:48 »

mateee-kun- kérlek, csak egyetlen olyan szereplőt mondj, aki eldöntötte , hogy gonosz lesz (esetleg ahogy Dani fogalmazott, annak született) és nem a körülmények váltották ki.
Mielőtt valaki írná Orochimarut: Rossz példa. Ő is árva volt, ráadásul még nem is ismerünk minden részletet vele kapcsolatban.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 18, 14:04:57 írta TsunadeHime » Naplózva

mateee-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #12552 Dátum: 12 ápr 18, 14:09:33 »

Óhajod parancs: Kakuzu, Hidan, Deidara, Hang 4-ese, Kin-Gin tesók stb...
Kishinek nyilván belekellett tenni olyan szereplőket is, akik egyszerűen "gonosznak" vannak beállítva...
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 18, 19:59:00 írta mateee-kun » Naplózva
Ervdo
Gennin
*

« Válasz #12553 Dátum: 12 ápr 18, 14:14:47 »

Szerintem teljesen jó rész volt, nem is gondoltam arra, h Oro is gyökér tag volt, ezek után remélem, h láthatjuk majd még 1-2 flashbackban őt is ebben a szerepben (meg Danzout is még). Tetszett, ahogy a gyökérbe beszervezték/kényszerítették (ja igen őt se képzeltem volna el oda eddig, nem tudom miért, pedig teljesen kézenfekvő volt). A Sasoris és Oros szálra is kiváncsi vagyok Kabuto kapcsán, ahogy elnézem most erre fog sor kerülni. Kabuto „anyjáról” is tetszettek a dolgok, még róla is szívesen látnék egy keveset. Elég durva arcnak nézett ki, ex-gyökér tag, többi képessége is érdekelne még, ha van. Az is tetszett, hogy Kabuto fel tette azt a kérdést, amikor meglátta, h vajon még mindig „azon” a küldetésen van? Elgondolkodtató volt. Kabuto meg teljesen összezavarodott, hát még, hogy nem ismerte fel.Kiváltképp tetszett, hogy mindegyik nagy nemzet „shinobijaként” be lett mutatva, az is feelinges volt számomra.
Nekem sose volt bajom Kabutoval, sőt már nagyon régóta vártam, hogy róla is kiderüljenek a dolgok (anime chunin vizsga része óta, amikor majdnem elborult az agya a vizsgán a 3 rejtett fű(?) ninja ellen, vérbe fordult a szeme, de aztán mondta, h még jó hogy nem kellett használnia azt. Habár ez lehet csak animeban volt és mangában nem) , ezzel ellentétben sok ember ki nem állhatja, pedig a ráosztott szerep jó. Nekem egyedül az nem tetszik, h olyan szarul néz ki Oro halála után, kiengedett haj, kapucni, köpeny, pikkelyes bőr, túlzottan Orochimarus lett a személyisége stb.

Ez a rész most nagyon el lett szerintem találva, jó volt olvasni. Kellett tényleg a sok harc után, mondjuk nekem többnyire azokkal sincs bajom (max, h tényleg túl gyorsan van némelyiknek vége, vagy be se mutatták), ami igazán zavart, h fontos karakter még nem hullott el a jóktól, pedig a nagy erőssége a Narutonak, h meg meri lépni ezeket Kishi. Szomorúak szoktak lenni mindig, és nem kívánom én a halálukat, de kell, úgy megkönnyeznék már valakit..Mosolyog Kagek közül mehetne 1 vagy 2. Lee vagy Gai mehetne (habár Gai a kézenfekvőbb én mégis Leet írnám ki, sokkal sokkolóbb lenne, mert eddig ha láttunk is jókat elhullani, de Naruto korosztályából még nem.  Bele lehetne vinni, h a sokat említett ninja útjáért áldozza fel magát, és habár lehet tőle még nem várható, de a 8. kapu megnyitásával tenném ezt).

Kérdéseim:
Jól vettem le, hogy Kabuto meg az „anyja” egymást támadták meg?
A pajeszos shinobi (http://www.mangareader.net/naruto/583/14) az nem Kitsuchi? (http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/515/19)
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 18, 14:19:20 írta Borax » Naplózva

Bankai: PoloSanyi
batai15
*

Zero Division

« Válasz #12554 Dátum: 12 ápr 18, 14:30:18 »

De a pajeszos az szerintem is az.a flashback meg szintén jó, ÉRdekes bizonyos karaktereknek az élet útja meg minden,.
Dark eagle nagyon kinyilt a csipád, a modik nem hiszem h enyire értékelik a trágár hszeidet..
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Oldalak: 1 ... 835 836 [837] 838 839 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins