Morause
Vendég
|
|
« Válasz #7650 Dátum: 11 jún 17, 11:45:44 » |
|
Yonak yoooooo volt, de nekem hiányzott belőle vmi... méhnek az elmebeteg ordítása hogy: WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! Tudjátok mikor magasba tartja a kezét pókember új beállással, és ezt ordítozza! Na de mind1, a flashback befejezésének tökéletes volt hogy még1 teleport szívatást nyomott minato (viszont itt kezd megrendülni a hitem abban hogy régen terjengett a teleport képessége mellet egy olyan hír hogy a kunait és képes irányítani =).. mert idáig mangába egyszer se láttam ahhoz hasonlót hogy ilyet csinálna)! A raikage meg csökkenti a respectet nálam amióta beköpte hogy megölné narutót, és még akár bee-t is sz'al azóta lassan fokozatosan csökkent.. de most hogy láttam hogy rádöbbent mi a szitu.. így lehet hogy újra megfogom, hát nem kedvelni... csak nem utálni, én aféle semleges viszonyt ápolok vele! Összegezni nem szeretek de nálam ez olyan 10/7 volt... ezt is csak azért kapja mert benne volt minato, és kész!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 18, 10:05:08 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
Blaha
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #7651 Dátum: 11 jún 17, 13:57:47 » |
|
Közepes rész volt. A továbbiakra van egy olyan tippem, hogy a Zetsu-problémát vhogy úgy oldják majd meg, hogy Narutora kyuubi módban - melyben érzékeli a "gonosz" jelenlétét - Inoichi telepatikusan rákapcsolódik, így azonnal továbbítja a többieknek, hogy kik a téglák. Ez a Raikage! Tisztára Faraday-ketrec a tag! A villany csak úgy csapkod körülötte, de neki semmi baja!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chidori-san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
NaruSaku és Minato fan :D
|
|
« Válasz #7652 Dátum: 11 jún 17, 19:50:18 » |
|
Blaha: "A villany csak úgy csapkod körülötte, de neki semmi baja!" Ez akár a Raiton használó definíciója is lehetne Ezzel a résszel annyi bajom volt, hogy sok dolog volt 1-1 oldalban. Mármint történik valami 2 oldalon, utána a jelenben vagyunk 2 oldalig, utána megint a múltat 2 oldalon, utána megint itt... biztosra veszem, hogy ez senkit nem zavar, de engem nagyon Ami a Naruto érzékelését és Inoichi továbbítását illeti, egyet kell értenem Blahával. Valami ilyesmit tudok én is elképzelni. Mindenesetre a következő rész szerintem nagyon érdekes lesz.
|
|
|
Naplózva
|
Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #7653 Dátum: 11 jún 20, 07:23:45 » |
|
Egyre unalmasabb nekem a manga sajnos. Már ez a 5. shinobi háború se tetszik,mert eddig 50 fejezeten át,láttunk 1 napot...Meddig fog tartani egy háború? 4 nap? Azmár akk +200 fejezet...-.-"
Ez a rész 10/2 és csak azért mert Bee nekiment a Raikagénak+Minato mégis szinte a legerősebb shinobi volt,mert A-B-t is csak szivatgatta.
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #7654 Dátum: 11 jún 20, 12:12:54 » |
|
dRown egy linket adj már légyszives én még csak a 4. ninja haborut olvasom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ali-G
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
MenőőMen
|
|
« Válasz #7655 Dátum: 11 jún 20, 13:17:16 » |
|
Am az esőfalusiak mért lettek barnák? És mért épp egy esőfalusi (Bee) lett a rapper benne? Mint valami afro-amerikai gengszter rapper.. És Bee és Raikage mint a Kervárosi gettóba...egy igaz Nigger pillanat, ahogy ők verekednek Am sztem jó volt a flashback. De vhogy nem jön át a Raikage mostani szereplése, eléggé eröltetett karakter, főleg a mostani részekbe..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #7656 Dátum: 11 jún 20, 17:36:37 » |
|
dRown egy linket adj már légyszives én még csak a 4. ninja haborut olvasom Hmm,ezzel is próbáltam sugallni,hogy rohadtul nem érdekel engem ez a háború. Tökmindegy,lehet az első is,akkor is 50 fejezet 1 nap alatt. Szép lessz ilyen 2500 fejezetes manga...
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
Tomimaru-sama
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #7657 Dátum: 11 jún 20, 17:45:16 » |
|
A komolyabb harcok eddig is több mangán át tartottak. Nézd meg, hogy pl. a Sasori vs. Chiyo & Sakura, vagy a sokmindenki vs. Kakuzu és Hidan, vagy a Sasuke vs. Itachi, vagy a Pein vs. Jiraiya vagy a Pein vs. Naruto, stb. egyenként is hány fejezetet öleltek fel. Itt pedig azért bőven vannak kemény harcok. Kagék, jouninok, jinchuurikik, ágyútöltelékek, akatsukik és egykor élt legendás shinobik harcolnak mindenfelé. Nekem éppen az lenne irreális, ha egy olyan harc, ami máskor 4-5 fejezeten át tartana, most 2 oldal után véget ér. Arról nem is beszélve, hogy a megrajzolt események nagyjából egy időben történnek. A mangákra jellemző sajátos időkezelési technikára pedig gondolom nem kell felhívni a figyelmet: a részleteket a legapróbb mozzanatokig felépítve bontják ki. Részletből pedig itt sok van, mert ez egy elég terjedelmes sztori.
|
|
|
Naplózva
|
Tomi is a good boy.
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7658 Dátum: 11 jún 20, 18:48:12 » |
|
Am az esőfalusiak mért lettek barnák? És mért épp egy esőfalusi (Bee) lett a rapper benne? Mint valami afro-amerikai gengszter rapper.. És Bee és Raikage mint a Kervárosi gettóba...egy igaz Nigger pillanat, ahogy ők verekednek Am sztem jó volt a flashback. De vhogy nem jön át a Raikage mostani szereplése, eléggé eröltetett karakter, főleg a mostani részekbe.. A falu amire gondolsz: Kumogakure, azaz a Rejtett Felhő Falu.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #7659 Dátum: 11 jún 20, 19:01:38 » |
|
Bírom hogy Tsunade no baachan mindig "megtörik" ha előjönnek az emlékek mondjuk ez a helyes, bár vannak kockázatok, de hát sokan lebecsülik Narutot még mindig, nem tudják mire lehet képes. és most Bee is bizonyított alig várom mi lesz a kövi részben Minato meg ari volt raikagéék meg agresszívak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7660 Dátum: 11 jún 22, 15:29:04 » |
|
Az öreg raikage mégse olyan kőagy őrnagy mint gondoltam! Kellemes meglepetés volt tőle. Viszont Shikamaru apja egy fontos dolgot elfelejtett, klónokkal gyorsabban merül ki Naruto szóval nem nagyon érdemes elküldeni egyszerre több táborba... A régi tartályok szemes átalakítása nem ismerős valakinek? Tudom, hogy láttam már valahol csak nem emlékszek már olyan rég volt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #7661 Dátum: 11 jún 22, 15:41:03 » |
|
Hogy a csudában tudta Madara megoldani a chakraátvitelt a fekete rudak nélkül? Amúgy vicces lenne ha a 6 út megjelenne a csatatéren, mindenki sikítva fut - aztán egyszer csak hopsz, Kabuchimaru feloldja a technikát a 6 testen. Mit tippeltek, melyik birodalom melyik testhez tartozik? Szerintem: Állati - Yugito Asura - Han Deva - Utakata Emberi - Fu Naraka - Roushi Preta - Yagura
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 22, 15:48:14 írta Narutoclone »
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7662 Dátum: 11 jún 22, 15:44:05 » |
|
A Jinkjuurikiknek még nem volt sose más szemük, am nem vágom, hogy ezek edo zombinak néznek ki, pedig elég nagy felelőtlenség madarától, kabutora bízni őket (ettől függetlenül szép húzas volt). Amúgy azt sem értem, hogy Katsuyu miért nem szól shikakunak az árnyék klónokról? Bár gondolom az lesz, hogy Naruto álló hejből kiszúrja a zetsukat, mert mikor kijött először, akkor is minden harcmezőre rálátott. Pár unalmas fejezet után végre 1 hét, és folytatódik a háború >:)Muhahaha
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mateee-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7663 Dátum: 11 jún 22, 16:19:51 » |
|
Ne már, Katsuyu mondaná a fontosabbnál fontosabb dolgokat, erre Shikaku meg leugatja, hogy koncentrálnia kell . A fejezet jó volt, Narutó végül csak elérte a Raikage sebességét, ilyen erővel én is nyugattabb szívvel küldeném a harctérre . Úgylátszik "A" fefogta a helyzetet (végre valahára ) , remélem ezután nem lesz ilyen idegesítő. Nah az új 6-os csapot biztos táp lessz , bár nem egészen értem, hogy is fog ez működni, de nemsokára úgy is megtudjuk. Amit sajnálok az az, hogy máris felkelt a nap . Szívesen láttam volna pár éjszakai csatát, szerintem hangulatos lett volna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heureka
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7664 Dátum: 11 jún 22, 16:46:46 » |
|
Hogy a csudában tudta Madara megoldani a chakraátvitelt a fekete rudak nélkül? Amúgy vicces lenne ha a 6 út megjelenne a csatatéren, mindenki sikítva fut - aztán egyszer csak hopsz, Kabuchimaru feloldja a technikát a 6 testen. Mit tippeltek, melyik birodalom melyik testhez tartozik? Szerintem: Állati - Yugito Asura - Han Deva - Utakata Emberi - Fu Naraka - Roushi Preta - Yagura Hát Kabuchimaru nem tud semmit se feloldani mert ezek a testek az eredetiek amiket az akatsuki elkapott a byuu vadászatkor.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|