24 nov 01, 10:21:09 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 830 831 [832] 833 834 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2513113 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
dexter6
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #12465 Dátum: 12 ápr 12, 10:43:02 »

Azért azt se felejtsük el, hogy Sasuke lényegében alig épült fel a szemátültetés óta. Harcolt pár fehér zetsu klón ellen és ennyi. Nem volt túl sok ideje tökéletesíteni semmit, csak ösztönből nyomatja amit eddig megtanult. Pörgő amaterasu csapás, mint pajzs nem volt gyenge. Szóval új szemtechnikákat még nem kell tőle várni, hacsak a harc közben nem tanít neki Itachi valamit.

Kabuto szemüvege inkább egy emlék szerintem is. Nincs köze a sage technikáihoz. Persze lehet ránk cáfol a következő részek valamelyike.
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Daishi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #12466 Dátum: 12 ápr 12, 10:54:56 »

A kettő nem üti egymást  Kúl
Naplózva

FORZA JUVENTUS!!! Nem állunk meg 3 csillagig, és azután sem.
malakian666
Vendég
« Válasz #12467 Dátum: 12 ápr 12, 10:58:34 »

Végre!
Elkezdődik az, amit hiányoltam az arc-ból: személyiség a "gonoszoknak". Megtudtuk, Kabuto miért nem veszi le a szemüvegét, az az egyetlen, ami az igazi énjéhez fűzi. Itachi pedig tényleg egy "smooth talker", mi sem tudjuk, hogy komolyan gondolja-e a dolgokat, amiket mond (szerintem igen), vagy csak terel.

Izanamiról el tudom képzelni, hogy sugallja, mit kell tenni a használónak a kívánt hatás eléréséhez (pl. most Kabuto elérzékenyülése), így alakítja a sorsot. De ezek persze csak feltételezések, semmit nem tudhatunk Mosolyog

Sasukét megkérte Itachi, hogy ne avatkozzon bele. Azt nem értettem, miért kellett neki Sasukét védenie, hiszen ugyanolyan Susano'o-ja van neki is, meg tudja védeni magát. Amaterasut már Itachi is használta ilyen módon.

Kabuto származása lehetséges, hogy szintén senju vagy uzumaki lesz, mert el lett többször ejtve, hogy gyorsan gyógyul és erőteljes teste van. Sennin módja erős lett és vannak speciális technikái is, pl. ez a barlang-irányítás durva volt. Ezek szerint ugyanúgy tudna akár homokot is irányítani, mint Gaara? Vagy faelemet is használhatna?
Mert akkor tényleg ő van legközelebb Rikodou sennin erejéhez. Egyébként ez megerősített abban, hogy sennin mód is út lehet.

Ja és Kabuto neve sem realizálódott bennem eddig (pedig van ilyen Pokemon is) hogy héjat jelent, amit ugye jelképesen is lehet értelmezni. Az, hogy Kishi ezt most kiemelte, megint csak hozzátesz a személyiségábrázoláshoz.

Tudom, hogy ez egy shonen és ebből kifolyólag vér és pina elve alapján várja el a többség a történetvezetést, de kellenek ilyen részek. Mondjuk annak én is örülnék, ha gyorsabban haladna a történet, de ezt semmiképpen nem úgy kell elérni, hogy az ilyen részeket kihagyják, több rész pedig nem fog érkezni hetente, úgyhogy inkább ez legyen.
Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #12468 Dátum: 12 ápr 12, 14:16:29 »

Sokan oda vannak, hogy sasuke eddig nem sokat villantott kabuto ellen erre reagálnék. Egyik az, hogy elején még villantott valamit, de utána itachi leállította azzal az indokkal, hogy nem szabad megölni kabutot. Másik ok pedig az, hogy itachi mint tudjuk valószínűbb sokkal több okosságot mond és sokkal több mindent tud hiába van sasukenak most ems-e és ezzel együtt remek jutsuk, remek védekező és támadó jutsuk, attól még ő is tudja, hogy itachi az jobban használja az agyát mint ő és inkább bízik a saját bátyjába és megadja neki a tisztelettett, hogy hallgat rá és ezzel még tanulhat ő is úgy, hogy itachitól elnézi a gondolkozást. Hisz sasuke se hülye most is csomó infót szerez mind kabuto képességéről mind itachi gondolkozásáról.
Naplózva
tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #12469 Dátum: 12 ápr 12, 15:25:08 »

Nagyon bejön Kabuto-nak ez a sennin módja.  Kúl Remélem hogy nem intézik el őt Itachi-ék és megmenekül majd valahogy, mert örülnék ha összecsapna a két Sage (Naruto és Kabuto). Nyelvesít
Naplózva
Hédi
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Tesco Gazdaságos Kage Bunshin

« Válasz #12470 Dátum: 12 ápr 12, 15:28:58 »

én imádom az ilyen fejezeteket Nevet remélem még sok mindent megtudunk Kabutorol.... aztán Itachiék feltörölhetik vele a padlót Nevet am nekem is nagyon bejön ez a sennin mód Mosolyog de azért még jó, hogy Naruto nem ennyire "békás" xD
Naplózva

"Dissect me 'til my blood runs down into the drain
My bitter heart is pumping oil into my veins"
-------------------------------------------------------
::MAL::
::TUMBLR::
Sorrow
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #12471 Dátum: 12 ápr 12, 16:56:29 »

Persze hogy nem hülye meg gyenge......meg az is igaz h nem "heveskedhet".....meg még az is igaz h most próbálgatja az új dojutsut...de mint elég erős sasuke-fan írom....nem értem h megvédeni miért nem tudja magát??? Azt már én is kifejtettem h tiszteli a bátyját és azért hagyja h ő dirigáljon meg tényleg visszafogja magát....de a susanoot már ő is kb két fingás között tudja aktiválni elég pro módon......de én már a fejemet a falba verem mert azt várom h mutasson valami jóságot is  a srác mert egy csomó ideig nem láttuk a mangában és az e féle visszatérés méltatlan hozzá Nyelvesít
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #12472 Dátum: 12 ápr 12, 17:19:58 »

Ahhoz a bizonyos hatalmas hangsúllyal kiemelt szemüveghez csak ennyit fűznék hozzá:
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/514/16
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
malakian666
Vendég
« Válasz #12473 Dátum: 12 ápr 12, 17:31:15 »

(Ez baki? Vagy az első képen az nem Kabuto arca, hanem egy sima kígyó? Egyik képen nincs ott, aztán következőn megjelenik.
Mondjuk a második képen (amin ott van a szemüveg) nem is értem, mi történik.)

Ja, hogy az a levedlett bőre. Biztos visszament érte  Nyelvesít De lehet, hogy vett egy újat a barlang melletti Ofotértben  Nyelvesít

http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/515/13 - itt még nincs rajta
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/515/20 - itt megint rajta van
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 12, 17:43:15 írta malakian666 » Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #12474 Dátum: 12 ápr 12, 17:33:00 »

A szemüvege rajta marad a korábbi levedlett bőrén. És később sincs rajta. Ergo újat kap.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Sorrow
ANBU újonc
*

« Válasz #12475 Dátum: 12 ápr 12, 18:22:05 »

Pedig tényleg úgy jön le a mostani mangából h kötődik a szemüveghez vagy legalábbis nagy jelentéssel bír....de ezek után erős lenne ezt kijelenteni  >.<#
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Daishi
ANBU újonc
*

« Válasz #12476 Dátum: 12 ápr 12, 18:37:44 »

A sziklákat nem csupán "megmozgatta". Rengeteg potenciál rejlik Kabuto által mutatott technikában.
Naplózva

FORZA JUVENTUS!!! Nem állunk meg 3 csillagig, és azután sem.
spero
ANBU újonc
*

« Válasz #12477 Dátum: 12 ápr 12, 18:40:16 »

Nekem úgy jön le ez, hogy kisgyerekként kötődött hozzá, de valami folytán most csak egy eszközként gondol rá és emiatt nem számít neki hogy milyen szemüvegje van, csak legyen neki, hogy jobban láthasson.
Naplózva

\"Még egyszer harcba szállok
Megvívom az utolsó nagy csatám
Ma élek és meghalok
Ma élek és meghalok. \"  (The Grey)
srobi
Gennin
*

« Válasz #12478 Dátum: 12 ápr 12, 18:56:45 »

Ha olvassátok a mangát akkor tudjátok, hogy Kabuto védekezik a genjutsu ellen  azaz csukva van a szeme. Remete formában jobban érzékeli az ellenfelet mint szemmel. Szóval a szemüveg csak azért van hogy meg tudd különböztetni a többi kígyótól Nevet
Naplózva
Sorrow
ANBU újonc
*

« Válasz #12479 Dátum: 12 ápr 12, 19:14:43 »

Képzeld azért írunk ide mert mi is olvassuk  Nevet és koránt sincsen csukva  szeme......csak a szaruhártyáját "sötétítette" el kacsint és a többi kígyó nem ölrött emberi alakot szal elég könnyű megkülönböztetni...
Naplózva

Oldalak: 1 ... 830 831 [832] 833 834 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins