Razengan
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9735 Dátum: 11 nov 30, 22:31:10 » |
|
Igen, elvileg ugyanez a cucc jön a Gedou Mazou-ból. Valószínű ilyen távolságból nem szükséges hogy Tobi hátából is tűpárna legyen, mint Nagatoéból.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #9737 Dátum: 11 nov 30, 22:46:34 » |
|
Ez csak tónusozás Nem lehet az arca is meg a szeme is fekete, az úgy ronda lenne
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #9738 Dátum: 11 nov 30, 22:47:49 » |
|
Több, mint valószínű, hogy így van szemléltetve ama röpke tény, hogy Tobi még él ellentétben az Edo Tensei-es zombikkal, mint például Madara. Link Madara szeméről
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #9739 Dátum: 11 nov 30, 22:49:12 » |
|
Kiváncsi vagyok azért mivel rukkolnak elő ellenük mert elvonultak narutoék.
Azért naruto-ékat se kell túlbecsülni mert a felállás most más és a régi jinchuurikik uralnak pár erőt + a szemkontaktusuk meg a sharingan ami felerősíti a taijutsuikat meg teljesítményüket.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 30, 22:52:38 írta Kentonsama »
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #9740 Dátum: 11 nov 30, 22:50:53 » |
|
A feltámasztottak szeme mint láttad eddig, ahol egy átlagembernek fehér, nekik ott szürke/fekete, mindenesetre, sötét. Tobiról nem tudjuk, hogy feltámasztott lenne. Random példa: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/533/5
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #9741 Dátum: 11 nov 30, 23:17:24 » |
|
Hát igen Méh átváltozása nekem 2dolgot súgal 1. most vagy elpusztítja az erdőt és a benne lévő mókusokat+ Tobi útjait, Naruto pedig odavillan Tobihoz és kicsinálja vagy 2. Naruton kívül mindenki felveszi a démonok alakját és 1 vs 6 harc lesz óriásdémon alakban Igen, elvileg ugyanez a cucc jön a Gedou Mazou-ból. Valószínű ilyen távolságból nem szükséges hogy Tobi hátából is tűpárna legyen, mint Nagatoéból.
ui.: Tobinak is vannak csakra adóvevői, mert ha nincs akkor nem ő a főnöke a báboknak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 30, 23:21:01 írta kakesz »
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #9742 Dátum: 11 dec 01, 08:49:13 » |
|
Kedves kis átvezető fejezet volt ez is, de szerintem 1-2 részen belül megindul majd a fight. Ezen kívül egyébként jó volt a fejezet! Hacibi! Yooooo! xD Aki pedig azon parázik, hogy Tobcsi hogyan irányítja őket annak elmondom, hogy van egy elképzelésem. Szerintem Tobi tányérantennaként használja Madárka legyezőjét. Hogy miért gondolom ezt? Akkor vette magához a legyezőt amikor megindult a jinchuukkal, valamint kié volt az a legyező eredetileg? Maradáé. És kinek volt még rinneganja? Madarának.
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #9743 Dátum: 11 dec 01, 15:06:55 » |
|
Hát azért már jóval a Jinchuurikik beüzemelése előtt, a Konannel való ütközet után vette magához a gitárt legyezőt. Továbbá nem igazán értem, hogy egy legyező hogyan üzemelhet adóvevőként.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9744 Dátum: 11 dec 01, 15:25:11 » |
|
Nem igazán tartom jó résznek de azért van benne egy-két jó jelenet. Az egyik jó jelenet, hogy ez a két lökött megpróbálja használni az eszét még ha nem is igazán megy nekik. Az egyik pillanatban levonnak egy jó következtetést mire a másik pillanatban rákontráznak erre a következtetésre. Most megpróbálják kiütni az erdőt de szerintem a por, füst teremtése többet segítene rajtuk mivel Naruto így is tud tájékozódni a rossz érzékelésével, míg a Rinnegan látótér összekötése képessége megvakul.
Nem hinném, hogy a chakrarud a mozgatásárt felel. Inkább összekapcsolta Tobi őket a Gedo Mazouban lévő démon chakrájával. Így képesek azt a chakrát is használni. Mivel ezek a volt jinchurikik maguktól is képesek mozogni így azok irányítására nincs szükség úgy mint Nagatoék esetében volt. Itt csak egy chakrarud van a testben amely nem a mozgatásért felel hanem csak a chakra átvitelért. Szerintem a Rinnegan a látótér összekötéséért és esetleg Pein hat útjának egyikét tartalmazza. A sharingan felel az irányításért és az érzékelések felerősítéséért legalábbis szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #9745 Dátum: 11 dec 01, 15:34:21 » |
|
Hogyha a chakrarudak segítségével valóban képesek a Gedo Mazóból bijuu chakrát közvetíteni a testekbe, akkor ennyi erővel az anno Nagato által irányított Peineket is jinchuurikikké tehették volna (legalábbis a bijuu chakrát használhatták volna). Így nem hiszem hogy gondot jelentett volna Naruto elfogása, ami ugye ennek a háborúnak is az egyik célja. Erre ellenérv lehet, hogy talán a "régi" Peinek nem lettek volna képesek irányítani az erőt, mivel ők nem voltak összeszokva a bijuukkal. Erre nem igazán derült fény még ugye, mivel nem tudjuk biztosan hogy ki és hogy irányítja a feltámasztott jinchuurikiket (azaz hogy a bijuu-chakra irányítása függ-e a feltámasztott személy előéletével).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #9746 Dátum: 11 dec 01, 15:38:08 » |
|
Vagy esetleg nagato nem ismerte ezt az opciót.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #9747 Dátum: 11 dec 01, 15:42:51 » |
|
Tobinak szerintem érdekében állt volna megmutatni Nagatónak a "módszert", mivel neki kedvez, ha sikerül elfogni a jinchuurikiket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #9748 Dátum: 11 dec 01, 15:46:44 » |
|
Hát az igaz viszont akkor azért elég nagy erőhöz került volna nagato amit tobi nem tudott volna legyőzni mert nagato nem volt olyan hülye hogy rá nem jön mit történik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #9749 Dátum: 11 dec 01, 15:49:45 » |
|
De am Tobi szerintem mégvéletlen se gondolta hogy Naruto legyözi a 6 Pein, ezért nem adta a kezébe a bijuu chakrát
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
|