drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #11955 Dátum: 12 márc 19, 18:28:00 » |
|
Nem tudjuk, h a csata után mi is lesz az ára annak, h tsunade ezt a technikát használta. Én pl azon se lepődnék meg, ha az életébe kerülne. És ha ezt nézzük akkor gainak is van 1 technikája a 8. kapu amit ha kinyit meghal, de biztos vagyok benne, h nagyon erős lehet, mivel a 7.el is elintézte kisamét, aki azért elég táp volt. Kakashiban pedig szerintem még van a fejlődési potenciál, ő még itt 1szer fog alkotni vmi nagyot, legalábbis remélem xDD
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
malakian666
Vendég
|
|
« Válasz #11956 Dátum: 12 márc 19, 18:33:25 » |
|
Kisame 1000x jobb, mint Gai, csak beszívta a chakranélküliséget Kakashi pedig már így is nevetségesen sokat fejlődött.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
grandpa666
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Add nekem a fényed!
|
|
« Válasz #11957 Dátum: 12 márc 19, 18:41:52 » |
|
sasukét nem venném bele Konohába, mert missing-nin, de talán Naruto erősebb jelenlegi formájában...de ő meg főszereplő, az meg megint más... jah és tényleg ne írjátok le Tsunadét, mint már említettem csak hokage lett valahogy, meg hát még most sem halt meg, pedig már így is kapott eleget, de kituggya hogy túléli-e, a faklónos Szusszanóra kíváncsi vagyok!
plussz szerintem még nem is harcolt eleget ahhoz, hogy teljesen behatároljuk az erejét, bár így is tud valamit, van epic taijutsuja, van regenerációja meg tartalék csakrája, meg azért én még Katsuyuról is megemlékeznék, az is tud mindent: gyógyít, osztódik, robban, savat köp...meg még ki tudja mit tudnak még...három-négy rész múlva úgyis többet fogunk tudni!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 19, 19:00:35 írta grandpa666 »
|
Naplózva
|
|
|
|
pappsebi
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11958 Dátum: 12 márc 19, 19:57:59 » |
|
jó tudom én is írtam a fél kag meg ezeket. Amúg Sasukét télleg nem kéne ennyire dicsőiteni még mert az EMS Sasukéból még nem láttunk sokat de sztem nem csak a doujutsui lettek erősebbek sztem szerzett néhány képességet Itachitól is.
|
|
|
Naplózva
|
,,Gyenge vagy. És hogy miért? Mert hiányzik belőled a gyűlölet.''-Uchiha Itachi,,Bármi áron megszerzem az erőt, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy el kell adnom magam az ördögnek...''-Uchiha Sasuke
|
|
|
lina22
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Ne akard megoldani a világot... Élj benne!
|
|
« Válasz #11959 Dátum: 12 márc 19, 21:03:16 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #11960 Dátum: 12 márc 19, 21:07:53 » |
|
FMS-Fuumetsu mangekyou sharingan, ami örökkévalót jelent japánul, és pár helyen így hivatkoznak rá. EMS- Etarnal angolul, vagy Eien no Mangekyō Sharingan, ami ugyanazt jelenti, nagyjából, csak míg az előbbi inkább "tárgyi" örökkévaóságot jelent, ez "elmúléhatatant", vagy iylesmit (?). PLusz ezt a verziót használta Kishi is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #11961 Dátum: 12 márc 19, 21:08:38 » |
|
Az EMS és a FMS ugyanaz, és az örök Mangekyo Sharingant jelenti, ergo ami most Madarának, vagy Sasukénak van, két MS szem összeolvadását. ui: STM megelőzött
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #11962 Dátum: 12 márc 19, 21:11:21 » |
|
MS -> ( mangekyo sharingan) FMS -> fuumetsu mangekyou sharingan EMS -> Ethernal mangekyou sharingan mind2 ugyan az, csak első japánul második meg angolul megelőztek 2 en is.. bezzeg nem írta hogy új üzim van.... ha modik gondolják törölhetik a hsz-t.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 19, 21:12:06 írta batai15 »
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #11964 Dátum: 12 márc 20, 21:27:08 » |
|
Na holnap (remélhetőleg) kiderül, hogy a kagék mit is érnek valójában egyenként 5 Madara ellen, jó lenne új jutsukat látni Ja és az is érdekelne, hogy Kabuto milyen szinten tudja használni a kígyós jutsukat, remélem pár saját is lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #11965 Dátum: 12 márc 20, 21:33:54 » |
|
Én nem látom hogy berosálna a 2 uchiha láttán, vajon miért?
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
TsunadeHime
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #11966 Dátum: 12 márc 20, 21:35:51 » |
|
Biztos van valami terve. Talán a Sharingan ellen is kitalált valamit. Vagy megőrült, ki tudja?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #11967 Dátum: 12 márc 20, 21:39:41 » |
|
nem tudom.... és érdekelne madarával mi lesz, nagyon várom hogy madarát vagy magához idézzze és 2 en leverjék, vagy pedig valami frankó jutsuja lesz.kishi találékony megoldja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11968 Dátum: 12 márc 20, 21:47:50 » |
|
Én például azt szeretném, hogy újra átvegye a hatalmat egy jó kis jutsuval Itachi felett és utána ketten aprítanák Sasukét. Na ott akkor megmutathatja Sasuke, hogy mit is szerzett valójában.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
magicnkr
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Turbózombi véruszkár
|
|
« Válasz #11969 Dátum: 12 márc 20, 21:48:48 » |
|
Az nem lehetséges, hogy Deidera elárult Kabutonak valamit? Mert ha jól emlékszem ő is kifejlesztett valamit a sharingan ellen és sasuke nem is nagyon tudta genjutsuba ejteni.Bár azóta se tudom hogy mit fejlesztett ki de a lényeg hogy hatásos volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|