24 dec 18, 05:26:17 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 461 462 [463] 464 465 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2581825 alkalommal)
0 Felhasználó és 15 vendég van a témában
Chakra
Adminisztrátor
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #6930 Dátum: 11 ápr 11, 18:36:24 »

Most mondjam azt, hogy ha Dan-t nem engedi oda, akkor azzal mindkettőnknek igaza van? Nevet

...
Az is megfordult a fejemben, vajon vissza lehet-e szerezni az "ellopott" Kilencfarkú-csakrát, amivel a Gin-Kin tesók rendelkeznek? Mert, ha igen, akkor Naruto visszaszerezné azt valahogy és menne neki az edzés, mint a karikacsapás.

Szerintem azt a chakrát nem úgy kell felfogni, hogy "elvették". Hanem ettek a húsából, aminek a következtében a testük megváltozott és már önállóan is termelte a róka chakráját. ^^
Mert ugye "mindegy" mennyit vettek volna el, annak egyszer el kell(ett volna) fogynia. Főleg, mivel az 5 nagy ninja kincs használata is elég chakrazabáló. Nevet
De ha a szervezetük újratermeli, akkor probléma megoldva. kacsint

Nem dobtam egy arcost ettől a fejezettől, de azért elégedett vagyok vele. Kár is lett volna még jobban spilázni Choujiékat. De van egy olyan érzésem, hogy most az Ino-Shika-Chou formáció is jegelve lesz egy időre (ala Kakashi-sensei) és gyönyörködhetünk Naruto "okos" szőke fejében. Nevet Ami nem is baj, tekintve, hogy elég régen és keveset főszerepelt már.

Ahogy Hiei-danna fentebb említette, talán tényleg csak Iruka-sensei képes ott tartani (meg Ero-sennin, ha... Szomorú). Én még Kakashi-sensei-ben is kételkednék, mert bár remek shinobi, de azért nem a hegyi beszédek királya. ^^" Ő inkább olyan "rád zúdítom a szigorú valóságot" típus...
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 11, 18:37:21 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
eleon-sama
Chuunin
*

« Válasz #6931 Dátum: 11 ápr 11, 19:22:05 »

Én még Kakashi-sensei-ben is kételkednék, mert bár remek shinobi, de azért nem a hegyi beszédek királya. ^^" Ő inkább olyan "rád zúdítom a szigorú valóságot" típus...
De ha azt nézzük, akkor Danzouval hokagévá válása után Naruto és Sakura beszélni akartak Sasukéval kapcsolatban, és nagy nehezen, de Kakashi-sensei visszatartotta őket szép szóval. Tehát én úgy gondolom, Iruka-sensei nem elég. De ismerjük Kishi-mestert, kiszámíthatatlan Nevet
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #6932 Dátum: 11 ápr 12, 06:42:59 »

Ööö... Kakashi-sensei azért sem lenne elég, mert ő nem visszatartaná, hanem elkísérné Narutót. Nevet A Raikagéhoz is vele ment, pedig az is teljesen szabálytalan akció volt. A Raikage simán kinyírhatta volna őket, mondván, hogy az útját álltál és rátámadtak. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
eleon-sama
Chuunin
*

« Válasz #6933 Dátum: 11 ápr 12, 08:27:41 »

Jó, oké, igazad van. ^^
Meghajlok nagyságod előtt! ikszdé
Naplózva
PiFi
Gennin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #6934 Dátum: 11 ápr 12, 10:05:44 »

Amúgy Iruka sensei se fogja sokáig a szigeten tartani. Naruto lehet lökneki valami olyan szöveget, hogy már felnőtt rá nem kell vigyázni, de nem hiszem hogy egyből a harcot keresné Naruto vagyis számomra az nagy visszalépés lenne már az is az volt mikor elhitte hogy milyen küldetés miatt jött erre a szigetre, Naruto ennél már azért okosoabb és okosabnak is kell lenni hogy Hokage legyen, de elkalandoztam bocs Nyelvesít .
Lehet hogy köv fejezetben lesz egy kis fight ha már így felsorakoztatták a Nara, Akamichi és Abarame klán tagokat.
Naplózva

\"A jó döntések tapasztalatból jönnek, az pedig rossz döntésekből."\
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #6935 Dátum: 11 ápr 12, 10:21:15 »

Lehet, amúgy még sztem chouji sem fejezte be, hiszen van egy kép, amikor óriásira növelte a szárnyait.
Naplózva
kakesz
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Troll barlangász

« Válasz #6936 Dátum: 11 ápr 12, 12:40:57 »

Narutot én legszívesebben Gaara mellet látnám harcolni az ex kagék ellen. Szerintem oda kell a leginkább erősítés és ha ott aprít akkor simán kivívja a raikage és a tsuchikage "respektjét".
Naplózva

A tűz árnyéka világítja meg a falut.
USasuke
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #6937 Dátum: 11 ápr 12, 14:19:27 »

azis lehet h kagék majd vhogy lefogják narutot xD mert eddig elvileg nem akarják harcba vetni...legalábbis ugy tudom
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #6938 Dátum: 11 ápr 12, 15:34:37 »

Jóó rész volt:D chouji sztem valami mega nagyra nő. eddigi jutsujai alapján.
Rem végre rá adnak narutora egy értelmes chunin mellényt vagy valamit, és had aprítson! Nevet
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #6939 Dátum: 11 ápr 12, 17:24:40 »

Jó, oké, igazad van. ^^
Meghajlok nagyságod előtt! ikszdé

Ne tedd. Nem vagyok elég magas hozzá. ^^

Iruka-sensei elég morcosnak néz ki, sz'al lehet oltással kezdi a kövi részt.
Bár egyelőre Naruto oldalán a labda, hiszen még azt sem tudja, mit folyik körülötte. Azért, amit nem tudd, meg nem lehet leszidni... ^^"
Naplózva

Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #6940 Dátum: 11 ápr 12, 21:45:39 »

Dehogyneeem  Ördögi

Amúgy a 4 Zombi-Kage most bagettot eszik?

Felmerült egy-két kérdés is: ugye Kabuchimaru visszahozta a volt Jinchuuriki-ket. Oké, nyilván nem a falu puhányába tesznek bele egy Bijuu-t, de mégis milyen erősek lehetnek nélkülük?

A másik meg hogy vajon rendelkeznek-e azzal a képességgel, amit a Bijuu adott nekik a jelen állapotukban? Gondolok itt arra, hogy pl. Roushi, a Négyfarkú ex-hordozója tud-e lávát használni, mert alapból a gorilla csinálta azt...
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
LordHidan
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6941 Dátum: 11 ápr 12, 21:54:36 »

Hát gaara tudja használni a Homok-ot amit a shukaku adott neki.
Naplózva
kakesz
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Troll barlangász

« Válasz #6942 Dátum: 11 ápr 12, 22:44:11 »

Felmerült egy-két kérdés is: ugye Kabuchimaru visszahozta a volt Jinchuuriki-ket. Oké, nyilván nem a falu puhányába tesznek bele egy Bijuu-t, de mégis milyen erősek lehetnek nélkülük?

A másik meg hogy vajon rendelkeznek-e azzal a képességgel, amit a Bijuu adott nekik a jelen állapotukban? Gondolok itt arra, hogy pl. Roushi, a Négyfarkú ex-hordozója tud-e lávát használni, mert alapból a gorilla csinálta azt...

Ginkin tesóknak volt démon csakrájuk akkor az ex jinchuurikiknek is lesz. (másképp a speckó fegyvereken kívül semmi értelme nem volt az indiánoknak)
Naplózva

A tűz árnyéka világítja meg a falut.
Sobbi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #6943 Dátum: 11 ápr 13, 06:13:20 »

Ginkin tesóknak volt démon csakrájuk akkor az ex jinchuurikiknek is lesz. (másképp a speckó fegyvereken kívül semmi értelme nem volt az indiánoknak)

Az mondjuk egy speciális, egyedi eset volt, de ezt a Raikage mondta is. Ott nem kifejezetten a kilencfarkú volt bennük, hanem csak a chakrájának egy része, amely a testük részévé vált és így tudták használni. Nem hiszem, hogy ha magukba tekintettek volna, ott lett volna egy 9 farkú rókadémon aki beszél velük stb, de szerintem ez nem is fog kiderülni. Itt azért más a helyzet szerintem, mivel ha úgy lenne ahogy leírtad azt jelentené, hogy lehetséges megduplázni a bijuuk számát, itt viszont logikai hézagok vannak, most nem csak halottakat lehet visszahozni, lelkeket? A bijuuk akkor nem is élőlények, mégha chakrából is vannak? Nincs lelkük? Aztán persze az is lehet, amit te írtál.
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 13, 06:15:57 írta Sobbi » Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #6944 Dátum: 11 ápr 13, 21:06:12 »

Ha jól látom Narutonak már mozgás közben is megy a sennnin módba váltás.

Tökre sajnálom szegényeket, hogy hiába trükköztek semmit se tudtak tenni Naruto ellen. ikszdé

Meg azért számolhattak volna azzal, hogy durvább csakraérzékelése van, mint pl Karinnak egy pár Byakugannal.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 461 462 [463] 464 465 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins