Chakra
|
|
« Válasz #6930 Dátum: 11 ápr 11, 18:36:24 » |
|
Most mondjam azt, hogy ha Dan-t nem engedi oda, akkor azzal mindkettőnknek igaza van? ______________________________ ... Az is megfordult a fejemben, vajon vissza lehet-e szerezni az "ellopott" Kilencfarkú-csakrát, amivel a Gin-Kin tesók rendelkeznek? Mert, ha igen, akkor Naruto visszaszerezné azt valahogy és menne neki az edzés, mint a karikacsapás.
Szerintem azt a chakrát nem úgy kell felfogni, hogy "elvették". Hanem ettek a húsából, aminek a következtében a testük megváltozott és már önállóan is termelte a róka chakráját. ^^ Mert ugye "mindegy" mennyit vettek volna el, annak egyszer el kell(ett volna) fogynia. Főleg, mivel az 5 nagy ninja kincs használata is elég chakrazabáló. De ha a szervezetük újratermeli, akkor probléma megoldva. ______________________________ Nem dobtam egy arcost ettől a fejezettől, de azért elégedett vagyok vele. Kár is lett volna még jobban spilázni Choujiékat. De van egy olyan érzésem, hogy most az Ino-Shika-Chou formáció is jegelve lesz egy időre (ala Kakashi-sensei) és gyönyörködhetünk Naruto "okos" szőke fejében. Ami nem is baj, tekintve, hogy elég régen és keveset főszerepelt már. Ahogy Hiei-danna fentebb említette, talán tényleg csak Iruka-sensei képes ott tartani (meg Ero-sennin, ha... ). Én még Kakashi-sensei-ben is kételkednék, mert bár remek shinobi, de azért nem a hegyi beszédek királya. ^^" Ő inkább olyan "rád zúdítom a szigorú valóságot" típus...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 11, 18:37:21 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
eleon-sama
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #6931 Dátum: 11 ápr 11, 19:22:05 » |
|
Én még Kakashi-sensei-ben is kételkednék, mert bár remek shinobi, de azért nem a hegyi beszédek királya. ^^" Ő inkább olyan "rád zúdítom a szigorú valóságot" típus...
De ha azt nézzük, akkor Danzouval hokagévá válása után Naruto és Sakura beszélni akartak Sasukéval kapcsolatban, és nagy nehezen, de Kakashi-sensei visszatartotta őket szép szóval. Tehát én úgy gondolom, Iruka-sensei nem elég. De ismerjük Kishi-mestert, kiszámíthatatlan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #6932 Dátum: 11 ápr 12, 06:42:59 » |
|
Ööö... Kakashi-sensei azért sem lenne elég, mert ő nem visszatartaná, hanem elkísérné Narutót. A Raikagéhoz is vele ment, pedig az is teljesen szabálytalan akció volt. A Raikage simán kinyírhatta volna őket, mondván, hogy az útját álltál és rátámadtak. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
eleon-sama
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6933 Dátum: 11 ápr 12, 08:27:41 » |
|
Jó, oké, igazad van. ^^ Meghajlok nagyságod előtt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
PiFi
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6934 Dátum: 11 ápr 12, 10:05:44 » |
|
Amúgy Iruka sensei se fogja sokáig a szigeten tartani. Naruto lehet lökneki valami olyan szöveget, hogy már felnőtt rá nem kell vigyázni, de nem hiszem hogy egyből a harcot keresné Naruto vagyis számomra az nagy visszalépés lenne már az is az volt mikor elhitte hogy milyen küldetés miatt jött erre a szigetre, Naruto ennél már azért okosoabb és okosabnak is kell lenni hogy Hokage legyen, de elkalandoztam bocs . Lehet hogy köv fejezetben lesz egy kis fight ha már így felsorakoztatták a Nara, Akamichi és Abarame klán tagokat.
|
|
|
Naplózva
|
\"A jó döntések tapasztalatból jönnek, az pedig rossz döntésekből."\
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #6935 Dátum: 11 ápr 12, 10:21:15 » |
|
Lehet, amúgy még sztem chouji sem fejezte be, hiszen van egy kép, amikor óriásira növelte a szárnyait.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #6936 Dátum: 11 ápr 12, 12:40:57 » |
|
Narutot én legszívesebben Gaara mellet látnám harcolni az ex kagék ellen. Szerintem oda kell a leginkább erősítés és ha ott aprít akkor simán kivívja a raikage és a tsuchikage "respektjét".
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
USasuke
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6937 Dátum: 11 ápr 12, 14:19:27 » |
|
azis lehet h kagék majd vhogy lefogják narutot xD mert eddig elvileg nem akarják harcba vetni...legalábbis ugy tudom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #6938 Dátum: 11 ápr 12, 15:34:37 » |
|
Jóó rész volt:D chouji sztem valami mega nagyra nő. eddigi jutsujai alapján. Rem végre rá adnak narutora egy értelmes chunin mellényt vagy valamit, és had aprítson!
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #6939 Dátum: 11 ápr 12, 17:24:40 » |
|
Jó, oké, igazad van. ^^ Meghajlok nagyságod előtt! Ne tedd. Nem vagyok elég magas hozzá. ^^ Iruka-sensei elég morcosnak néz ki, sz'al lehet oltással kezdi a kövi részt. Bár egyelőre Naruto oldalán a labda, hiszen még azt sem tudja, mit folyik körülötte. Azért, amit nem tudd, meg nem lehet leszidni... ^^"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #6940 Dátum: 11 ápr 12, 21:45:39 » |
|
Dehogyneeem Amúgy a 4 Zombi-Kage most bagettot eszik? Felmerült egy-két kérdés is: ugye Kabuchimaru visszahozta a volt Jinchuuriki-ket. Oké, nyilván nem a falu puhányába tesznek bele egy Bijuu-t, de mégis milyen erősek lehetnek nélkülük? A másik meg hogy vajon rendelkeznek-e azzal a képességgel, amit a Bijuu adott nekik a jelen állapotukban? Gondolok itt arra, hogy pl. Roushi, a Négyfarkú ex-hordozója tud-e lávát használni, mert alapból a gorilla csinálta azt...
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
LordHidan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #6941 Dátum: 11 ápr 12, 21:54:36 » |
|
Hát gaara tudja használni a Homok-ot amit a shukaku adott neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #6942 Dátum: 11 ápr 12, 22:44:11 » |
|
Felmerült egy-két kérdés is: ugye Kabuchimaru visszahozta a volt Jinchuuriki-ket. Oké, nyilván nem a falu puhányába tesznek bele egy Bijuu-t, de mégis milyen erősek lehetnek nélkülük?
A másik meg hogy vajon rendelkeznek-e azzal a képességgel, amit a Bijuu adott nekik a jelen állapotukban? Gondolok itt arra, hogy pl. Roushi, a Négyfarkú ex-hordozója tud-e lávát használni, mert alapból a gorilla csinálta azt...
Ginkin tesóknak volt démon csakrájuk akkor az ex jinchuurikiknek is lesz. (másképp a speckó fegyvereken kívül semmi értelme nem volt az indiánoknak)
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
Sobbi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6943 Dátum: 11 ápr 13, 06:13:20 » |
|
Ginkin tesóknak volt démon csakrájuk akkor az ex jinchuurikiknek is lesz. (másképp a speckó fegyvereken kívül semmi értelme nem volt az indiánoknak)
Az mondjuk egy speciális, egyedi eset volt, de ezt a Raikage mondta is. Ott nem kifejezetten a kilencfarkú volt bennük, hanem csak a chakrájának egy része, amely a testük részévé vált és így tudták használni. Nem hiszem, hogy ha magukba tekintettek volna, ott lett volna egy 9 farkú rókadémon aki beszél velük stb, de szerintem ez nem is fog kiderülni. Itt azért más a helyzet szerintem, mivel ha úgy lenne ahogy leírtad azt jelentené, hogy lehetséges megduplázni a bijuuk számát, itt viszont logikai hézagok vannak, most nem csak halottakat lehet visszahozni, lelkeket? A bijuuk akkor nem is élőlények, mégha chakrából is vannak? Nincs lelkük? Aztán persze az is lehet, amit te írtál.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 13, 06:15:57 írta Sobbi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #6944 Dátum: 11 ápr 13, 21:06:12 » |
|
Ha jól látom Narutonak már mozgás közben is megy a sennnin módba váltás. Tökre sajnálom szegényeket, hogy hiába trükköztek semmit se tudtak tenni Naruto ellen. Meg azért számolhattak volna azzal, hogy durvább csakraérzékelése van, mint pl Karinnak egy pár Byakugannal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|