dony77
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10740 Dátum: 12 jan 30, 07:33:18 » |
|
Én már csak azt nem értem hogy mi lett az egyfarkúval. Elvégre azt is elszívták nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Thanatos
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
A Halál Istene
|
|
« Válasz #10741 Dátum: 12 jan 30, 09:16:19 » |
|
Szerintem az egyfarkút azért nem vetette be Tobi, mert az az üzemanyag a Gedou Mazo-hoz. ::
|
|
|
Naplózva
|
A halál az egyetlen biztos pont az életben.
|
|
|
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10742 Dátum: 12 jan 30, 10:23:52 » |
|
Vagy csak szimplán a jinchuuriki test nélkül nem akarta használni, jobban mondva, lusta volt keresni egy másik testet, amihez hozzá tudná láncolni, hanem hagyta benne a szoborban!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naru-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10743 Dátum: 12 jan 30, 14:13:33 » |
|
helló
Remélem jó helyre írom, Ugyebár a öt kege aról beszélt Narutonak h egyesíteni kellene az 5 falut ( meg a többi szét szórt falvakat ). De nem stimmel valami mert h bár a kagék a falvak vezetői adtól még ez nem rajtuk áll vagy a falu lakóin. Azért gondolom ezt mert nem tudom ,hogy hol olvastam h a falut a kagék vezetik de nem ők a főnökök az igazi vezérek a földesurak. És erősen kétlem h ők benne lenének eben ( nem tűnnek olyannak aki csak úgy osztozkodni fognak egymás között ).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #10744 Dátum: 12 jan 30, 14:16:18 » |
|
És szerinted ha az 5 kage odamegy egy földesúrhoz akkor a földesúr meri azt mondani hogy nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naru-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10745 Dátum: 12 jan 30, 14:20:05 » |
|
Végül is mondhatja mert ők a főnökök. Az 5 kake meg láthatóan hűséges hozzájuk. Hisz a háborúhoz is engedélyt kértek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fr33man
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10746 Dátum: 12 jan 30, 14:29:37 » |
|
Ja mert kellett az anyagi fedezet, de ha az 5 kage valamit mondd az úgy is úgy lessz. Ők a katonaság. A földesuraknak csak mondhatni jelképes hatalmuk van. Tény először diplomáciával oldanák meg s ha az nem lenne elégséges esetleg leváltanák a földesurakat. Minden esetre ez nem az eggyik napról a másikra döntés lenne. Hosszú tárgyalások kellenének hozzá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10747 Dátum: 12 jan 30, 15:13:33 » |
|
Ne haragudjatok de ez éppen olyan gondolkodás mint amit a Sara fillerben elsütöttek. A kage nem főnöke a földesúrnak és nem is erősebb annak hatalmánál. A földesúr nagyobb hatalommal bír náluk alapvetően az országban. Nem csak ez az egy falú létezik az országban hanem számos kisebb és nagyobb, ahol a kage hatalma jóformán semmit nem ér ellentétben a földesúr hatalmával. Másrészt nem gondolom, hogy egyesíteni lehet ezeket az országokat. Nem is szükséges ezt tenni. Túl sok az ellentét, érdek és eltérő kultúra rejtőzik ezek mögött. A háborúskodást kell megszüntetni, hogy ne legyen okuk haragudni egymásra. Az ellentétek pedig generációk múlva ködbe vész, igaz lesz helyettük más ellentét. A lényeg, hogy ezeket az ellentéteket ne háborúkkal oldják meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dema
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #10748 Dátum: 12 jan 30, 17:27:13 » |
|
Az aki még nem olvasta a Naruto manga 571-et az most ne figyeljen nem akarok szpojlerezni( csak szép angolosan)! Kérdésem főkép azoknak szól akik olvasták angolul vagy a akkor már rögtön a fordítónak, hogy az utolsó kép legalján az van h "Bijuu Dama!!! Flash!!!" és a egységes karakterrel és a magyar fordításban pedig "Bijuu Bomba! Lobbanáspont!" és it az utolsó szó más karakterrel, sőt, hogy pontosabban kifejezem magam olyan mérettel mint mikor a fejezet utolsó gondolatait írják le. És a kérdésem h ez most a végszava a fejezetnek vagy csak így fért ki mert a haverokkal jó nagy botrányt csináltunk belőle és kéne egy helyes válasz, hogy eldőljön kinek van igaza. Előre is kösz mindent!
|
|
|
Naplózva
|
A hősök teremtik a halált, és a halál teremti a hősöket! By.: Demeter Mátyás
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #10749 Dátum: 12 jan 30, 18:07:59 » |
|
Nem tudom szerintem a Flash!!!!! az ott azt jelenti, hogy "világíts". Tehát hogy gondolom azt jelentette a Bijju Dama Flash!!!! hogy Bijju Bomba, Ragyoooogj!!!!
