24 nov 01, 01:06:32 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 543 544 [545] 546 547 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2511454 alkalommal)
0 Felhasználó és 139 vendég van a témában
Chakra
Adminisztrátor
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #8160 Dátum: 11 aug 15, 15:55:53 »

Uchiha Itachi nem genjutsut hanem illuziot használt:D nem ugyan az a 2 dolog

Tényleg? o.O Szerintem meg de. Nevet (Ha már én fordítottam. ikszdé)
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Morause
Vendég
« Válasz #8161 Dátum: 11 aug 15, 17:37:31 »

Ha már fordításról esik szó, más animéket is számba véve a "genjutsu" kifejezést ha használják akkor a  fordításba mindig 'valóságot' jelent vagy legalább is ez van írva, és a hallásom első osztályú tehát félre hallani sem tudom... akkor most hogy is van ez?

ui.: természetesen nehogy ebből legyen off szívesen fogadom az ötleteket pü-ben főleg tőled Chakra.
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 15, 17:38:55 írta Morause » Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #8162 Dátum: 11 aug 15, 18:00:13 »

Morause:

Válaszomat lásd ebben a témában:
http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=472.msg629663#msg629663
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 15, 18:02:28 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Morause
Vendég
« Válasz #8163 Dátum: 11 aug 16, 23:38:39 »

Na kapaszkodjatok meg vmibe... ezmiez? Hmm? http://mangastream.com/read/rock_lee/69286380/1

ui.: én most kicsit lesokkoltam, de erre nem is tudok mit mondani... kíváncsi vagyok hogyan reagáltok!
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 16, 23:41:29 írta Morause » Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #8164 Dátum: 11 aug 16, 23:45:19 »

11.képen, az első képkockán csak röhögni tudtam ikszdé ikszdé
De ez sztem vmi gaaiden vagy vmi különkiadás Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Morause
Vendég
« Válasz #8165 Dátum: 11 aug 16, 23:51:44 »

Külön írója van, pont ezért linkeltem! Nevet
Naplózva
kopasz7
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #8166 Dátum: 11 aug 17, 00:22:55 »

Úristen Ohh My God  ikszdé Hát ez nem semmi! Legalább négyszer elfogott a nevetés miközben olvastam.  Nevet
Van még három másik rész is.  Pattog Majd holnap, illetve ma... smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 17, 00:24:36 írta kopasz7 » Naplózva
OneTailed
Gennin
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Saiyan

« Válasz #8167 Dátum: 11 aug 17, 14:29:42 »

Hehh, szóval ez lenne Madara arca? Annyira már nem is érdekelt mondjuk
Naplózva

Az igazán nagy dolgok az apró részletekben rejlenek.
FireCat
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

JátszMacska

« Válasz #8168 Dátum: 11 aug 17, 14:47:16 »

az szerintem csak egy fanart vt.
sztimpank nagatot viszont tolnám, mint a lopott bicajt, nagyon menő. :,D
Naplózva

mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #8169 Dátum: 11 aug 17, 15:13:21 »

Hát banyek ez a rész nagyon állat volt ismét!  Kúl Gondoltam, hogy végül Itachi kardja fogja lepecsételni Nagato-t.De vajon most Itachi élni fog tovább?Nagyon állat lenne ha Naruto mellett lenne végig és segítene neki amíg Sasuke-vel nem találkoznak!Még jó pár részen keresztül Itachi oltaná a népet! Mosolyog
Naplózva
sojobo
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #8170 Dátum: 11 aug 17, 15:36:14 »

Itachi élni fog, mivel Shisui szemének köszönhetően már nincsen az Edo Tensei irányítása alatt.
Naplózva
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #8171 Dátum: 11 aug 17, 16:33:32 »

Höhöhö! Nagato tisztára Robotzsaru volt mikor Asura módba váltott  Pojén Amúgy mekkora lenne, kövi részben Kabuchimaru döbbenten néz, majd megfordul, ott áll Madara és nagyon csúnyán néz rá  Pojén

Naruto-ról ismét kiderült, hogy az IQ szintjének méréséhez le kéne ásni pár száz métert... De Ita és Bee hozták a szintet  Nevet
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Morause
Vendég
« Válasz #8172 Dátum: 11 aug 17, 16:57:31 »

Itachi élni fog, mivel Shisui szemének köszönhetően már nincsen az Edo Tensei irányítása alatt.

Vagy nem, attól hogy kitört az irányítás alól attól függetlenül még edo tensei zombi! Úgy képzeld el hogy az edo tensei egy átlagos jutsu, ez volt a sima amit kifejlesztett a 2. Hokage Orochimaru meg azzal javította fel hogy csinált hozzá talizmánokat amivel még irányítani is tudja... tehát az edo tensei alap, az hogy irányítja őket csak egy "kiegészítés" tehát ha ez nincs attól még ugyanúgy zombik, Kabuto meg mondta hogyha megformálja a pecsétet akkor megszűnik a technika, lehet idáig azért nem tette mert akkor lehetséges az összes zombi eltűnne... de valószínűleg ha elkapják Kabutot akkor elfog tűnni!

Amúgy nem volt rossz, bár nem lepődtem meg mert vmi ilyesmire számítottam... smirksweat
Naplózva
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*

« Válasz #8173 Dátum: 11 aug 17, 17:07:04 »

Itachi milyet oltott már? naruto sorolja a teknikákat, Itachi meg: "akkor te hogy vagy még életben?" Besírtam rajta xD
Nagato meg igen tápos lett volna ha eredetileg is így tuta volna magát használni van egy olyan érzésem. Naruto konohával lenne egyenlő ha így találkoztak volna Nevet Meg a másik Itachi ugye még mindíg zombi módban harcol, mert még most is fekete(sötét) a szeme. Viszont Kabuto irányítása nem hat rá, vagyis a feloldást még tudná alkalmazni rajta? Vagy kaptunk egy full halhatatlan Itachit, Végleges MS kíséretében, aki konoháért harcol? (igén még mindíg itt vagyok leragadva sry érte!) Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 17, 18:10:52 írta Ronyszkusz » Naplózva
mateee-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #8174 Dátum: 11 aug 17, 17:45:34 »

Huh, ismét jó részt kaptunk, bár sejthető volt hogy Nagato veszíteni fog hármuk ellen, de azért szépen állta a sarat, jó kis harc volt Nevet.
Itachi Susanoos támadása tetszett nagyon, ha jól láttam, a sharingant ábrázolta.
Amit egy kicsit sajnáltam az az, hogy Nagato legyőzése elég random módon történt, Itachi szimplán átszúrta a totsaku kardal smirksweat Bár mivel nem tud mozogni, ez tűnt a legegyszerűbbnek.
Amúgy akkor most Nagato megbékél? Mert a manga végén teljesen szétesik a teste. Ohh My God. Meg mondja is hogy megy Jirayahoz a túlvilágra.
Összegségében szép zárása volt a csatának, ez alatt a három fejezet alatt újra éreztem azt az izgalmat, amit már egy ideje nem találtam a Narutoban .Várom nagyon a kövi részt  Nevet.
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 17, 19:15:31 írta mateee-kun » Naplózva
Oldalak: 1 ... 543 544 [545] 546 547 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins