Whitman
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10530 Dátum: 12 jan 22, 19:03:07 » |
|
Igaz igaz, figyelmetlen voltam, elismerem. A bijuu-k szétosztása a háborúskodások megszünése végett volt, és hogy egyfajta erő egyensúly jöjjön létre a falvak között. Én legalább is erre emlékszem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Daishi
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #10531 Dátum: 12 jan 22, 19:14:14 » |
|
Pont emiatt mondtam, hogy ő is fegyverként bánt velük. Mindenkinek van hasonló erejű fegyvere (álá atombomba), így mindenki marad a seggén. De a bijuuk pont ezt kifogásolják, hogy csak fegyverként tekintetenek rájuk. Naruto és Bee meg ugyse társként. Hashirama felé pontosan azt nehezményezem kicsit, hogy ezt nem látta, noha ő a békésebb vérvonal örököse. Na talán most meár érthető voltam. Nem arra gondoltam, hogy bevetette mások ellen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szellem Lovas
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Inkább halok becsülettel, mint élek becstelenül
|
|
« Válasz #10532 Dátum: 12 jan 22, 21:54:29 » |
|
Hát igen, kicsit el gondolkodtató Hashirama gondolkodás, mint fegyverként bánt a bijuuk-kal, de szerintem valamilyen szempontból hogy úgy viselkedett velük mint egy fegyverrel, így csak mások életét akarta megmenteni a fölösleges háborúskodásoktól.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikudou-sennin
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #10533 Dátum: 12 jan 22, 22:08:04 » |
|
Az is lehet hogy ez nem így van , csak mi így látjuk , hogy Shodaime fegyverként tekintett rájuk pedig lehet , hogy csak azért tette amit tett mert ezzel valamilyen szinten ,de békét hozott a Shinobi világra . Tegyük fel , hogy Hashiramanak volt 3 választása pont mint Itachinak . Első változat : Begyűjti a Bijuukat majd elosztja és ezzel ideiglenes béke a ninja világba, és nem törődik a Bijuuk akaratával. Második változat: Törődik a Bijuuk akaratával nem fogja el őket és a háborúskodás tovább folytatódik. Harmadik változat:Nem gyűjti be Bijuukat és engedi , hogy a háború tovább folytatódjon , persze egy ilyen kaliberű embernek mint Hashirama aki a szeretet erejét örökölte nem hagyhatta , hogy a háború tovább folytatódjon miközben tehetett volna ellene. Itachinál is ugyan ez volt a helyzet vagy a háború vagy a klánja ,de döntenie kellett , Itachinak is volt választása , hogy nem vállalja a küldetést , de ez most nem ide tartozik. Az elején Itachit is félre ismertük a klánja lemészárlása miatt , de mikor meg tudtuk az igazságot már másképp álltunk a dolgok elé és meglehetett érteni a tetteit. Lehet , hogy Hashiramanál is hasonló dolog történt , de remélem a jövőbeli filler részekben ez is ki fog derülni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Daishi
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #10534 Dátum: 12 jan 22, 23:31:49 » |
|
Valószínűleg valóban a kisebbik "rosszat" sikerült választania Hashiramanak. Uchiha kérdéskör más kérdés.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 22, 23:32:38 írta Daishi »
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #10535 Dátum: 12 jan 23, 15:49:24 » |
|
Itachi-val (ha jól emlékszem) az volt a helyzet, hogy ő már átélt egy háborút, így nem akart egy mást is. A döntésében az is szerepet játszott, hogy a falu vénei, Danzou-val az élen, kényszerítették, hogy írtsa ki a klánját. Én személy szerint nem ítélem el ezért. Szerintem az egész Naruto sztoriban ő és Sas'ke a legnagyobb áldozatok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
KoporShow
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10536 Dátum: 12 jan 23, 17:15:29 » |
|
Itachi-val (ha jól emlékszem) az volt a helyzet, hogy ő már átélt egy háborút, így nem akart egy mást is. A döntésében az is szerepet játszott, hogy a falu vénei, Danzou-val az élen, kényszerítették, hogy írtsa ki a klánját. Én személy szerint nem ítélem el ezért. Szerintem az egész Naruto sztoriban ő és Sas'ke a legnagyobb áldozatok Azért Sasuket ne sajnáljuk annyira, ő szimplán hülye megvolt a választási lehetősége... míg Itachinak nem igazán.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #10537 Dátum: 12 jan 23, 18:09:45 » |
|
Szerintem pedig Naruto is simán megőrülhetett volna, ha Iruka sensei, később Kakashi stb. nem figyelnek rá. Az első részben, ha nem hallja Iruka monológját, hogy nem démon, akkor letarolja Konohát. Ez nem lenne őrültség, Sasuke nem erre készül épp? Naruto csak azért nem olyan mint Sasuke, mert neki a szeme láttára öldökölték le a klánját, tehát Itachi a személyes ellensége lett, és el akarta pusztítani, és a bosszú miatt nem volt képes igazán szeretni. Persze amikor Kakashi beszélt a fejével a kis khmm.. attrakciója után a Chidorival, és kikötözte a fához akkor úgy látszott megbékél...de akkor Orochimaru hálózta be. Sasuke ilyen kis rongybaba amit kötélen rángatnak és az ő döntései mégse az övéi Orochimaru után, mert telebeszélte a fejét mindennel, biztatta Sasuket edztte, ezek után nemhiszem hogy nagyon vissza lehetett volna fordítani..aztán még Tobika is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #10538 Dátum: 12 jan 23, 18:29:55 » |
|
Igen, igazad van:( Hogy is mondta Itachi? Sasuke egy fehér lap, amelyet bárki befesthet ) Vagy vmi ilyensmi, a lényeg mindenképpen az, hogy befolyásolható.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10539 Dátum: 12 jan 23, 21:25:07 » |
|
Akkor,most Naruto hogyan erősebb??Igy hogy elvette Kurama chakráját,vagy amikor pl. Pain ellen harcolt 6 farokkal??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Ore Amerika! Ore Hīrō!!
|
|
« Válasz #10540 Dátum: 12 jan 23, 21:31:28 » |
|
Gondolkozz: Hogy ha felvágsz 1 tortát 9 szeletre, akkor mi a jobb? Ha megeszel belőle 6 szeletet vagy ha megeszed az egészet? Hülye példa de remélem érted
|
|
|
Naplózva
|
L- Próba cseresznye,by néni a buszmegállóban -L
|
|
|
TsunadeHime
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #10541 Dátum: 12 jan 23, 21:32:23 » |
|
Nehéz kérdés. Tény, hogy akkor erősebbnek tűnt, mert akkor csak az egyik Pain volt az ellenfele. Most egyszerre többel harcol, talán azért tűnik gyengébbnek. Mivel irányítása alá vonta Kurama chakráját és össze is haverkodott vele, így vszínüleg most erősebb. De azért kiváncsi vagyok a többiek véleményére is..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10542 Dátum: 12 jan 23, 21:35:10 » |
|
Gondolkozz: Hogy ha felvágsz 1 tortát 9 szeletre, akkor mi a jobb? Ha megeszel belőle 6 szeletet vagy ha megeszed az egészet? Hülye példa de remélem érted JAJA...csak arra gondoltam,hogy úgy Naruto chakrájával is keveredik...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Ore Amerika! Ore Hīrō!!
|
|
« Válasz #10543 Dátum: 12 jan 23, 21:36:55 » |
|
De mivel nem igen használja a saját csakráját ebben módban mert ugye nincs magánál, Kurama használja a testét igy nem igen tudja a sajátját használatba venni szerintem Szerk.:TsunadeHime, a 6 farku bigyó módrol beszélek
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 23, 21:45:53 írta Saiya-jin4ever »
|
Naplózva
|
L- Próba cseresznye,by néni a buszmegállóban -L
|
|
|
TsunadeHime