Háát nem erre számítottam , hogy ilyen formában jelenik meg a Kyuubi hanem , hogy mint amikor tombolt 17 évvel ezelőtt.
De ettől eltekintve nagyon jó volt kicsit részletesebb is lehetett volna és több is mert 13 oldal édes kevés.
Amúgy ez a Kyuubi is Chakrából épül fel pont mint mint az előző Kyuubi módja pl. a Chakra keze hát ez ahoz hasonló Kishi faszán megszívatott minket , azt hittük , hogy aztán pedig dehogy
De azt jó lenne tudni , hogy ez a Kyuubi mód most is sárga vagy már vörös , mert most nem adok a Deviantartos képekre mert ők sem tudhatják biztosra.
100% , hogy ez a Kyuubi is Chakrából épűl fel mint az eddigi formája .
Hachibi mondta , hogy nem a farkak száma határozza meg a bijuu erejét , de a a Bijuu bombát amit az Bijuu csinál meg amit nem sokára látunk animeben az szinte úgyan akkora 499/15 manga fejezet.
Szóval nem tudom biztosra de a Kyuubi ezek szerint teljessen más szinten áll mint a többi Bijuu , ráadásul nem beszélve arról , hogy 3-5 bijuuval harcol egyszerre .
És hát Kurama mondja , hogyha edzenek már belejönnek akkor talán tovább tudja felvenni ezt a formát vagy az is lehet ha edzenek akkor már a Hús.vér Kyuubit láthatjuk majd.
Mellesleg kiváncsi vagyok erre a "Flash Dama-ra" amúgy ez a forma valamilyen szinten mintha hasonlítana a Susano'o-ra mert a belsejében van elhelyezkedve a személy és maga lény nem engedi , hogy bejussanak a személyhez, tehát ez valamilyen szinten egy védekező mechanizmus.
És hát kétség sem fér hozzá , hogy most Narutoéknak szerintem most sikerül a Flash Dama