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
tocika12
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #10750 Dátum: 12 jan 31, 16:15:42 » |
|
a flash max egy "villanást", "felvillanő fényt" és pesze a "villámot" (vaku xd),világítást egyáltalán nem jelent (tudok valamennyire angolul). Az angol fordítás a ludas szerintem, mert nem lehet minden japán szót lefordítani angolra. Bizonyára a magyar fordításban azért ez, ami, mert semmi értelme nincs itt kb az összes flash-jelentésnek, már azangolban se, mivel nem illik a szövegkörnyezetbe. Hamisjoenak lehet hogy igaza van, mivel nem mindent lehet tükörfordítani Tehát a "ragyogj" lehet, hogy egy jó megoldás erre, de lehet, hogy ez a technika neve. Holnap kiderül. Új kérdésfelvetés: Miért csinált Naruto klónt a bijuuformban?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dema
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #10751 Dátum: 12 jan 31, 16:35:32 » |
|
Kösz akkor nekem van igazam: Naruto azért csinált klónt, hogy megkeresse a bijuukban a chakrarudat ami volt a 4 farkúban (Son Gokuban). Utána még mondja s mutatja is hogy megtalálta őket a klón.
|
|
|
Naplózva
|
A hősök teremtik a halált, és a halál teremti a hősöket! By.: Demeter Mátyás
|
|
|
all_in
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #10752 Dátum: 12 jan 31, 17:57:04 » |
|
én már a madara vs kagék részt várom már nagyon de még darabig nem jön elő... én arra leszek kiváncsi ha már az összes bijuu vissza lesz szivva a gedoumazuba és tobii harcol kakashi,naruto,gai és még bee ellen bár szerintem igen csak ugy nézki jelenleg h 4en elvernék tobit és majd szerintem ott fog képbe ugrani sasuke....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 31, 17:57:49 írta all_in »
|
Naplózva
|
|
|
|
malakian666
Vendég
|
|
« Válasz #10753 Dátum: 12 jan 31, 21:30:20 » |
|
Sasukénak nem hiszem, hogy szándékában lenne megvalósítani a Hold-szem tervet, ő sem akar agyatlan zombi lenni. Valószínűbbnek tartom, hogy Konoha ellen megy, vagy Tobival szembeszegül, esetleg elrabolja Bee-t, vagy valamelyik bijuut megszerzi (nem jinchuuriki lesz, csak kontrollálja/ lepcsecsételi). Na meg persze Itachival is összefuthat. Naruto, Kakashi, Gai nagyon nem érdeklik (part 2-ben már nem tekint riválisként Narutora úgy, mint part 1-ben), első a bosszú.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Atesz91
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10754 Dátum: 12 jan 31, 21:33:42 » |
|
...tobii harcol kakashi,naruto,gai és még bee ellen bár szerintem igen csak ugy nézki jelenleg h 4en elvernék tobit és majd szerintem ott fog képbe ugrani sasuke....
A Tobi Vs. Minato harc alapján nem Sasuke fog képbe ugrani, hanem Tobi fogja kikacsintani magát a képből Én is nagyon kíváncsi vagyok a kagék csapatmunkájára (az eddigiek alapján remek harcnak ígérkezik), de szó mi szó, arra sokkal inkább kíváncsi vagyok, hogy a két Bijuu bomba mekkora karcot hagy maga után a csatamezőn (már a Naruto Vs. Oro harc során is nagy durranás volt ) Mellesleg ha egy nem tökéletes átváltozás során is ilyen erőhöz jutott Naruto, tuti elég táp lesz a tökéletes átváltozás (főleg, hogy a Sage Naru Vs Kyuubi során meglepően gyors volt szőrös kis barátunk a remete formához képest is )
|
|
|
Naplózva
|
Hard work never killed anybody, but why take a chance?
|
|
|
|