24 nov 27, 23:49:28 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 544 545 [546] 547 548 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2560117 alkalommal)
0 Felhasználó és 75 vendég van a témában
Morause
Vendég
« Válasz #8175 Dátum: 11 aug 17, 17:59:35 »

Rony nekem fölösleges linkelned mangát, tudom mivan benne én is olvastam régen és még emlékszem rá... de már kezd kicsit idegesíteni hogyha írok vmit akkor jön az értetlenkedés és végülis engem kritizálva irjátok le ugyanazt amit én... nem haragudnék meg hogyha értelmeznétek is nem csak olvasnátok!
Naplózva
Razengan
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #8176 Dátum: 11 aug 17, 19:34:46 »

@mateee-kun: kénytelen megbékélni, mert a kard lepecsételi.  kacsint
Eléggé úgy néz ki, hogy a hármuk közül egyedül Itachi tud lepecsételni. Itachi féle támadás nem semmi, habár nincs min csodálkozni, ő Itachi. Nevet
Érdekes volt amúgy látni, hogy Naruto harcközben jön rá, hogy mennyi hülye. Nevet ^^
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 17, 19:36:02 írta Razengan » Naplózva

kopasz7
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #8177 Dátum: 11 aug 17, 20:05:16 »

Szerintem úgy értette a megbékélést, mint azt ezelőtt is már láthattuk pl sai testvérénél, vagy sasorinál. Tehát még azelőtt "meghalt" vagy inkább eltávozott, hogy itachi kardjába pecsételődött volna. Az máshogy is nézett volna ki...  Mosolyog
Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #8178 Dátum: 11 aug 17, 20:44:36 »

Azért megnéztem volna Itachi-Pein vs Naruto-Bee harcot:) Most amit láttunk itachitól meg peintől szerintem eléggé döntetlen harc született volna:)
Naplózva
Feketefold
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

A cél:határidős álom.

« Válasz #8179 Dátum: 11 aug 17, 20:58:33 »

Az én összegzésem: Kellemes szerda estét okozott nekem^^ Köszönöm Kishi sensei!  Kúl
Naplózva

"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...]
Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!
Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia

Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
Itara
Gennin
*

Az akatsuki 3 legerősebb tagja(Nagato nem fért rá)

« Válasz #8180 Dátum: 11 aug 17, 21:31:36 »

Hihetetlen milyen jó fejezet volt! Nevet Volt benne harc dráma kabuto itachi minden ami kell ikszdé Ha a következő fejezetek ilyenek lesznek aludni fogok minden szerda estéig Mosolyog Így tovább
Naplózva

"Nem csak ahhoz kell bátorság, hogy az ember kiálljon és beszéljen, hanem ahhoz is, hogy leüljön és meghallgassa a másikat."- Churchill
"Fanatikus az, akit lehetetlen meggyőzni, de témát sem hajlandó váltani."-Churchill
Kész vagyok a teremtővel való találkozásra. Hogy a "Teremtő felkészült-e erre a megpróbáltatásra, az más kérdés."-Churchill
Csak két hatalom létezik a világon: a kard és a szellem. "Hosszú távon azonban a szellem mindig meghódítja a kardot."-Bonaparte Napoleon
naru-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #8181 Dátum: 11 aug 17, 22:20:34 »

Csak nekem tűnik úgy de nem olyan mintha Itachi tanítaná Narutot. Mer ha igen akkor az nagyon fain lesz Nevet
Naplózva
dosreis
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Kakarottttooooo

« Válasz #8182 Dátum: 11 aug 17, 22:42:15 »

Nekem is. És tényleg bejön. Legbelül mindig arról álmodtam , hogy Itát a jók oldalán lássam és ennél jobb szituációt kitalálni sem lehetett volna.Naruto harcoknál tök okos szokott lenni pl Kakuzu ellen meg azóta. Most ha ezt összemérjük Itáéval sokat kell tanulnia még. Remélem egy darabig még Naruto oldalán tartja őt Kishi mielőtt eltünteti majd.
Naplózva
yis
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #8183 Dátum: 11 aug 17, 23:02:04 »

Mach5
Itachi+Pain vs. Naruto+Bee eléggé DÖNTETLEN???????
Úgy fölnyalatták volna Narutoékkal a földet, mint a huzat. (még ha nem regenerálódó zombik lettek volna akkor is) Bee kb. két másodperc lett volna, és Naruto se húzta volna túl sokáig.
De most végre kiderült, hogy Itachi jóval erősebb mint Nagato. Bár ahoz képest, hogy Nagato milyen kemény volt, azt hittem, hogy nehezebben kapja el Itachi. (az hogy ő fogja lepecsételni az eléggé egyértelmű volt) Még elnézegettem volna ezt a harcot 1-2 fejezetig. :-)

Mindenestre egy jó kis fejezet volt. :-)
Naplózva
naru-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #8184 Dátum: 11 aug 17, 23:18:21 »

Meg Itachi most poénkodott azzal h Narutora rákérdet "h lehet még életben"? Mer ha igen az komoly,először Nagato aztán Itachi. Ugy látszik Naruto hülyülése ráragad néhány embere ikszdé
Amúgy tudja valaki h Itachi támadásának mi a magyar jelentése?
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #8185 Dátum: 11 aug 17, 23:50:03 »

@Naru-kun

Gyakorlatilag semmi, a Magatama egy japán ékszer ami úgy néz ki mint ami Naruto (vagy a hat út bölcsének) nyakában van amikor Kyuubi chakra módba vált, és általában Jádéból készítették.

Egyébként szerintem van egy elfordítás az angolban, ugyanis olyan nincs, hogy "Yasaka's Magatama" (Yasaka no Magatama) de olyan van, hogy "Yasakani no Magatama". Az utóbbi egyike Japán három szent kincsének amit a japán császárok beiktatásánál használtak, illetve a legendák szerint ezt a kincset Yata tükrével (Itachi Susano'o-jának pajzsa) együtt akasztották ki Amaterasu barlangja elé, ahová az isten bezárkózott, hogy kicsalják onnan. Ha nagyon le akarnánk fordítani olyasmi lenne, hogy "Yasakani magatama-nyakéke", egyébként állítólag a Japán császári palotában örzik valahol. Ami Yasakani-t illeti, az nem tudom, hogy ki/mi lehet.
Naplózva

picassopeter
Chuunin
*

STRATEGIST

« Válasz #8186 Dátum: 11 aug 18, 09:29:56 »

Először mikor Itachi Susanoo-ja megjelent, azt hittem az Sasuke, annak alapján ahogy az övé kinézett mikor Raikagéval harcolt....de az hogy itachi ilyen gyorsan megtalálja a Chibaku tensei gyengéjét, na ez durva volt, viszont nem volt fair Kishimotótól ilyen gyorsan lezárni a lepecsételéssel Itachi Vs Nagato meccsét! Szerettem volna látni Rikudō Sennin öröksége egymás ellen mit tud rinnegan kontra sharingan. Ezt lehetett volna tovább is vinni pár oldallal......

Nagato nagyon szimpatikus volt azokkal a szavakkal amivel elbúcsúzott  bow
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 18, 09:47:42 írta picassopeter » Naplózva
kristofkristof
ANBU újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #8187 Dátum: 11 aug 18, 10:08:45 »

Szép harc volt. Jó látni Itachi új támadásait. Áh, Kabuto se fog a következő részbe anyázni  ikszdé Észrevettem egy bakit ( nem tudom, hogy írta-e már valaki) a 12. oldal alján Itachi köpenyének a hátulja fehér. Kiváncsi leszek, hogy ki lesz Narutoék új ellenfele.  Mosolyog
Itachi támadásának Yasaka no Magatama neve, az One Piece-ben Kizaru egyik támadásának is valami ilyesmi a neve ha jól emlékszek.  Gondolkozik
Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
shaq18
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #8188 Dátum: 11 aug 18, 10:09:51 »

Azért mostmár lássuk be hogy Nagato egyenlő ellenfele Itachinak sőt az én véleményem szerint még erősebb is mivel Narutoval és Méhvel szemben tartotta magát és jobban is állt mint ők. Azért ezt szerintem Itachi nm nagyon tudta volna megtenni. Azonban el kell ismernem hogy a Shinobi világban az egyik legerősebb ninja így is. Amúgy most kiderült hogy Narutonak van mit fejlődnie még főleg fejben....
Naplózva
jonin
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #8189 Dátum: 11 aug 18, 10:20:10 »

Egyértelmű,Itachi megint nagyot alkotott, higgadt volt,kielemezte a képességét Nagatónak,és le is győzte, Az se hátrány hogy olynnal van felszerelve Susano mint az a lepecsételő kard:D. Nagató meg baromi erős,és  ha gondolkodhat,és taktikázhatott volna is ,ha nem zombi..akkor nehezebb dolguk lett volna...hisz ugyanazokat a technikákat használta mint Rikodu senin (rinengan) által..,meg  így erősebb,és gyorsabb technikái is voltak mint amikor Panként harcolt...bee-vel semmi extra az a bomba jó volt de ennyi semmi kólönlegeset nem nyújtott.
azért sajnálom Nagatot   ,Itachival jó párosítás voltak,és ketten mire lettek volna képesek..Annyi lett volna Madarának.
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 18, 12:18:16 írta jonin » Naplózva
Oldalak: 1 ... 544 545 [546] 547 548 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins