24 nov 23, 22:24:04 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 829 830 [831] 832 833 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2547473 alkalommal)
0 Felhasználó és 16 vendég van a témában
ConSole
Akadémiai tanuló
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #12450 Dátum: 12 ápr 11, 18:54:01 »

Meg oké ha azt mondjátok kell a visszaemlékezés (én nem annyira szeretem őket, még akkor sem ha kellenek, mert a nagy része felesleges), de nem a 18 oldalas manga 10 oldalán kell lennie a visszaemlékezésnek...
engem személy szerint a 4-5 oldalasak is már zavarnak, nemhogy ha majdnem az egész rész egy visszaemlékezés... :/

És nem is az van hogy rég nem volt és most egybe belerakta, mert már kb mindegyikben van mostanában visszaemlékezés, de azok legalább nem ennyire felesleges és ennyire hosszú visszaemlékezések voltak :/
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #12451 Dátum: 12 ápr 11, 18:55:47 »

He-he-he... a nagy zsörtölődésben senkinek nem tűnt fel, hogy Itachi tulajdonképpen kiprovokálta Kabutótól, hogy beszéljen a múltjáról? Talán az Izanami mérlegre teszi annak az életét, akin alkalmazzák és... idáig terjed az elméletem. Nevet
Erről a fenti elméletemről és Kabuto történetéről Kisame esete jut eszembe, hogy mikor derül ki/mikor jön rá, milyen ember is valaki. Csak itt az Izanami csinálja meg ezt.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12452 Dátum: 12 ápr 11, 19:09:09 »

Erre én már feljebb is felhívtam enyhén a figyelmet, hogy ez lehet az Izanami következménye is és akkor lennék mérges ha nem így lenne. Valahogy úgy gondoltam rá, hogy visszavezeti Kabutot az élete történetében és megvizsgálja az Izanami a válaszutakat, a fontos döntéseit melyeket eddigi életében meghozott. Majd ezek ismeretében dönt Kabuto sorsáról, hogy milyen módon befolyásolja azt.
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #12453 Dátum: 12 ápr 11, 19:46:54 »

Valahol olvastam de hajlok is felé, hogy ha izanami az izanagi ellentéte, vagyis képes eldönteni valamit/valakinek a sorsát, akkor madara kitörhetne vele edo formából, bár úgyis tovább gyalázná a kagékat. És ha bevallja sasukénak ita hogy tobi áll minden mögött, akkor visszapártol konohába azzal a feltétellel hogy a 2 vént kinyírja. De ezzel elveszítenénk naruto fő ellenfelét; akivel így majd együtt indulnak ketten a gonoszok elleny.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Daishi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #12454 Dátum: 12 ápr 11, 20:57:33 »

Shikamaru helyzetelemzése mintha kicsit gyorsabb lenne az izanaminál   Mosolyog
Kíváncsi vagyok miben fog pontosan megnyílvánulni az izanami. Ha ilyen bonyolult használni, akkor nem is csoda, hogy eddig nem láthattuk, mert ehhez csak Itachi szintű pro ninja lehet képes. Talán ha Shikamaru rálelne Tobi kamrájára  Mosolyog
Naplózva

FORZA JUVENTUS!!! Nem állunk meg 3 csillagig, és azután sem.
korbi
Újonc
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

« Válasz #12455 Dátum: 12 ápr 11, 21:16:22 »

Szerintem az is lehetséges, hogy az egész rész amit látunk egy Genjutsu melyet Itachi alakít elvégre az előző részben nagyon úgy tűnt, hogy épp aktiválja a jutsut. Lehet, hogy Itachi akarja, hogy így alakuljanak a dolgok mivel az Izanami hatására ez a cselekményszál a számára legalkalmasabb, hogy bekövetkezzen, mivel Izanami az Izanagi ellentéte akkor nem valóságból csinál genjutsut, hanem genjutsuból valóságot.
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #12456 Dátum: 12 ápr 11, 21:17:51 »

Itt még semmi nem biztos. Nagy az esélye, hogy mind teljesen mellélövünk és valami egész más lesz az Izanami. Nevet

Kabuto szövegétől eltekintve a visszaemlékezésben nem úgy néz ki, mint aki csak egy eszköznek tekinti a nővértől kapott szemüveget. Bár sokan írták fentebb, hogy nem szeretik a visszaemlékezéseket, én azért várom, hogy ez a következő fejezetben folytatódjon, mert amit eddig megtudtunk az csak felvezetés volt...
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
rougon
Akadémiai tanár
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #12457 Dátum: 12 ápr 11, 22:04:12 »

Hát elég vegyes érzéseim vannak a mostani fejezettel kapcsolatban...
először is: már megint egy visszaemlékezős rész...nem is kevés...sőt még több is várható ...ráadásul pont egy zavaros, ám érdekes jutsuról vette el a figyelmet
másodszor: ha nem lett volna egy rakás flashback mostanában, akkor nem is zavarna annyira, mert egy eddig tényleg nagyon hanyagolt szereplőről szólna, aki azért jelenleg kulcsfigurának számít a történet szempontjából
Naplózva
Sorrow
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #12458 Dátum: 12 ápr 11, 22:43:04 »

Nem tudom ti hogy  vagytok vele de engem egyre jobban idegesít hogy még mindig Itachi védi Sasukét (most nem volt veszélyben mert Kabuto is mondta h nem bántja a kísérleti nyulat). Nem értem...a srác is megélt már pár kemény csatát...Kishimot meg most már hanyagolatná a báttyus vigyáz a kisöccsre  dolgot mert ez egyszer okés volt de most már bosszant -.- (a véres szemű Sasuke is csak enegem érdekel úgy látszik Nyelvesít)
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
hagabi
ANBU újonc
*

gman kiválasztottja

« Válasz #12459 Dátum: 12 ápr 11, 22:56:00 »

Nekem tetszett ez a rész. Ez a kis szösszenet Kabuto múltjáról egész jó volt. Mosolyog

Amúgy Kabutoról nem tudom eldönteni, hogy egy kicsit nagyképű vagy tényleg komolyan beszél-e.  Gondolkozik
Igazából elhiszem, hogy nagyon erős, de ÍGY, hogy még szinte nem is harcoltak (és nem láttunk szinte semmit az erejéből), nagyképűnek érzem azt a kijelentését, hogy jelenleg ő áll legközelebb Rikudou Sennin-hez. Majd ha olyan harcot lerendeznek, mint Naruto és Kurama a Bijuu-k ellen, vagy Kabuto úgy dobálja a meteorokat, mint Madara, akkor azt mondom OK.
Meg most őszintén, de csak engem idegesít, hogy Sasuke a hipermegaszupergigaűberbrutál eternal mangekyou sharinganjával még nagy büdös semmit csinált? Tolt egy Amaterasut, meg néha villant Suusanoo-t. Itachi meg még mindig húzza elő az új technikákat.
És még néhány ember azt mondja, hogy milyen király lenne egy Madara vs. Sasuke és Itachi harc. Hát ha Sasuke ott is így viselkedne Madara hipp-hopp feltörölné vele a padlót. Én nem fikázni akarom Sasukét, mert tudom, hogy nagyon erős, de ez így nem király, hogy csak les ki a fejéből.  Neeem

Abban sokaknak igaza van, hogy amúgy a gonosz ne csöpögősödjön el.  Hogy is mondjam... legyen egy picit "megszállott". ikszdé  smirksweat    Az a lényeg, hogy ha vége a visszaemlékezésnek akkor legyen egy hatalmas csata. Esetleg egy kicsit még nagyképűsködhet Kabuto. A harc legyen kicsit kétesélyes. Végül pedig Kabuto pofára esik és legyűrik.   Tudom, ez elég sablonosan hangzik, de így szokott lenni és elég jól bejön. Ha Kishi a lehető legjobb formában tálalja ezt elénk akkor bizony nem lehet ok panaszra. Sasuke meg legyen megint "megszállott". ikszdé Sokkal jobban illik rá, mint az érzelgősség. Már csak azért is, mert nem akarom elhinni, hogy Kishi nem akar egy űberbrutál Naruto vs. Sasuke csatát. Akárki akármit mond, én nagyon megnézném. Igazából erre várok már nagyon rég óta.
Mindenesetre én már annak is örülnék ha harcot látnék a mangában.
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #12460 Dátum: 12 ápr 12, 05:28:56 »

Kabuto kicsit se nagy képű.. még hogy ő áll legközelebbb rikudohoz..... túl maga biztos....De amúgy kemény arc.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
samat
Vendég
« Válasz #12461 Dátum: 12 ápr 12, 07:41:19 »

Azzal a sziklamozgatós cuccal elégé tápolt lett mert amiben nincs "élet" azt tudja mozgatni tehát akkor  a barlangban nagy előnye van és a DNS beültetéses dologról meg annyit hogy gondolom nem csak ezeket tervezi/tervezte magának beültetni az hogy sasuke meg csak ül szerintem vicc  Pojén mert azért kellet várni a szemével hogy ne csináljon semmit
Naplózva
buga jakab
Újonc
*

« Válasz #12462 Dátum: 12 ápr 12, 09:37:08 »

nem itachi az eggyetlen aki úgy tudja aktiválni a tecnikáját hogy elég neki a kézjegy és nem kell a szemébe nézni?

amugy ez a izami amolyan személyiség változtató lehet hogy rosszból kicsit jobbat csinál, ha pl az volt a végzete hogy a háborúban fögonosz legyen és megváltoztatja hogy büntudata legyen,
Naplózva
Sobbi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #12463 Dátum: 12 ápr 12, 09:43:45 »

Jó kis rész volt. Tulajdonképpen ezzel az életet lehelünk az élettelen tárgyba dologgal Kabuto nem viccelt, amikor azt mondta ő áll a legkozelebb a 6 út bolcséhez, egyik jelenleg élő karakter sem képes erre és még korántsem tudjuk mi lapul a tarsolyában. Kabuto vagy rendelkezik bizonyos számú úttal vagy egy saját megkozelítéssel helyettesítette azokat. Az utóbbi esetben elég érdekes dolgok torténnének, ha még az utakat is megszerezné, végképp megállíthatatlan lesz. És egyelőre nagyon úgy tűnik csak játszik az Uchihákkal, ha nagy gondban lenne, még mindig visszatudja hívni magához Madarát, a kagek meg eljátszadoznak addig a klónjaival.

Az is egyre érdekesebb, hogy szép lassan kiderül minden rosszfiút a sanyarú sorsa taszította oda, ahol vannak. És megtudtuk azt is, hogy tulajdonképpen Kabutonak a szemüvege ( gondolom ha már ennyit mindent módosított magán a látása csak javult Nevet ) egy fontos emlék számára. Érdekes harc lesz még itt, és a múltjára is kíváncsi vagyok. Sasuke igazi erejét meg persze, hogy nem fogjuk látni, csak kisebb morzsákat kapunk, gondolom Kishi a végső nagy harcra tartogatja, hogy izgalmasabb legyen a dolog.
Naplózva
Daishi
ANBU újonc
*

« Válasz #12464 Dátum: 12 ápr 12, 10:40:54 »

Továbbá érdekes, hogy kígyó-sárkány-ember-folyadék alakokat vesz fel, a szemüveg rajta marad.  Nem hiba aspektusból írtam, hanem, mert az újonnan látott tevhnikája miatt gyanúra a adhat okott.
Naplózva

FORZA JUVENTUS!!! Nem állunk meg 3 csillagig, és azután sem.
Oldalak: 1 ... 829 830 [831] 832 833 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins