24 nov 24, 03:31:38 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 513 514 [515] 516 517 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2548743 alkalommal)
0 Felhasználó és 183 vendég van a témában
Shiro
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #7710 Dátum: 11 jún 24, 13:49:21 »

Igaz Mr. Wheel, röstellem de megfelejtkeztem a tényről, hogy a beavatkozás előtt az alany még az élők sorait erősíti.
Naplózva

SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7711 Dátum: 11 jún 24, 13:59:16 »

Ezzel csak oda akarok kilyukadni, hogy szerintem madara az egyik szemével a testüket a másikkal pedig az elméjüket/lelküket irányítja.

Ha így lenne akkor húzós helyzetben Kabuto feloldaná a jutsut és Tobi egyedül maradna a csata kellős közepén. Ez pedig túl nagy kockázat. Az Edo Tensei a használónak engedelmeskedik minden tekintetben. A Sharingan inkább arra szolgál, hogy ezt a kapcsolatot megszakítsa Kabuto és a Jinchuurikik között, tehát a S miatt engedelmeskedni fognak neki ugyanakkor Kabuto nem lesz képes visszaszerezni az irányítást, sem feloldani azt.
Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #7712 Dátum: 11 jún 24, 14:34:27 »

Amúgy most madara így erősebb, hogy 1sharingan,1rinnegan van a szemébe mintha két sharingan vagy mintha két rinnegan lenne nem? Mert így mind a két szem lehetőségeit bírja használni, két erős szemet. Mégis jobb mintha két rinnegan vagy két sharingan lenne benne.
Naplózva
Feketefold
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

A cél:határidős álom.

« Válasz #7713 Dátum: 11 jún 24, 15:17:58 »

Az egy Rinnegannja olyan erős mintha kettő lenne viszont a sharingannál ez nem így van lsd Sasuke egyik szemével Amaterasu sortűz a másik szemével meg alakítja a lángokat. De ez lassan off.  Hümm-hümm

Szerk -
Kiváncsi vagyok ki tudja legyőzni ezt a 6 tagot. Mindegyikük látja azt, amit a másik ráadásul nem akárhogy sharingannal látnak, használják az isteni birodolaom jutsuit és amúgy még jinchuurikik is.(+, ha edos zombik akkor még halhatatlanok is) Persze ezt mindenki tudja, de jó azért így felsorolni.  Nevet

Ha ezek 6-an még a Mangekyoura is képesek és/vagy megszerzik a köd kardforgatóinak fegyvereit nos hát akkor kereshetünk új mangát, mert legyőzhetetlenek lesznek.  ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 24, 15:30:32 írta Feketefold » Naplózva

"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...]
Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!
Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia

Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
Mach5
Jounin
*

« Válasz #7714 Dátum: 11 jún 24, 15:22:51 »

Idézet
Az egy Rinnegannja olyan erős mintha kettő lenne viszont a sharingannál ez nem így van lsd Sasuke egyik szemével Amaterasu sortűz a másik szemével meg alakítja a lángokat.

Igen én is ezt mondom, így jobb hogy egy rinnegan egy sharingan mintha pl. két rinnegan lenne, mert így bírja használni a rinnegan képességeit meg még sharingant is bírja csak nem olyan jól mintha kettő lenne neki, de mégis jobb így hogy rinnegan+sharingan mintha simán rinnegan lenne neki.
Naplózva
USasuke
ANBU újonc
*

« Válasz #7715 Dátum: 11 jún 24, 19:26:26 »

fúú ez a rész nagyon tetszett most:D örültem hogy végre a Raikage elengedte Narutot...egyébként Naruto hirtelen milyen bölcs lett, azt hittem soha nem nő be a feje lágya Nyelvesít
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #7716 Dátum: 11 jún 24, 20:44:40 »

Amúgy azon gondolkodtam, hogy vajon ezek csak névlegesen Pein-ek vagy ténylegesen is azok? De ha valóban mindegyik Pein és az eredeti módon vannak leosztva (Deva,Naraka,Animal,Asura,Preta,Human) akkor vajon melyik melyik lehet? Főként arra leszek kíváncsi melyik lesz az új Deva(isteni birodalom). Poén lenne pl: Utakatát látni Shinra tensei-ezni Nevet
Naplózva

Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #7717 Dátum: 11 jún 24, 20:54:16 »

Mit tippeltek, melyik birodalom melyik testhez tartozik? Szerintem:

Állati - Yugito
Asura - Han
Deva - Utakata
Emberi - Fu
Naraka - Roushi
Preta - Yagura

Visszaolvasás.kacsint
Egyébként mi másért teremtene pont 6 "Peint" Tobi bácsi? Biztos, hogy Nagatohoz hasonlóan ő is szétosztotta testvériesen a képességeket. Arra én is kiváncsi leszek, milyen logika szerint tette. Mosolyog
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
red
Újonc
*

« Válasz #7718 Dátum: 11 jún 25, 11:03:18 »

gyerekek és mi van ha mindegyik mind a hat képességet birtokolja ne felejtsük el most madaráról van szó és ő mindent tökéletesen csinál lásd: Izanagi kacsint
Naplózva

Sharingan no hontō no chikara ga... kono Uchiha Madara no chikara ga!
Gery0704
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7719 Dátum: 11 jún 25, 11:16:18 »

Ez pont egy nagyon rosz példa volt mert Tobi közel se volt a tökéletes Izanagihoz jobb volt az övé mint a Danzoué mert tovább birta DE belevakult vagyis nem volt tökéletes az az izanagi Konan ellen
Naplózva
Feketefold
Akadémiai tanár
*

A cél:határidős álom.

« Válasz #7720 Dátum: 11 jún 25, 12:35:59 »

Ja, és ezt úgy mondod mintha Danzou nem vakult volna bele. Amúgy meg alap, hogy nem tökéletes hiszen csak 3 útja van még meg.(A 6-ból.)
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 25, 12:37:01 írta Feketefold » Naplózva

"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...]
Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!
Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia

Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
marioV
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7721 Dátum: 11 jún 26, 18:26:42 »

Az nem lehet , hogy az eredeti hullákat használja amiből kiszedték a bijukat ?
Naplózva

\"Amióta a világra jöttél mondtál igazat akár egyetlen egyszer is ?\"- L

\"Te már... Igen... Te már.. a kezdetektől fogva... sakkban tartottál.\"- Meruem

http://myanimelist.net/animelist/marioV40
tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #7722 Dátum: 11 jún 26, 20:19:50 »

Szerintez ezt már leírták, hogy az eredeti hullákat használja Tobi.Méghozzá azzal az erővel amit a rinnegan-tól kapott, amivel Nagato is fel tudta támasztani a holtakat.
Naplózva
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #7723 Dátum: 11 jún 26, 20:20:30 »

Akkor nem Kabuchimaru bemutatóján láttuk volna őket: http://naruto-kun.hu/manga/mangas/Naruto/515/Naruto_515_19.png
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 26, 20:30:44 írta Narutoclone » Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
miki
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #7724 Dátum: 11 jún 26, 20:29:23 »

Szerintez ezt már leírták, hogy az eredeti hullákat használja Tobi.Méghozzá azzal az erővel amit a rinnegan-tól kapott, amivel Nagato is fel tudta támasztani a holtakat.
Ezek szerint tényleg ennyivel jobban tudja használni a rinnegant, mint Nagato?
Mert Nagato, mielőtt felélesztette a halott konohaiakat, mondta, hogy csak egy bizonyos időn belül meghalt egyént tud visszahozni. És azt nem hiszem, hogy a jinchuurikik tegnap haltak meg.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 513 514 [515] 516 517 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins