24 nov 24, 10:02:17 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 727 728 [729] 730 731 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2553201 alkalommal)
0 Felhasználó és 77 vendég van a témában
Mach5
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #10920 Dátum: 12 feb 07, 15:02:58 »

Idézet
Tudom ebben nem lehet megbízni de elég jó lett és lehetséges lenne , hogy a Rin'negan következő lépcsője lenne ?

Én valószínűnek tartom, hogy igen. Miből gondolom? Láthattuk, hogy nem úgy néz ki a rinnegan csak hasonlóan és rikodou senninnek rinneganja volt fiának meg valószínű sharingan és rinnegan keverék lett hisz már a fiaiba a juuby chakra meg rikodou chakra is jelen volt ráadásul uchiha őse illusztrálja ezt a képet amikről tudni illik hatalmas gyűlőlettel rendelkeznek szint úgy mint a juuby és láthattuk sasuket is, hogy minnél idegesebb annál erősebb lesz a chakrája és annál ridegebb. Nekem ebből az jön le, hogy az idősebb testvér (uchiha) az több juby chakrát kapott mint rikodou sennin chakrát a fiatalabbik meg rikodou sennin chakrájából kaphatott többet és ezért van a két fél között ilyen változások. Meg valószínű rikodou idősebb fiának erősebb szeme volt szóval nem rinnegan hanem valami ahhoz hasonló és, hogy miből gondolom? Rikodou sennin erős volt, de úgy győzte le a juubyt, hogy magába pecsételte azt a hatalmas chakra tömeget és ezután vált híressé meg ezután lett emberfeletti ereje. Idősebb uchihába meg már alapból benne lehetett a juuby chakrának egy része és rikodou sennin chakrának egy része és ha vele születt valami akkor valószínű, hogy jobban is bírja használni azt a chakrát is. Ez nem azt jelenti, hogy uchihák ősét erősebbnek tartom mint rikodou sennint hanem azt, hogy a szeme lehet, hogy erősebb volt, de viszont nem volt nálla annyi út hanem pl. 3 és így lehet nem ér fel a rinnegan meg az ő szeme közti különbség. Szóval véleményem szerint lehet, hogy rinnegan fölött eggyel ez a szem fog állni hisz úgy megy, hogy sharingan utána az fölött az ms áll az fölött fms és ha már jól használod az fms-t is akkor rinnegan-t is bírod majd használni. Lehet, hogy ha rinnegant is már jól használják akkor az is még feljebb lép egy szinttel. Most akkor jöhet a kérdés, hogy nagató akkor miért nem tudta ezt megcsinálni? Erre ez a válaszom, hogy eddigi információnk szerint nem a rinnegannal született hanem csak belé ültették kiskorába. Ráadásul lehet, hogy utak száma is hozzá járul ehhez, hogy milyen jól bírja használni nem pedig csak hogy mennyit gyakorolt azokkal a szemekkel. Már pedig nagatóról eddig csak 1utat tudunk, hogy eggyel rendelkezett.
Naplózva
Rikudou-sennin
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #10921 Dátum: 12 feb 07, 17:59:04 »

Vagy az is lehet , hogy épp ellenkezőleg ez van a FMS és a Rin'negan közöttCsak mikor Madara váltott ott már lehet hogy  a manga képekben nem látszott és az animeben majd látszani fog , vagy már Madara annyira sztár volt a Rin'negan írányításába , hogy nem kellett egyenként váltania  dolgok közt hanem egyből átugrott egy lépcsőt és bumm az eddig ismer Rin'negan  d elehet mikor ő is tanulta fejlesztette akkor neki először az FMS után ez volt .
Remélem érthető volt ez az érthetetlen szöveg. Nevet
Háát nem hiszem , hogy a Gedou Mazou lenne a Juubi teste , bár nem kizárt hisz 9 vagy 10 szeme van - ráadásul kavicsból van , ami lehet , hogy a sok év amit eltöltött a holdba ott megkövesedett. Persze ezt ne vegyétek készpénznek .
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #10922 Dátum: 12 feb 07, 18:11:25 »

JAj ne, a holdban van... ezt hogy hagyhattam figylemen kívül, bárcsak utalna valami arra, hogy a szobr nem mindig a földön volt, és esetlege gy oylan módszerrel "vehető elő", ami akkor is ugyanúgy működne, ha alapból a namekon lett volna... mondjuk ha egy idézés lenne... amit a rikodous-juubis dologhoz köthetne az, ha egy olyan személy lenne képes végrehajtani, aki rikodouéhoz hasonló szemekkel futkos...  a szemek meg egy bijuut jelenthetnének... és ha mind belekerül, és egyesül, egy nagy szemmé válhatnának... de... hát nem tudom... ikszdé
Tíz az egyhez, hogy a juubi teste.  Kúl
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 07, 18:12:26 írta STM » Naplózva
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*

« Válasz #10923 Dátum: 12 feb 07, 18:27:21 »

Topichoz megfelelő legyen a hozzászólásom így beszállok a GM hova, merre, meddig beszélgetésbe.
Biztos többen figyeltétek, hogy a GM szeme, vagyis ahol a szeme lenne, az olyan mintha le lenne takarva egy kendővel. Azok amik meg most láthatóak, azok csak a bijuuk féken tartásához kellenek. Vagy a bilincsek. Nem lehetséges, hogy a Gm is egy olyan erő, mint a hálál isten, amit a pecsételő jutsuknál hívott elő a 3. és a 4. hokage? Egy önálló lény, vagyis, kénye kedve szerint tudna flangálni. Jelen esetben a GM csak egy tároló.
Ha pedig ténylegesen a Juubi teste akkor érthető a kötés a fején, ami takarja az eredeti szemet, vagy legalábbis azt, ami ott lenne.
Egy dolog viszont visszatart ebben a hipotézisben, még pedig az, mikor Nagato Yahiko halálakor tűpárnát csinált magából. Ott még nem volt egy bijuu sem GM-be zárva. vagyis egy üres tároló nem lehet!
Egy biztos, sok kérdés van még a GM-mel kapcsolatban, ami nagy hiányosság lenne nem megválaszolni.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 07, 18:59:33 írta Ronyszkusz » Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #10924 Dátum: 12 feb 07, 18:33:07 »

A test-chakra dolog sem teljesen világos. Shukaku homokból volt, Kyuubinak chakrahúsa van, Juubinak meg teste-chakrája külön, mint egy shinobinak?
A szemek a bijuuknál jelennek meg, de ez az összeáll egy szemmé dolog nem oké. Inkább azt tudnám elképzelni, hogy a Gedo Mazo száján jön ki a Juubi.
Naplózva
CsukiIce
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #10925 Dátum: 12 feb 07, 18:42:54 »

Mivel megvan a teljes japán szöveg ezért tuti hogy ez lesz benne. Az más kérdés hogy nem itt kellene róla beszélni, hanem a spoiler megbeszélés topicban, ahova belinkelte DarkEagle azt, amit már én előtte a spoiler topicba, ahova eredetileg is való a spoiler. Legalább Chakra hozzászólását olvasnád el: http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=2558.msg679817#msg679817

Fogadni mernék rá (nagy tétben is) hogy a GM a Juuby teste. Azok a kinövések a hátán megvoltak a 10 farkúnak is. Mikor Nagato megidézte akkor még nem volt szeme (nem volt benne Bijuu), mikor Tobi használta már 7 szeme volt (7 Bijuu benne), a 10 farkúnak pedig 1 szeme volt mert ő az összes Bijuu fúziója, azaz 1 "nagy Bijuu". Külsőre teljesen egyforma a GM és a 10 farkú, annyi különbséggel hogy a 10 farok hiányzik, de hogy is lehetne meg a 10 farok ha nem is él a 10farkú.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 07, 18:43:46 írta CsukiIce » Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #10926 Dátum: 12 feb 07, 18:47:15 »

A shukaku amúgy alapból ugyanúgy chakrából áll, mint a többi bijuu, csak Gaara esetéebn épül fel homokból, mikor nem szabadul ki, csak "alakot ölt". MInt a hab kyuubi amit kidurrantott Sasuke NAruto fejében.
 Ha tévednék, akor meg talán nincs elég chakrája, hogy csak abból meglegyen a teste.
A Gedou mazounak meg még volt igazi teste, csak kilett belőle tépve az így is életképes chakra, ami "chakrahúst" is biztos képes lett volna alkotni. Ha belegondolunk, Orochimaru is megcsinálta, amikor átment Yamata no Orochiba, pedig ő nagyjából ember.
Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #10927 Dátum: 12 feb 07, 19:39:18 »

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Oké, így már más. Az elején tényleg nem volt szeme, és a GM a Juubi, a "gumók" a hátán pedig a farkak csonkjai.
A testtartása és a felépítése is jobban hasonlít így visszanézve, mint amire emlékeztem.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 07, 19:40:14 írta malakian666 » Naplózva
Tiebor-san
Akadémiai tanuló
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10928 Dátum: 12 feb 07, 20:38:52 »

És talán Shikamaru is ezt találhatta ki, ezen az oldalon: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/537/13
És végülis, mikor Nagato megidézte, még nem volt rajta lánc, előfordulhat, hogy éppen a Holdból idézte ki a Rinnegan segítségével, még ha a földből is jött ki, és lehet, hogy éppen azért láncolták le, hogy itt maradhasson a Földön. Meg mikor Nagatóba is beleszúrkálta azokat a rudakat, ott is láttuk, hogy Nagató chakrája áramlott a Gedou Mazouba, és utána csinálta azt a sárkányos, lélekelszívós jutsut. Vagyis a GM-hoz chakra kell, ez is utalhat arra, hogy a Juubi teste, hisz egykor őt is a chakra alkotta, attól volt ő a Juubi.
Kíváncsi leszek rá nagyon, hogy mi az igazság Mosolyog
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #10929 Dátum: 12 feb 07, 20:51:34 »

A GEdou MAzou az én olvasatomban egy éhes, kielégületlen zombi, ami teljes akar lenni, mint Tobi.

Tudata vagy iylesmi nincs, de valami "biológiai szükségletként" chakrát akar, és megszerzi, amibpől tudja. EZért kapcsolódott kapásból Nagatóra is, meg talán az "öröksége" miatt (szem., vér, chakra?). A msáik lehetőség, hogy a chakraérzékeny cucc, a köldökzsinor oolyan, mint a láncok, vagya szemkötő rajta.. valaki "rátette". Rikodoura tippelnék.
A sárkányos cuccot már Nagato írányította, bár a szobor akkor is, és azóta is "éhezik".
 A kisebb tüskék tüskék, a nagyobbak esetleg farokcsonkok, ha meg nem, akkor a farkak majd utólag jelennek meg.
Az "átalakítások", meg a  szemek berendezése meg nem tudom, hogy jttek, lehet, hogy tényleg haosnló feladatot töltött be a lánc, de nem biztos. Talán csak kontrolláló, vagy elnyomó eszközök, ahogy egyre több bijuu chakra került bele, végül is, egyre problémásabb lehetett kontrollálni.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 07, 20:58:49 írta STM » Naplózva
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #10930 Dátum: 12 feb 07, 22:01:27 »

Tiebor-san által linkel-t mangán lapoztam egy párat és igen érdekes dolog került a szemem elé http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/537/16   
Most nem tudom, hogy akkor ezen átsiklottunk (vagy mi), de nekem nagyon úgy tűnik, hogy Tobi nagyon biztos abban

"hogy holnap megvalósítom a hold szeme tervet."

Szal 1 nap alatt begyűjti a 2 bijuut és a maradék 3 utat. Hát mit ne mondjak van önbizalma a gyereknek Nevet

De ebből az is következik, hogy pontosan tudja, hogy hol van a maradék 3 út. És biztos van még valami spéci trükk a tarsolyában. Mert ennyi erővel amit eddig mutatott nem hinném, hogy kivitelezhető.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 07, 22:04:46 írta Szalamandra-kun » Naplózva

Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni.   De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni.  by Makarov mester (Fairy Tail)
Morause
Vendég
« Válasz #10931 Dátum: 12 feb 07, 22:28:46 »

Ahogy a találkozón említette ő bár gyenge de a kezében van a 7 bijuu ereje... ebből csinált 100k zetsut, amik kaptak egy kis drogot hogy erősebbek legyenek illetve neki lett egy fél rinneganja meg ugye a holtak kabuto által.

Na most a holtak lepecsételve kivéve madara de szerintem most is dolgoznak rajta, zetsuk naruto klónjai által szintén kinyírva, és a 6 bijuut amit szabadon engedett azokat is legyőzte naruto... jelenleg szerintem  a chakra szinte is megfogyatkozhatott, illetve már csak 2 erő van amit felvonultathat maga mellett, az pedig a GM és a fél rinneganjából áradó erőt!

Bár sasuke nem vele van, de jelenlegi álláspontja szerint tobi felé billentené a mércét de szerintem még így is enyhén rendellenesen túl becsülte a saját képességeit Tobi!
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 07, 22:30:44 írta Morause » Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #10932 Dátum: 12 feb 07, 22:37:33 »

Tobival van egy GM? Akkor legyőzhetetlen basszus..... Sasuke meg a Zetsu klónok egy dolog, de egy mindenható Game masterrel az oldalán semmi esély még a fél világnak sem ellene Nevet. igen amúgy tudom, hogy a Gedo Mazoról van szó csak egy picit viccesen jött le nálam a rövidítés. Nevet
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #10933 Dátum: 12 feb 07, 22:42:59 »

Nyugi én is most használtam a rövidítést először... mikor először megláttam én is Game Masterre gondoltam, aztán mivel naruto mangát olvasok megpróbáltam azzal kapcsolatos szót keresni a rövidítésnek és rájöttem h csak ez lehet a megfejtés, még a szöveg környezet is arra utalt általában! ikszdé
Naplózva
lina22
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Ne akard megoldani a világot... Élj benne!

« Válasz #10934 Dátum: 12 feb 07, 22:45:09 »

Én sem emlékszem erre a manga jelenetre, kajak én is átsiklottam felette? xD Vicces, de ezek szerint lesz mit aprítani.
Naplózva

Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
Oldalak: 1 ... 727 728 [729] 730 731 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins