24 nov 01, 00:32:29 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 793 794 [795] 796 797 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2511080 alkalommal)
0 Felhasználó és 24 vendég van a témában
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #11910 Dátum: 12 márc 17, 09:38:40 »

3, 3.5 kage, mintha kilogrammban mérnénk őket  Nevet Képzeld el, bemész az üzletbe és kérsz egy fél kg kagét  smirksweat
(ezt nem sértésnek vagy bántásnak írtam, csak nem tudtam kihagyni, bocs)

Na, viccet félretéve, én is azon az állásponton vagyok, hogy nehéz a Kagék közt erősorrendet kialakítani. Tsunade mindig le lett becsülve, de ha ő nem lenne itt ebben a csatában, a többi kagénak sokkal rosszabb esélyei lettek volna, hiszen ők nem tudnák meggyógyítani magukat.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 17, 09:54:17 írta TsunadeHime » Naplózva

pappsebi
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11911 Dátum: 12 márc 17, 10:31:57 »

Ez hogy Itachi egy szinten van madarával meg hogy Itachi+Sasuke=3 Kage az sértés Sasukééknek mert mint mondták előttem Sasuke harcolt "A"-el és még néha besegített Gaara is szóval.... Ja és ez csak a sima MS-el volt. FMS+Itachi MS=4 Kage minimum. Madara meg a Kagékat egyenlőre nagyon úgy tűnik elveri őket nem kicsit de akkor is ez kemény hogy: Madara>Mei,Tsunade,A,Oonoki,Gaara. Na jó ez most egy ilyen matematikus hsz. volt ikszdé Nevet  smirksweat
Naplózva

,,Gyenge vagy. És hogy miért? Mert hiányzik belőled a gyűlölet.''-Uchiha Itachi
,,Bármi áron megszerzem az erőt, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy el kell adnom magam az ördögnek...''-Uchiha Sasuke
Putir
Vendég
« Válasz #11912 Dátum: 12 márc 17, 10:35:32 »

Lehet velem van a baj ,de nem értem hogy miről beszéltek? Mi ez hogy FMS+Itachi MS=4 Kage minimum?
Melyik kage a mérce? Mert mondjuk nem hiszem el hogy szerintetek FMS sasuke + itachi vs 4 hashiramánál itachiék nyernének...
Naplózva
saruto95
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Fedettávú távolbanézés olimpiai bajnoka :D

« Válasz #11913 Dátum: 12 márc 17, 11:19:34 »

a mostani 5 kagéból 4
Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #11914 Dátum: 12 márc 17, 12:02:18 »

IndianA: de neki lepecsételték a chakrájának a felét, szerintem ezért nem tud visszatöltődni (ami lepecsételődött azt edo nem hozza vissza).
Ez a kagés dolog pedig egy akkora baromság. Ez nem Dragon Ball, itt mindenkinek külön harcmodora van, ami ellen vagy működik a tiéd, vagy nem. A másik pedig, hogy szerintetek elbírna Sasuke Hashiramával? Mert FMS Madara sem volt elég hozzá és ő is kage.
Naplózva
BlackPoet
Chuunin
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #11915 Dátum: 12 márc 17, 13:28:21 »

És akkor áruljátok már el nekem, hogy honnan tudjátok, hogy milyen erős is Sóska? Gondolkozik Csak mert az, hogy simán lenyomott néhány nyamvadt fehér Zetsut, az nem mutat meg semmit. Jó rendben amit Itachi mondott az szép meg jó, de ez akkor sem bizonyít semmit, Madárka Madárka, Sóska meg egy Gary Stu...  És, hogy is jön ki az a 3,5 kage? Talán ketté vágják pl. Tsunade banyát? Végül is, regenerálódik, akkor neki tök mindegy. Ördögi
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 17, 13:32:40 írta BlackPoet » Naplózva

Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #11916 Dátum: 12 márc 17, 13:34:35 »

Nem, sztem az a fél kage az A bal karját jelenti ikszdé
Naplózva
srobi
Gennin
*

« Válasz #11917 Dátum: 12 márc 17, 13:36:42 »

Madara fa klónját is lepecsételték. Akkor az ő csakrája is fogyott:  kacsint
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #11918 Dátum: 12 márc 17, 13:45:42 »

A fa klón és a tényleges kettéválás között jókora különbség van...
Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #11919 Dátum: 12 márc 17, 16:12:40 »

Szerintem mindenki érti, hogy jött ki ez a 3,4-4kage csak hsz gyarapításként beírták. Nyilván nem úgy értettem/tük, hogy egyik kaget ketté vágják hanem úgy, hogy mondjuk ha 3,5kageval egyszintek (jelenlegi kagek) akkor 3at megbírnak ölni, de negyedikre már nincs erő, de viszont azért ő is kap eléggé sok sérülést csak nem halna bele a negyedik mert ahhoz már nem lenne erejük, hogy még őt is megbírják ölni. Szóval 4.kage is bekapna jópár pofont, de az nem lenne elég ahhoz, hogy mind a négy kage meghaljon hanem negyedik kage túlélné. Most már remélem nem köt belém senki:D
Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #11920 Dátum: 12 márc 17, 16:48:11 »

De, mert még mindig hülyeség az alapgondolattól.
Naplózva
dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #11921 Dátum: 12 márc 17, 17:07:05 »

Hát valóban, nekem is most telt be a pohár azzal, hogy Sasuke+ Itachi ennyi meg annyi kage. Ha ennyire új mértékegységet akartok csinálni az uchiha erőből, akkor nyissatok egy új topic-ot és kezdjétek el ott taglalni ezeket a hülyeségeket. Ha pedig már ott tartotok, akkor kíváncsi lennék 1 naruto mértékegységre is. A viccet félretéve legyen egy jó fight uchiha tesók és kabuto között, és valaki rúgja szét madara hátsóját, hogy visszaálljon a kagek méltósága. Villanthatna mindenki pár új jutsut és végre leránthatnák a leplet tobi kilétéről is. Attól tartok hogy sajnos legalább 1-2 hónapot kell még várnunk, hogy valamelyik hadszíntéren véget érjen az összecsapás. 
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #11922 Dátum: 12 márc 17, 19:44:48 »

Szerintem mindenki érti, hogy jött ki ez a 3,4-4kage csak hsz gyarapításként beírták.

Hát én poénkodni akartam, nem érdekel a hsz-eim mennyisége, és valóban nem értem ezeket a számokat. Én az uchihák közül csak madarát tartom szinte legyőzhetetlennek /eddig!/, úgyhogy sasukét én nem is fogom soha máshoz hasonlítani, mert már egyszer vki leírta, hogy hányszor megölhették volna...ezért nem olyan nagy szám az én szememben(főleg nem 3,5 Nevet )
Naplózva
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #11923 Dátum: 12 márc 17, 20:24:27 »

Én azon gondolkodtam, hogy vajon mennyire lenne nagy trollkodás, ha Kabuto kinyírná magát, és a jutsuja meg folytatódna tovább nagyvilágba. Nem tartom kizártnak, hogy ha nem bírna el a fivérekkel, akkor ezt felhasználná.
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
feraaaa32
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11924 Dátum: 12 márc 17, 20:31:36 »

Ő nem is,de itachival van vagy 2-3 kage,vagyis annyit le tudnának nagyjából győzni. Habár oonoki jintonja hatalmas ellenfél lenne ,és A gyorsasága is. A többi kage sem kispályás,szóval azért csak kb. 2-3. És MS sasuke végül is nem is volt egy kage szintjén sem. Most feltornázta magát arra a szintre,hogy legyőzzön egy kagét,de már kettőt egyszerre nem tudna,ennyi.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 793 794 [795] 796 797 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins