24 nov 01, 00:36:10 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 463 464 [465] 466 467 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2511092 alkalommal)
0 Felhasználó és 30 vendég van a témában
Couthbert
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #6960 Dátum: 11 ápr 14, 11:21:08 »

Mielőtt bárhova is betoppanna, először látni fogunk egy szorongatott harcot, ahová megérkezhet.
Tipikus "jön Naruto, és segít az éppen hogy legyőzötteknek."

Nem hiába csípem ezt annyira.

Ámbár nem hinném, hogy a partra fog szaladni.
Előfordulhat, hogy úton valahova összeakad valakivel. Madarával, Sóskával, esetleg Kabutoval.
Naplózva

NaruTom
Újonc
*

« Válasz #6961 Dátum: 11 ápr 14, 11:41:26 »

Szerintem elsőnek minden kép a csatatérre siet hisz ő faluja hőse egy jelkép már, úgy gondolom gyors belépővel letarol pár tucat ellenséget és majd nem győzik lepecsételni utána a megidézett lelkeket. Már várom a folytatás mert végre kiderülhet az is hogy mikor uralma alá vonta a kyubi erejét és neki ugrott Kisamenek az csak szimplán gyors volt vagy az apja teleportálós jutsuját használta. Mert ha tud teleportálni pik pakk ott lesz a sürűjében.
Naplózva
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6962 Dátum: 11 ápr 14, 12:26:09 »

Az szimpla gyorsaség volt! Minato sem tudott csak úgy portálgatni össze vissza. Mindíg volt neki egy megjelölt célpont, ami általában a tőrei markolatán helyezett el, vagy esetleg közelharci összecsapás során jelölte meg ellenfelét. Tudtommal Naruto nem képes, vagy nem alkalmazott ilyen megjelölést sehol, szóval részemről az egyszerű gyorsaság volt. Bár Bee itt meg az mondja, hogy: shunshin no jutsu és egy jobb öklös pofozás.  Gondolkozik
Naplózva
NaruTom
Újonc
*

« Válasz #6963 Dátum: 11 ápr 14, 12:44:33 »

Igazad van , nem is akarok vitatkozni ezen ,de szerintem a jelölés csak arra kellett hogy oda is tudjon teleportálni amit nem lát vagy nem tud érzékelni. Ezzel szemben Narutónak ott kereső ninjákat megszégyenítő érzékelő képesség. Meg csak azért hoztam fel a teleport lehetőségét mert úgy emlékszem maga Yamato mondta róla, hogy teleportálás volt csak még nem volt tökéletes és eléggé kifinomult. De most megnézem, mert tényleg nem akarok hülyeségeket beszélni.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #6964 Dátum: 11 ápr 14, 12:59:01 »

Blondaime teleportációja egy fordított idézés volt az adott pecséthez, ergo, szükség van rá minden esetben. Más kérdés, hogy a mozgása is volt olyan sebességű, hopgy teleportációnak hatott, ergo Naruto nem tleeportált, ergo még eltart egy darabig amíg a helyszínre ér, szóval szerintem pár fejzetoig mostr megint nem látunk belőle semmit.
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 14, 12:59:49 írta STM » Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #6965 Dátum: 11 ápr 14, 13:24:18 »

... Meg csak azért hoztam fel a teleport lehetőségét mert úgy emlékszem maga Yamato mondta róla, hogy teleportálás volt csak még nem volt tökéletes és eléggé kifinomult. ...

Yamato hol mondta Naruto gyooorsz mozgására, hogy teleportáció. Sajna nem emlékszem ilyenre. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
NaruTom
Újonc
*

« Válasz #6966 Dátum: 11 ápr 14, 13:34:23 »

Megnéztem, és valóban nem volt szó teleportálásról csak annyit mondot hogy shunshin no jutsu-t jutsura hasonlít és még utána azt fűzte hozzá hogy még nincs a Negyedik szintjén. Ezekből raktam össze hogy teleport és valoszínűleg tévesen.
Naplózva
Bububo
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Már rég lehunytam a szemem.

« Válasz #6967 Dátum: 11 ápr 14, 13:54:45 »

Bár Bee itt meg az mondja, hogy: shunshin no jutsu és egy jobb öklös pofozás.  Gondolkozik

A "shunshin no jutsu" nem teleport jutsu. Nevet egy fajta gyors "elmozdulás" jutsu, amire minden shinobi képes. Leginkább a videójátékokban, a bullet time-hoz tudnám hasonlítani.
Am ja Naruto nem használ teleport jutsut, egyszerűen ő maga lett őrületesen gyors.
Naplózva

-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted.
\"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #6968 Dátum: 11 ápr 14, 14:30:16 »

Nekem annyira nem tetszett, nekem nem hiányzik Naruto. Én a többiekre vagyok kíváncsi, a jinchurikikre, a kagekra és egyéb feltámasztottra, lehet, hogy Naruto velük fog küzdeni és úgy fognak megjelenni. Ebből a szempontból viszont jó, hogy megjelent Mosolyog Megnéznék egy Naruto&Bee vs a többi jinchuriki Nevet
Naplózva
Kubo za Warudo
Újonc
*

« Válasz #6969 Dátum: 11 ápr 14, 14:36:22 »

A fejezet állat volt. Naruto sokat fejlődött, már mindenféle megerőltetés nélkül váltogat a formák között. Iruka meg jó arc, habár maradéktalanul követte a Hokagéje utasítását, azért előre írt egy levelet, mert tudta, hogy úgysem sikerülhet megállítania Narutót. (még a feltételes mód ellenére is ez jön le nekem az üzenetből).

Az lenne még epic, ha a Raikage Naruto szökésének hírére, a szokásos durr-bele stílusában elindulna hogy megállítsa, és visszavigye a "házi őrizetbe". Nevet (Ahogy az előző fejezetben láthattuk eléggé bepöccent már a kitörési szándékának a hírére is, erre remélem komolyan felszívja magát.) Már csak azért is tetszene, mert az első és egyetlen találkozásuk alkalmával eléggé megalázta Narutót, aki így bizonyíthatná, mennyivel többet ér annál, mint amit mondott róla.
Naplózva

Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #6970 Dátum: 11 ápr 14, 14:43:24 »

Idioto baromságára már nincs is kifejezésem. Elmondják neki hogy maradjon nyugton erre tessék, elrohan. Még ha azt mondta volna, hogy "Vágom a szitut Iruka, de meg akarom menteni a barátaimat." talán elment volna. De hogy azért, mert úgymond neki kell viselnie az egész terhet? WTF?

Ráadásul direkt Madara kezére játszik ezzel az önző hülyeségével. Nem baj, talán most jól elkenik a száját és megtanul a főnökeire hallgatni.
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #6971 Dátum: 11 ápr 14, 15:13:06 »

Én örülök hogy Naruto végre elindul, már látnék tőle néhány jó új fightot. Kíváncsi vagyok hogy ki lesz az első ellenfele.^^
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #6972 Dátum: 11 ápr 14, 15:14:25 »

Narutclone a gondolatmeneted helyes, viszont nekem személy szerint már a tököm tele van a háborúval és az egysíkú harcaival, amik persze mint ugyanúgy végződnek, most már itt volt az ideje annak, hogy történjen valami , amúgy meg Naruto nem a gondolkodásáról híres, sose arról volt, nem tudom mit vársz tőle, egyébként meg gyakorlatilag hülyének lett nézve, tuti nem ment volna el, ha a kezdet kezdetén megmondják neki az igazat. Mosolyog
Naplózva

Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #6973 Dátum: 11 ápr 14, 15:25:23 »

Tegnap nem volt már időm véleményezni az új fejezetet, most megteszem röviden. Én nem voltam benne biztos, hogy Narutót nem sikerül megállítani. Örülök, hogy tévedtem. Már idegesítő lenne, ha megint átvernék valamivel. Eddig is irritált kicsit. Imádom, ha a főszereplőt úgy látjuk, mint valami nagyon tápos embert. Mikor OP-ben Luffy először használta a Gear Second-ot akkor is olyan jó érzés járt át...na mindegy. :) Jó látni, hogy Naruto nem az az esetlen kis senki, Kage Bunshinokkal és Rasengannal. Páran írták korábban, hogy nem igazán hozza őket lázba Naruto Kyuubi chakrás "módja". Engem érdekel, én kíváncsi voltam rá eddig is, ez a rész pedig még inkább kíváncsivá tett. Sasukéról: nem érzem úgy, hogy most kellene eljönnie az időnek, mikor azok ketten összecsapnak. Zetsu is azt mondta Sasukénak, hogy ha leveszi a kötést, teljesen új világ fog elé tárulni. Ebből következtetek arra, hogy az nem a háború közepén lesz. Nem mondom, hogy ne lennék kíváncsi a harcukra, de szerintem nem most fognak összecsapni, legalábbis úgy igazán nem.
Egy kis gondolatmenet a háborúról: Tobi ugye nem számított Kabuto feltűnésére. Ergo csak Zetsu klónokkal akart harcolni. Azoknak is egy gyengébb fokozatával, mert ugye Kabuto kapta el Yamatót. Így elég egyoldalú lenne a háború, ahogy látjuk, igazán csak a feltámasztottak okoznak fejtörést. Igaz, könnyen lehet, sőt, szinte biztos, hogy Tobinak lett volna valami ütőkártája, vagy mellékterve még, csak épp nem volt rá szüksége, mert Kabuto besegített.
Naruto harcba indulása azért nem volt olyan hülyeség. Én se mondtam volna a helyében, hogy oké, itt maradok, bár tudom, a barátaimat lehet most gyilkolják meg. Naruto amúgy se olyan ember volt, aki olyan sokat törődött volna saját épségével. Irukáék indoka meg pont az volt, hogy most Narutót nem kaphatják el.

Az első oldalakon majdnem emos lettem amikor rövid ideig úgy látszott hogy egy "második küldetés" dumával megint megetetik... :fun:
Like. xD
Naplózva
Tawnahroore
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #6974 Dátum: 11 ápr 14, 15:39:38 »

Valahogy sejtettem, hogy még Irukához is kár nagy reményeket fűznöm. Naruto akkor lép akcióba, amikor akar. Épp oly önfejű, mint riválisa Sasuke. Mindent kockára tesz azzal, hogy mutatkozik. Személy szerint annyira nem is hiányoltam. Mivel ez a háború Madara végső, nagy terve, lehet közeleg a vég és ez lehet sok elnyomott karakter utolsó lehetősége felmutatni valamit. Én a konohai anno-geninek maradékát is szeretném még egy-egy epic harcban látni.
Bár a fejezetnek volt annyi pozitívuma a számomra, hogy Naruto megint használt Sennin módot, anno tetszett, és tartottam tőle, hogy nyom nélkül elvész, pár fejezetes KYuubi gyakorlás után.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 463 464 [465] 466 467 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins