24 nov 01, 04:41:19 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 796 797 [798] 799 800 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2512688 alkalommal)
0 Felhasználó és 214 vendég van a témában
drszabi
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #11955 Dátum: 12 márc 19, 18:28:00 »

Nem tudjuk, h a csata után mi is lesz az ára annak, h tsunade ezt a technikát használta. Én pl azon se lepődnék meg, ha az életébe kerülne. És ha ezt nézzük akkor gainak is van 1 technikája a 8. kapu amit ha kinyit meghal, de biztos vagyok benne, h nagyon erős lehet, mivel a 7.el is elintézte kisamét, aki azért elég táp volt. Kakashiban pedig szerintem még van a fejlődési potenciál, ő még itt 1szer fog alkotni vmi nagyot, legalábbis remélem xDD
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
malakian666
Vendég
« Válasz #11956 Dátum: 12 márc 19, 18:33:25 »

Kisame 1000x jobb, mint Gai, csak beszívta a chakranélküliséget  Nevet
Kakashi pedig már így is nevetségesen sokat fejlődött.
Naplózva
grandpa666
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Add nekem a fényed!

« Válasz #11957 Dátum: 12 márc 19, 18:41:52 »

sasukét nem venném bele Konohába, mert missing-nin, de talán Naruto erősebb jelenlegi formájában...de ő meg főszereplő, az meg megint más...
jah és tényleg ne írjátok le Tsunadét, mint már említettem csak hokage lett valahogy, meg hát még most sem halt meg, pedig már így is kapott eleget, de kituggya hogy túléli-e, a faklónos Szusszanóra kíváncsi vagyok!

plussz szerintem még nem is harcolt eleget ahhoz, hogy teljesen behatároljuk az erejét, bár így is tud valamit, van epic taijutsuja, van regenerációja meg tartalék csakrája, meg azért én még Katsuyuról is megemlékeznék, az is tud mindent: gyógyít, osztódik, robban, savat köp...meg még ki tudja mit tudnak még...három-négy rész múlva úgyis többet fogunk tudni!
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 19, 19:00:35 írta grandpa666 » Naplózva

pappsebi
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11958 Dátum: 12 márc 19, 19:57:59 »

jó tudom én is írtam a fél kag meg ezeket. Amúg Sasukét télleg nem kéne ennyire dicsőiteni még mert az EMS Sasukéból még nem láttunk sokat de sztem nem csak a doujutsui lettek erősebbek sztem szerzett néhány képességet Itachitól is.
Naplózva

,,Gyenge vagy. És hogy miért? Mert hiányzik belőled a gyűlölet.''-Uchiha Itachi
,,Bármi áron megszerzem az erőt, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy el kell adnom magam az ördögnek...''-Uchiha Sasuke
lina22
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Ne akard megoldani a világot... Élj benne!

« Válasz #11959 Dátum: 12 márc 19, 21:03:16 »

jó tudom én is írtam a fél kag meg ezeket. Amúg Sasukét télleg nem kéne ennyire dicsőiteni még mert az EMS Sasukéból még nem láttunk sokat de sztem nem csak a doujutsui lettek erősebbek sztem szerzett néhány képességet Itachitól is.

Egyébként mik ezek a rövidítések?
MS -> ( mangekyo sharingan)
FMS -> ??
EMS -> ???

xD igen enyhén lemaradtam ezeknél  ikszdé ikszdé smirksweat smirksweat
Naplózva

Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #11960 Dátum: 12 márc 19, 21:07:53 »

FMS-Fuumetsu mangekyou sharingan, ami örökkévalót jelent japánul, és pár helyen így hivatkoznak rá.
EMS- Etarnal angolul, vagy Eien no Mangekyō Sharingan, ami ugyanazt jelenti, nagyjából, csak míg az előbbi inkább "tárgyi" örökkévaóságot jelent, ez "elmúléhatatant", vagy iylesmit (?). PLusz ezt a verziót használta Kishi is. 
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #11961 Dátum: 12 márc 19, 21:08:38 »

Az EMS és a FMS ugyanaz, és az örök Mangekyo Sharingant jelenti, ergo ami most Madarának, vagy Sasukénak van, két MS szem összeolvadását.
ui: STM megelőzött Nevet
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #11962 Dátum: 12 márc 19, 21:11:21 »

MS -> ( mangekyo sharingan)
FMS -> fuumetsu mangekyou sharingan
EMS -> Ethernal mangekyou sharingan
mind2 ugyan az, csak első japánul második meg angolul
megelőztek 2 en is.. bezzeg nem írta hogy új üzim van.... ha modik gondolják törölhetik a hsz-t.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 19, 21:12:06 írta batai15 » Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
lina22
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Ne akard megoldani a világot... Élj benne!

« Válasz #11963 Dátum: 12 márc 19, 21:26:54 »

Köszi a gyors választ. Csak néha visszaolvasgattam, és valaki mind a kettő nevén leírta, hogy az fms jobb mint az ems és én meg csak néztem hogy "wtf??" ikszdé" ikszdé

bow bow

Naplózva

Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #11964 Dátum: 12 márc 20, 21:27:08 »

Na holnap (remélhetőleg) kiderül, hogy a kagék mit is érnek valójában egyenként 5 Madara ellen, jó lenne új jutsukat látni Nevet
Ja és az is érdekelne, hogy Kabuto milyen szinten tudja használni a kígyós jutsukat, remélem pár saját is lesz  Pontosan
Naplózva
batai15
*

Zero Division

« Válasz #11965 Dátum: 12 márc 20, 21:33:54 »

Én nem látom hogy berosálna a 2 uchiha láttán, vajon miért?
Naplózva

"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #11966 Dátum: 12 márc 20, 21:35:51 »

Biztos van valami terve. Talán a Sharingan ellen is kitalált valamit. Vagy megőrült, ki tudja?  smirksweat
Naplózva

batai15
*

Zero Division

« Válasz #11967 Dátum: 12 márc 20, 21:39:41 »

nem tudom.... és érdekelne madarával mi lesz, nagyon várom hogy madarát vagy magához idézzze és 2 en leverjék, vagy pedig valami frankó jutsuja lesz.kishi találékony megoldja
Naplózva

Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #11968 Dátum: 12 márc 20, 21:47:50 »

Én például azt szeretném, hogy újra átvegye a hatalmat egy jó kis jutsuval Itachi felett és utána ketten aprítanák Sasukét. Na ott akkor megmutathatja Sasuke, hogy mit is szerzett valójában.
Naplózva
magicnkr
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Turbózombi véruszkár

« Válasz #11969 Dátum: 12 márc 20, 21:48:48 »

Az nem lehetséges, hogy Deidera elárult Kabutonak valamit? Mert ha jól emlékszem ő is kifejlesztett valamit a sharingan ellen és sasuke nem is nagyon tudta genjutsuba ejteni.Bár azóta se tudom hogy mit fejlesztett ki de a lényeg hogy hatásos volt.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 796 797 [798] 799 800 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins