saruto95
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Fedettávú távolbanézés olimpiai bajnoka :D
|
|
« Válasz #11925 Dátum: 12 márc 17, 20:54:00 » |
|
A fa klón és a tényleges kettéválás között jókora különbség van...
nemteljesen ha klónt hoz létre akkor a jutsu egyenlően osztja el a chakrát a klónok és az eredeti között( ezért nem tudta neji se megkülönböztetni narutót a klónjaitól) tehát mondjuk ha madárka csinál egy fa-klónt, akkor azzal megfelezi a chakráját.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #11926 Dátum: 12 márc 17, 20:57:01 » |
|
VAgy nem. Ez nem kagebunshin, és a chakra egyenlő részekre osztása eddig annak a sajátosságaként volt csak feltüntetve. Madara meg nem úgy néz ki, mintha sok mindnet bukott volna a lepecsételt klónnal, szóval, szerintem pont meg sme érezte az elvesztett chakramennyiséget.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 17, 20:58:00 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
saruto95
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Fedettávú távolbanézés olimpiai bajnoka :D
|
|
« Válasz #11927 Dátum: 12 márc 17, 21:04:09 » |
|
sztem meg ponthogy az igazi klónokra vonatkozik ez, és naruto sem érzi meg ha elveszít egy klónt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
malakian666
Vendég
|
|
« Válasz #11928 Dátum: 12 márc 17, 22:16:54 » |
|
Deidara megvan még? Mekkora troll lenne, ha berepülne a kagékhoz és felrobbantaná magát, 10km körzetben mindent elpusztítva, Madara felpattanna a madarára, aztán a Shinobi haderőt szépen legyilkolnák
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #11929 Dátum: 12 márc 17, 22:25:27 » |
|
Valamelyik nap én is kifejtettem valakinek, hoyg Deidara valószínűleg a haderőre fog rárontani.... avgy ha nem, akkor azért van, mert Kishi nem akarja kinyírni C4-gyel a fél Konohai bagázst xD Pedig tök logikus lenne odaküldeni...
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #11930 Dátum: 12 márc 17, 22:27:38 » |
|
Deidara le van pecsételve, nemde?
AMúgy saruto95, a kage bunshin az "igazi" klón, meg a mizu bunshin, meg a többi. És a kagebunshinokból visszatér az eredeti testbe a chakra, mikor kidurran.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
feraaaa32
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11931 Dátum: 12 márc 17, 22:32:51 » |
|
De,le van pecsételve,de ha valahogy megmenekülne,az tényleg trollság lenne. Pedig kabuto lehet,hogy azért is nyugodt,mert már kiszabadult,és már mindjárt ott van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #11932 Dátum: 12 márc 17, 22:34:08 » |
|
Tudtommal nincs lepecsételve mert kabuto visszahivta ,de pill keresek mangát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11933 Dátum: 12 márc 17, 22:56:24 » |
|
Deidarát a hordóban láttuk utoljára és villámelemmel zárták el az erejét. Amúgy szerintem nem hozza vissza mert a legutolsó Kishi interjúban bevallotta, hogy túl erősre sikeredett. Ráadásul azzal, hogy halhatatlanná tette azt csinál és akkor amikor csak akarja. A képességével mindent eldönthetne. Szerintem ezért is vonta ki ilyenformán a forgalomból.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 17, 22:57:55 írta rini67 »
|
Naplózva
|
|
|
|
feraaaa32
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11934 Dátum: 12 márc 17, 23:45:08 » |
|
Tényleg nincs lepecsételve,de azért még lehet,hogy egy kulcsembere lesz kabutonak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11935 Dátum: 12 márc 17, 23:55:39 » |
|
Az utolsó képen valóban nincs lepecsételve de pont arról beszéltek, hogy most van idő ezt megtenni. Nem gondolom, hogy minden tagot megakarna mutatni nekünk Kishimoto akiket kiír a történetből. Röviden lehet, hogy semmit nem tudunk róla, hogy mi és hogyan történt Deidara kikapcsolása.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dtatar
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11936 Dátum: 12 márc 18, 02:00:42 » |
|
Deidara szerintem végleg el van intézve. Bár elég szánalmasan lett megoldva a likvidálása (a sensei részéről). Mert mit is csinálhatna Deidara? Ha Kabuto összeállította volna egy csakraérzékelő Edoval, amint valaki közeledik, felrobbantja magát. Valljuk be, hogy ez majdnem legyőzhetetlen összeállítás. Hogy a részhez is hozzászóljak: Többen írták régebben, hogy Madara milyen beképzelt bunkó. Szerintem viszont az MS-sel együtt felébresztette magában a TROLL képességet is és ez nekem nagyon tetszik. Szinte látom magam előtt ahogy unottan közli, ezeket: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/578/9 (oldal alja) http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/578/12 (oldal alja) http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/578/13 (oldal teteje) Ha már itt tartunk, ha ilyeneket kérdez, nem hiszem, hogy nagyon fogyna a csakrája. Csak nekem tűnik baromi nagynak ez a varjú? http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/578/4
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
malakian666
Vendég
|
|
« Válasz #11937 Dátum: 12 márc 18, 09:04:16 » |
|
Nem kellett volna visszahozni Deidarát, lehetett látni, hogy így egy gyilkos karakter (életében is az volt, Sharingan használón kívül szinte senki nem tudta volna legyőzni), nem is volt értelme, szerepe a háborúban. Simán rá lehetett volna fogni, hogy felrobbant, nincs Kabutonak Deidara-DNS-e.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Daishi
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #11938 Dátum: 12 márc 18, 09:50:49 » |
|
Deidara kiírását nagyon rosszul oldotta meg Kishi. Az egyik leggyengébb láncszem a mangában.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Utakata24
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Tsuki no masutā
|
|
« Válasz #11939 Dátum: 12 márc 18, 10:19:12 » |
|
eltudom képzelni amint kabuto egy fiolával meg egy fültisztítóval kapargatja deidara darabjait a réten. és mikor megtalálja : "Drágaszág!"
|
|
|
Naplózva
|
"A hülyeség nem pók, de mégis behálózza a világot" Andi
"Óvakodj az olyan dolgoktól, aminek nyele van, mert azokkal dolgozni kell!!!!!" Dávid
"Egy teve 2 hétig tud dolgozni anélkül, hogy inna; én 2 hétig tudok úgy inni, hogy közbe nem dolgozom" Tomi
E-szerint élek: "Jézus ott áll előtted, ha szomszédodat lelőtted. Máriától kapsz egy pofont, ha a boltba lopsz egy kotont. Kertedbe nő a vadkender, érted jő a pókember"
|
|
|
|