24 nov 23, 22:51:52 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 828 829 [830] 831 832 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2547532 alkalommal)
0 Felhasználó és 16 vendég van a témában
Couthbert
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #12435 Dátum: 12 ápr 11, 14:32:17 »

Oh, ebből látszik, hogy akinek ez nem tetszik, az nem szereti igazán a mangát. Kötődünk illetve utálunk karaktereket, de ha a világról, vagy a benne szereplő lényekről, emberekről szerzünk egy tudást, akkor már megérte. Valahol sejteni lehetett, hogy ahogy itt mindenkinek sanyarú, keserű élete volt, Kabuto se lesz kivétel, és ez klisé. Persze egy ilyen háborús világban, mint amilyen a Naruto, kevesen érik meg, hogy két szülő legyen mellette.

Kabuto is egy szereplő. Mint szereplőről pedig jobb ha minél többet tudunk meg.
Nekem bejött.
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12436 Dátum: 12 ápr 11, 14:37:42 »

Azt hozzáteszem, hogy ez nem olyan visszaemlékezés ahol a szereplő halála következik be. Az olyan flashback-et a szereplő utolsó pillanatában vagy az után szokták használni. Ezek csak felidézik a korai emlékeket. Kabuto mindig is azt mondta, hogy nem emlékszik azelőtti időkre mint amikor megtalálta a gyógyító osztag kapitánya. Ez most azelőttire ment vissza?
Naplózva
Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #12437 Dátum: 12 ápr 11, 14:43:13 »

Jól beetettek.... azt puff semmi.
Címből én az Izanami hatására gondoltam hogy mi lesz Kabuto jövőjével ésnem az aktuális történésre
Még a végén kiderül Kabuto is valami kis faxa falúból származik.... Uzamaki csak nem lesz  ikszdé

Naplózva
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #12438 Dátum: 12 ápr 11, 15:13:06 »

Nem tudom mit sírtok. Kabuto pont olyan karakter, akinek a múltjáról semmit nem tudtunk, én örülök a mostani fejezetnek is. Ráadásul talált egy másik megközelítést a 6 úthoz, ami szintén nem piskóta. Az izanami meg szerintem egy csöppet erőltetett.
Naplózva
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #12439 Dátum: 12 ápr 11, 15:19:12 »

Hát ja amúgy, máskor az a baj, hogy semmit nem tudun róla, amikor meg megtudunk akkor meg az ^^

Nem tudom, de igazából mivel mitologiai alapja van, így szerintem annyira nem erőltetett.
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
mateee-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #12440 Dátum: 12 ápr 11, 15:19:50 »

Egyetértek az elöttem szólókkal, én sem bántam hogy kaptunk egy kis információt Kabutóról, ezek legalább kissé érdekesebbé, élőbbé tehetik a karakterét, az ilyenek nélkül csak egy sima random ellenfél lenne, akit Sasukének és Itachinak be kell darálnia.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 11, 15:20:52 írta mateee-kun » Naplózva
dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #12441 Dátum: 12 ápr 11, 15:46:49 »

Szerintem sem volt olyan rossz, főleg mivel elég sok hasonlóra kell még szerintem számítani. Ott van Tobi személye, akiről nagyon sok minden még nem tiszta. Biztos elég sok flashback lesz vele kapcsolatban is. Madara-Hashirama harcot is sokan megnéznék végre és még biztosan találnánk pár dolgot, amit lehet mutogatni.
Amúgy Kabuto jutsuja nem volt gyenge, Naruto miért nem tud ilyen egyedi sage jutsukat? Ő csak összegyűjti a természeti chakrát, majd erősebb és gyorsabb lesz. Semmi egyedit nem villantott még. Remélem Fukasaku tanít neki valami hasznosat, főleg hogy Kurama már a cimbije, így talán engedné a békákkal való egyesülést is.
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Daishi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #12442 Dátum: 12 ápr 11, 16:03:52 »

Naruto örült, hogy egyáltalán megtanulta a természeti csakra gyűjtését, mert ugye sietnie kellett.
Naplózva

FORZA JUVENTUS!!! Nem állunk meg 3 csillagig, és azután sem.
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #12443 Dátum: 12 ápr 11, 16:16:59 »

Ez egy jó rész volt. Régóta érdekelt Kabuto. Örülök, hogy kitért rá Kishi:D.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #12444 Dátum: 12 ápr 11, 16:34:11 »

Na, szép, egy hsz-ssal előttem le is írják, amit akarok xD Amit még hozzátennék, hogy az 'anyja' tisztára úgy néz ki mint ő, csak nőben :O
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
herbel111
Újonc
*

« Válasz #12445 Dátum: 12 ápr 11, 18:01:20 »

Tipikus semmit mondó rész,de muszáj belerakni az összkép miatt Nevet Ha az ember pl úgy csinálja hogy bevár 10 fejezetet és aztán egybe olvassa őket akkor tökéletes a dolog,de így egy ilyen részért 1 hetet várni nem éri meg Nevet
Naplózva
batai15
*

Zero Division

« Válasz #12446 Dátum: 12 ápr 11, 18:08:18 »

Szerintem is jó rész volt. bár még nem sok mindent tudtam meg az izanamiról , vagy csak én vagyok a bamba ..
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #12447 Dátum: 12 ápr 11, 18:35:27 »

A cím önmagáért beszél...

543 fejezet és rengeteg lehetőség volt arra, hogy apránként bemutassa Kabuto-t, és értékes karaktert formáljon belőle, mire ehhez a ponthoz érkezett volna cselekmény. 543 fejezet alatt csak annyit láttak belőle, hogy egy odaadó szolga, ki másért élt, komolyabb célok nélkül. Ő az a mellékszereplő aki kezdetek óta ott van, de senkit sem érdekel, és ezért nem is alakult ki kötelék az olvasókkal. Egy üres burok, egy történet nélküli Orochimaru 2.0 akit már túl késő bemutatni. Bárhogy is húzza Kishi.

A fejezet még időhúzásnak is inzultus.
Naplózva
Zer0
*

« Válasz #12448 Dátum: 12 ápr 11, 18:49:25 »

dexter6: Kabuto tehetségesebb. Naruto azért ilyen kemény, mert ő a főhős Nevet

DarkEagle: Nem tudod, mi a túl a barátságon akkor. Amúgy is valami cél kell, vagy ok, hogy valaki gonosz legyen, nem csak úgy fogja magát és eldönti, h holnaptól gonosz leszek. Ráadásul nem javul meg mindenki, csak megértjük hogy miért teszik amit tesznek. Pl Hanzou sem volt kimondottan jó, de meg lehet érteni. Orochimaru és Kabuto célja is megérthető, az eszközeik teszik őket gonosszá. Bár kérdés, hogyha Marcsi "gonosz" módon nem folytatott volna tiltott kísérleteket, most is ott állna e a sztori, ahol.

Ez így volt jó, ahogy volt.

Szerk: Én mindenható jutsut sem láttam. Ha az edo tenseire gondolsz, annak volt hatása elég...
Az ucsihákról meg annyit, hogy amíg nem szerepeltek az volt a baj, most meg az hogy szerepelnek? Szegény kishi, nehéz dolga van Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 11, 18:52:39 írta Zer0 » Naplózva
Sorrow
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #12449 Dátum: 12 ápr 11, 18:53:14 »

Meg mi az h többet szerepelnek benne az Uchihák...Sasuke vagy egy évig nem volt sehol most visszajött egy kis időre....meg csak engem érdekel h mi a gyíknak vérzett Sasuke szeme az amaterasunál??? amikor elvileg már nem kéne negatív hatásoknak jelentkezni? (Susanoonál semmi para nincs azt vígan fájdalom meg szemvérzés nélkül használja)  Gondolkozik
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Oldalak: 1 ... 828 829 [830] 831 832 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins