24 nov 01, 00:46:49 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 512 513 [514] 515 516 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2511217 alkalommal)
0 Felhasználó és 121 vendég van a témában
Morause
Vendég
« Válasz #7695 Dátum: 11 jún 23, 14:26:13 »

...amúgy ezek át tudnak változni a saját Bijujuk formájává v. nem(ha ez egyértelmű akkor bocs de, nem vagyok biztos benne)és az a durva hogy a 6 közül csak 2-nek láttuk az erejét(balról a 2. és a 3.) szóval még lesznek meglepetések...

Név szerint mondom őket balról jobbra:
-Han: (ez nem teljesen biztos de vmi ilyesmire emlékszem mert olvastam vhol) ő az öt farkúé volt
-Utakata: 6 farkúé
-Yugito Nii: 2 farkúé
-7 farkút sajnos nem ismerem
-Yagura azaz 4. Mizukage: 3 farkúé
-Roushi: 4 farkué

Ezeket azért mondtam el hogy ne balról jobbra a 2. és 3. dolgokat irkáld mert igazán irritáló... a másik meg hogy sorban elmondjam.
Hannak tényleg nem tudjuk honnét származik és szó sem esett róla soha, úgyhogy őt ezzel le is zárom!
Utakata hát igaz hogy filler de szerintem a közös mangás képen amin mind rajta vannak egyértelmű hogy köd falusi, és ilyen buborékokat használ!
Yugito-nak kis ideig de láttuk hogyan használja a bijuuját sz'al abból sokat nem tudtunk meg...
a 7 farkú az alap, mivel arról pont annyi szó esett mint Han-ról!
Yagura annyit tudunk hogy egyszerre volt jinchu meg mizukage... amit ha engem kérdeztek nagy dolog, és hogy tobi irányította az még1 dolog + ott van hogy az ő ideje alatt nevezték a faluját "Vérköd" falunak, úgyhogy szerintem biztos bika arc, és most újra tobi kezébe került  ikszdé!!
Roushi... hát igaz őt nem láttuk mert kisame egy maga kapta el, ahogy majdnem Bee-t is de viszont említés volt róla hogy Roushi lávákat köpködött (azt sajnos nem tudom hogy a bijuuja miatt, vagy ez aféle vérvonal volt neki mint az új mizukage savas felhője)!

Na meg legutoljára hogy válaszoljak kérdésedre... nagyon valószínű mivel ezekbe a jinchukba nincsenek bijuuk így nem tartom valónak hogy át is tudnak azzá változni amivé annak idején (márha áttudtak Nevet)!!
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 23, 14:30:58 írta Morause » Naplózva
Dani
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #7696 Dátum: 11 jún 23, 15:04:32 »

Han Iwagakure-i, vagyis Kő falusi. A 7 farkú neve Fu, és Takigakurei, vagyis Vízesés falusi.

Azért Yagura uralma alatt hívták Vérköd falunak a faluját, mert Tobi irányította.

Jah, és az, hogy nincsenek benne a Jinchuurikikben a bijuuk, még semmit sem jelent.^^ Nézd csak:
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/528/18

Egyébként szerintem ne nagyon offoljunk a Jinchuurikik-kel, hisz' van saját témájuk, bármennyire is aktuális a szerepük.^^
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
hiroto
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #7697 Dátum: 11 jún 23, 21:01:46 »

Dani, Morause, Domynyk:
Az Edo Tenseinek a működését már Kabuto levezette. Venni kell a DNS-t, ez az ami az emberi test térképét tartalmazza. Mindegy, hogy az illető halálakor mit és hogy viselt, mennyi része volt meg a testének, a DNS-e ugyan az marad. Tehát ebből következve teljesen mindegy kitől mit vesznek el, az a feltámasztáskor megmarad. Példa erre Sasori.
Az már más kérdés, hogy a Kin-Gin testvérek hogy voltak képesek átváltozni. A DNS-ük miatt az eredeti 9 farkú mentes testüket kellet volna kapniuk, de ez nem így történt. Ebből arra lehet következtetni, hogy a démonok chakrája módosítja a DNS-t. Tehát nagy valószínűséggel meg maradtak a képességeik. 

Ha igaz az amit fentebb említettem, akkor egy végtelen chakra mennyiségű rinenganos Sharinganos halottak állnak készen arra, hogy a fél világot elpusztítsák. Tobi a háborút a maga oldalára billentette ezzel, nincs olyan erős shinobi a kagékat és narutoékat leszámítva, akik tehetnének egyáltalán valamit. Csak engem kezd egyre jobban érdekelni az öreg vén szivar és Gaara harca az előző Kagékal?
Naplózva
procsek
Chuunin
*

« Válasz #7698 Dátum: 11 jún 23, 21:16:07 »

Két dolgot nem értek a fejezettel kapcsolatban. Először is a hat test mért edo tenseies? Nagato esetén erről szó sem volt, ráadásul tudtommal Madara azt nem is tudja használni akkor hogy irányítja a testeket? nagatonak a piercingekre volt szüksége de ezekben nincsen. Ráadásul 6 jinchurikit mutat, de Naruto, meg Bee az ugye kettő, Gaara az már három és ha jól emlékszem az egyik biju szabadon élt és Deideráék úgy kapták el nem? akkor annak honnan van hordozója?
Naplózva
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7699 Dátum: 11 jún 23, 21:17:36 »

Van jinkjuuriki topic, és nem egyszer mondták mangában hogy Yagura volt a 3 farkú teste. Csak gondolom mikor Yagura meghalt, vagy előtte nem sokkal, madara kiszedte belőle.
Naplózva
viking60i
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #7700 Dátum: 11 jún 23, 22:17:52 »

Nagyon jó rész volt csak azt nem értem, hogy Madara honnan szerzett 6 rinengant mert a sharingannal nincs gond van gyüjteménye de a rinengan azért az ritka:D
És az viszont nagyon érdekes, hogy a raikage továbbengedte narutot csak mert kitért egy támadás elől. A jelleméböl itálve nem erre számítottam.
újabb sárga villanás: erre nagyon kíváncsi vagyok.
Naplózva

"És most a világ megismeri a fájdalmat...SHINRA TENSEI"
"Karyuu no..."
" A világ nem fog változni nélkülünk ahogy mi sem nélküle. Ne érdekeljen mit tesznek a többiek, mert ha beállsz a sorba te sem leszel más csak rabszolga! "
http://narutoshinsedai.hungarianforum.net/
by én
rougon
Akadémiai tanár
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #7701 Dátum: 11 jún 23, 23:14:15 »

"És az viszont nagyon érdekes, hogy a raikage továbbengedte narutot csak mert kitért egy támadás elől. A jelleméböl itálve nem erre számítottam."
Szerintem meg pont várható volt tőle. A raikage láthatóan olyan ember aki csak az erőt tiszteli, így amikor max kapacitásos támadását Naruto kivédte, belátta hogy megvan neki az ereje ahhoz hogy sikerüljön véghezvinni azt amit akar...
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #7702 Dátum: 11 jún 24, 10:18:16 »

Amúgy szerintem a 6 jinchu közül Utakatának áll legjobban a rinnegan sharingan kombó.. mivel rinnegan jobban látszik és utakata fejre pöppet hasonlit nagatóra ezért áll neki a legjobban! (mert így szoktam meg) Nevet Roushi meg úgy néz ki mint vmi kiöregedett Rikodou sennin! Kiröhög
Naplózva
dosreis
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Kakarottttooooo

« Válasz #7703 Dátum: 11 jún 24, 10:27:03 »

Lenen egy megfigyelési kérdésem. Hogy ültette be nekik azokat a szemeket mert a sérüléseik regenerálódnak azonnal nem?
Van erre két elméletem is csak nem tudom mennyire elfogadhatóak. Az első az , ahogy Konannak is mondta ő adta a Rinnegant , most nem tudom ezt hogy értsem egyszerű beültetés vagy valami spéci Jutsu. A második a az a Jutsuval van összefüggésben ahogy Pein 6 útja működik. Azért ilyenek a szemeik mert az irányítójuk szemeit jeleníti meg a testekben a jutsu , így tud rajtuk keresztül látni. Nem tudom mennyire helytálló ez mert ha simán kiosztotta volna nekik akkor azt nem tudta volna beültetni a gyors regenerálódás miatt hisz már nem élnek.
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #7704 Dátum: 11 jún 24, 10:42:30 »

Lenen egy megfigyelési kérdésem. ...

Nekem is. Mennyit olvastál vissza? Mosolyog

Nem bánnék most már pár kicsit kevesebb dumával rendelkező fejezetet is. Semmi kifogásom a szövegelés ellen, mert Kishimoto M. sensei esetéban többnyire kis is szokott derülni belőle valami, csak ennyi szöveg után jöhetne egy kis haladás a történetben. Bár a napfelkelte valszeg pár pörgősebb fejezetet harangoz be. kacsint

A Raikage egója kapott két foltot. Nevet Nem elég, hogy Méh odapasszírozta a Lariattal, ráadásul Naruto is gyorsabb nála. Mondjuk nem féltem az öreget, fél kézzel is összeroppant egy hegyet. ikszdé
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Morause
Vendég
« Válasz #7705 Dátum: 11 jún 24, 10:42:46 »

Ezt a kérdést már tisztáztuk csak a moderátornak a törlés gombon raggadt az ujja, de ám igen minden bizonnyal a nagato trükköt használja, csak rudak nélkül. De mivel biztosra senki sem tudta ezért abban állapodtunk meg hogy majd a jövőheti mangába kishi valószínű lelövi eme kis trükk poénját sz'al ezt várjuk! Nevet
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #7706 Dátum: 11 jún 24, 11:42:28 »

Ezt a kérdést már tisztáztuk csak a moderátornak a törlés gombon raggadt az ujja, ...

Moderátor:
Természetesen. Amikor már harmadszor van leírva ugyanaz, akkor már rendesen megüti a "felesleges" kategóriát. Mosolyog

Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #7707 Dátum: 11 jún 24, 13:07:06 »

A Rikuedo-s zombikhoz még egy csöppet had rakjak hozzá.

Láthattuk már korábban, hogy akit, amit dojutsuval írányítanak azoknál az irányító szemei vetülnek ki.

Nagato a Rin'neganjával hullákat irányított.
A Sharinagan használok közül meg néhányan mások vagy más lények elméjét voltak képesek irányítani.

Edo Tensei esetében van egy lélek akit beletolnak valaki más hullájába.

Ezzel csak oda akarok kilyukadni, hogy szerintem madara az egyik szemével a testüket a másikkal pedig az elméjüket/lelküket irányítja.

S talán talán egyszerre fogna operálni az egyik Peines jutsuval és a saját jutsuikkal.
Naplózva

Blaha
Gennin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #7708 Dátum: 11 jún 24, 13:17:15 »

Ez nagyon is jó fejezet volt!
Megtudtuk, hogy mégse volt olyan nagy titok Naruto származása, mint ahogy gondoltuk. A Raikage tisztában volt azzal, kik voltak Naruto szülei.

Továbbá, a korábbi kommentekben valaki írt olyasmit, hogy Kishi sensei igencsak kerüli, hogy Tsunadét harcban vesse be, meg az is, hogy tud-e egyátalán még valami újat mutatni?
Szerintem Tsunade fogja majd elintézni Kabutot. Orvosi ninja VS orvosi ninja. Tény, hogy van egy lerendezetlen meccsük!
(és csak reménykedem benne, hogy igen is van egy régi családi technika a tarsolyában - mivel hokage, hozzáfér bizonyos tekercsekhez - aminek következtében leesik Kabuto álla, mi meg viszontláthatunk egy csúszómászót - Itachi pecsételése ellenére, hisz Kabutóban is ott van egy része - meg egy szuperperverz remetét Nevet)
Ha ez nem jönne be, még mindíg ott van az a tippem, hogy a nagy végső Naruto vs Sasuke meccs után, melyben Naruto "jüslata szerint mindketten elpatkolnak, egy Chio nagyiéhoz hasonló technikával visszahozza az életbe a világ legidiótább shinobiját!
Hű de off volt ez! Remélem nem törlik még ma! Nevet
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #7709 Dátum: 11 jún 24, 13:40:22 »

... Edo Tensei esetében van egy lélek akit beletolnak valaki más hullájába. ...

Úgy érted, egy élő emberbe. Lásd Fuu és Torune esetét.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 512 513 [514] 515 516 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins