24 nov 01, 00:40:03 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 542 543 [544] 545 546 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2511120 alkalommal)
0 Felhasználó és 47 vendég van a témában
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

heisenberg

« Válasz #8145 Dátum: 11 aug 08, 18:51:31 »

az uzumaki klán széttszórodott a világon...  és  nemfognak a háborúba menni  meg amúgy nélkülük is le tudják pecsételni őket.. és naruto már ismer 1 pecsételő technikát amivel elzárta a kyuubit... és tuti nemfog új jutsukat tanulni most hogy annyria a háborúba akaart menni  smirksweat
Naplózva

david-naruto
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #8146 Dátum: 11 aug 09, 00:03:20 »

Nah igen ezek is elég rendesen félbe maradtak . és közbe mutata Gara ékat meg most Narutot amikor ezeket végig se mutata hogy mi volt . Remélem lesz még róluk rész.
Am meg kiskakas-nak végig igaza volt szerintem .
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #8147 Dátum: 11 aug 09, 06:49:59 »

Nekem az lenne a kérdésem, hogy a mangába benne vannak az akatsukisok vs jinjurikik harcai?(pl: Hidan és Kakuzu vs Nibi, vagy Kisame vs lávaköpködő). Ha igen akkor linkeljetek pls.
előre is köszi

A Kétfarkú elleni harcnak csak az eleje és a legyőzése utáni vége van benne.
A Négyfarkú elleni harc nincs benne, csak már azt látjuk, amikor Kisame a Samehadán cipeli a fickót.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
vegita
Akadémiai tanár
*

« Válasz #8148 Dátum: 11 aug 09, 17:33:51 »

Oké köszi szépen Mosolyog
Naplózva
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

heisenberg

« Válasz #8149 Dátum: 11 aug 09, 18:29:34 »

off:
köszi Mosolyog
De mivel kapcsolatban volt igazam ? Hmm?  smirksweat
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #8150 Dátum: 11 aug 09, 18:35:20 »

Gondolom a Pein származása vitátokra gondolt. Mellesleg én is úgy gondolom, hogy amíg ezt konkrétan ki nem mondják addig csak feltételesen szabad rá hivatkozni, hogy esetleg az. Konkrétan kijelenteni mindaddig nem szabad amíg ténnyé nem válik.
Naplózva
vegita
Akadémiai tanár
*

« Válasz #8151 Dátum: 11 aug 11, 11:23:51 »

Én még mindig nem értem, hogy a Védd meg konohát parancstól miért fordult Itachi Nagato az ellenségek ellen, és tört ki az edo tensei alól.. valaki magyarázza el pls.
Naplózva
Gery0704
Kezdő Jounin
*

« Válasz #8152 Dátum: 11 aug 11, 11:44:44 »

Az edo tenseivel feltámasztottak Tobi oldalán vannak vagyis az egyesitett haderő ellen aminek nagy része konohai. Szerintem azért vagy akár azért mert Narutot támadta aki szintén konohai
Naplózva
Gery SSJ3
Akadémiai tanár
*

Super Saiyan

« Válasz #8153 Dátum: 11 aug 11, 13:16:01 »

Huu de rég írtam ide... amúgy hello all!
Valaki már pár oldallal ezelőtt leírta h miért fordult Itachi Nagato ellen... de pontosítom amit írtak vagy kifejtem amit én gondolok szóval ez a "véd meg Konoha-t" parancs sztem úgy működött ebben az esetben hogy mivel Naruto jelenleg "Konoha höse" és ő ellene harcolta ezáltal Konoha ellen, így megfordult az állás így Naruto-val harcol tehát Konohát védi Nagatotól de ez így nem teljesen igaz mert nem így működött a dolog, olyan mintha most ébredt volna saját magához, igaz megvolt az elméjük de nem tudták magukat irányítani ez a "véd meg Konohát" parancs pedig megint csak irányítja de most a jó oldal "mozgatja" öt... érdekes Nevet szóval Genjutsuba van amit ö maga irányít mintha a saját "bábja" lenne sztem így pontos, mert akárhogy nézzük nem az Edo Tensei-t törte meg se nem az irányítást ha úgy vesszük hanem felül írta 1 hiperszupergandiozus genjutsuval... és ami gáz hogy ezt a genjutsut is meglehet törni láttuk a Kage találkozzon is... és az is ez a fajta genjutsu volt mert most említette Itachi h Hasirama dns-ével hamarabb regenerálódik... szvsz még nem akarom elkiabálni de Itachi sztem nem sokat lesz a "jó oldalon"
Naplózva

--->3D Modeller<---
Putir
Vendég
« Válasz #8154 Dátum: 11 aug 11, 19:37:41 »

Uchiha Itachi nem genjutsut hanem illuziot használt:D nem ugyan az a 2 dolog
Naplózva
naru-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #8155 Dátum: 11 aug 11, 20:07:44 »

Én úgy tudom h amit Kabuto rakott pecsétet a fejükbe azt írta át egy másik paranccsal így már nem Kabuto a irányító.
Naplózva
Gery0704
Kezdő Jounin
*

« Válasz #8156 Dátum: 11 aug 11, 20:42:52 »

Az edo tensei feléleszti az adott elhunyt személyt aki szerintem "normális" életet élhetne tovább teljes tudatában amig fel nem oldják a technikát vagy le nem pecsételik. Kabuto és Orochimaru egy taluzmánt helyezett el a felélesztett személyekben hogy azok az ő akaratukat teljesitsék feltételekhez kötve, feltételként annyi értek hogy teles kontrol mint most Nagato vagy csak támadnak de azt mondanak amit akarnak pl gyengepontok ilyenek a kagék is. Szóval Itachi genjutsuja/illuziója a pecsétet irta felül igy Itachi most a saját maga ura.
Naplózva
saruto95
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Fedettávú távolbanézés olimpiai bajnoka :D

« Válasz #8157 Dátum: 11 aug 11, 21:35:57 »

már bocsánat, de ezt a genjutsut(mert ez az) nem itachi csinálta, hnem a hollóba ültetett sharingan...
és a kagetalálkozón sztem danzo szüntette meg, mert felfedték
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #8158 Dátum: 11 aug 11, 21:38:43 »

Úgy van! Nevet és mivel ezt a technikát nem lehet sűrűn használni, ezért nem is próbálkozott újra Danzo.
Naplózva
saruto95
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Fedettávú távolbanézés olimpiai bajnoka :D

« Válasz #8159 Dátum: 11 aug 11, 21:48:51 »

de ő is csak azért tudta olyan "gyorsan" újra használni, mert benne volt hashirama DNS-e.
itachi is megmondta, hogy abba a hollóban lévő sharingant majd csak 10 év múlva lehet használni.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 542 543 [544] 545 546 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins