...
A fejezet nagyon tetszett. Végre letisztázódott a két szemtechnika. Durva ez a Madara csávó.....
A Susanoo hasonlít a tároló szoborra....
Végre nem csak nekem tűnt fel. Madara Susanoojának bőre olyan "bordás", mint a Gedou Mazou. Lehet, hogy a szobor valakinek a megkövült Susanooja...?
... Bár akkor még "csak" FMS-e volt hisz a halál előtti pillanatba lett madarának rinnegan szóval lehet a hashirama pont megölte és úgy halt meg. ...
Csak annyit tudunk, hogy "röviddel halála előtt" ébredt fel a Rin'neganja. A "röviddel" meg lehet pár hét vagy hónap is.
...
UI: Nagatonak csak 1 út volt meg a három közül és mire volt képes!! Madara kettővel rendelkezik eleve, amit Tobi sosem fog űberelni! Érdekesen beszélt mind Madara , mind Kabuto Tobiról afféle "mindketten tudjuk ki is a kamu Madara" utalás!
Tobinak most elvileg 3 útja van (Uchiha és Senju DNS-ek és a Rin'negan). Vagyis máris Madara szintjén van, legalábbis utak számában.
ÁLLJATOK MÁR ÜRESBE!
...
Moderátor:
Vegyél vissza kicsit, mert hidd el, nem túl jó 2 hétig csak olvasni a fórumot. Nem ez az első eset, hogy ilyesmi miatt figyelmeztetlek. Ez egy fórum, ahol normális formába öntve mindenki leírhatja a véleményét, még ha az néha katyvasz is, még te is....
UI: Egyre jobban körvonalazódik a fejemben , hogy Tobit Madara hagyta hátra egy terv érdekében amit Kabuto tört meg azzal , hogy ideje korán felébresztette őt. ...
Ez egy jó meglátás, mivel Madara is valami tervet emleget.
bocs hogy ilyen hülyeséget kérdezek de most az ems és az fms között mi a különbség?
Az egyik az angol, a másik az eredeti japán név.
Angol: EMS =
Eternal Mangekyou Sharingan = Örök Mangekyou Sharingan
Japán: FMS =
Fumetsu Mangekyou Sharingan = Örök Mangekyou Sharingan
Én úgy vagyok vele, hogy bár technikailag mindkettő helyes és ugyanazt jelenti, de ha már nem a magyar megfelelőt használjuk (Örök MS), akkor érdemesebb a japán (FMS), mert csak az az eredeti neve.
De ezt nem sok minden fogja tudni megállítani. Esetleg csak maga Madara (mondjuk Kabuto utasítására) vagy esetleg egy(-két) Bijuu-bomba és talán Oonokinak valami hiper-szuper-végső por elem jutsuja...