Ronyszkusz
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6945 Dátum: 11 ápr 13, 21:31:25 » |
|
YIPPI! Kezdünk belecsapni a lecsóba. Csak egy levél fordítás kéne már és egyenesben leszünk teljesen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Banzai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6946 Dátum: 11 ápr 13, 23:21:29 » |
|
Ááááá végre , hogy vártuk ezt. pity-pak és Bee is ott lesz mellette. Most már kiváncsi vagyok mi lesz ha sennin mód és kyubi mód egyszerre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #6947 Dátum: 11 ápr 13, 23:46:07 » |
|
Nemtudom srácok ti mit gondoltok, de szerintem nagyon rég óta ez volt az egyik legjobb fejezet. Ugyan kicsit lassan indúl de a vége Nagyon üt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #6948 Dátum: 11 ápr 13, 23:51:35 » |
|
Csak én látom úgy, hogy az utolsó képen Narutonak már Kyuubi-mód nélkül is Rikodou szarvai vannak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #6949 Dátum: 11 ápr 14, 00:09:54 » |
|
Hát, hogy a haja csak véletlenül áll pont úgy, vagy szándékosan lett úgy rajzolva, mint a "Rikudou szarvak", azt nem tudjuk, de tény, hogy tényleg olyan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6950 Dátum: 11 ápr 14, 04:16:33 » |
|
Sztem csak azért ilyen a haja, mert épp zuhan, de am semmi különös. Ugyanez elmondható a mangáról is... nem nyerte el a tettszésem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bububo
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Már rég lehunytam a szemem.
|
|
« Válasz #6951 Dátum: 11 ápr 14, 05:41:11 » |
|
Nah ez a rész már tetszett! Végre Naruto villantani fog. SZÓÓÓ szerint! fényt visz a háborúba. Ez azt jelenti hogy jön Nagato és Itachi. Naruto meg kiporolja őket. Most már csak Sasukét kéne bedobni, és olyan boldog lennék.
|
|
|
Naplózva
|
-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted. \"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
|
|
|
Sobbi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6952 Dátum: 11 ápr 14, 08:05:37 » |
|
Hát fele más érzelmeim vannak. Naruto nem fejezte be az edzését és nem sajátította el az új technikáját. Kíváncsi vagyok mi lesz most így Beevel, csak nem marad ő is ott egyedül....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Couthbert
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #6953 Dátum: 11 ápr 14, 08:42:19 » |
|
Kicsit csalódott vagyok a résszel kapcsolatban. Várunk egy borzalmas hetet, erre mindössze Naruto kivillant a barlangból, és a csata felé sprintel.
Még 1x Iruka vs Naruto érzelmi válság, majd "örömkönnyek".
Az Asuma csapat drámája után kellett volna valami Sóskás. Valami kemény...
Remélem a következőben láthatunk valamit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
eleon-sama
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6954 Dátum: 11 ápr 14, 08:54:55 » |
|
Jajj de vártam már ezt a fejezetet!! Hosszú idő óta ez tetszett a legjobban Komolyan azt gondolták, hogy meg tudják Naruto-t állítani...Tévedtek Nagyon meg vagyok elégedve ezzel a fejezettel, éppen ideje volt már, hogy Naru is bekapcsolódjon a harcba! Az azért durva volt szerintem, amikor megérezte, hogy a többiek harcolnak Hajrá NARUTOO!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jiijo
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #6955 Dátum: 11 ápr 14, 09:49:25 » |
|
Na, végre, egy jó fejezet. Ez várható volt, hogy Naruto-t nem tudják megállítani.
|
|
|
Naplózva
|
Aláírásomat készítette: Kiru Hoshino
|
|
|
Feketefold
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
A cél:határidős álom.
|
|
« Válasz #6956 Dátum: 11 ápr 14, 09:54:17 » |
|
Az első oldalakon majdnem emos lettem amikor rövid ideig úgy látszott, hogy egy "második küldetés" dumával megint megetetik... , aztán megnyugodtam. Naiv feltételezés volt hogy megtudják állítani Az a sennin mód most olyan, mint a Rasenshuriken. Először nem tudta eldobni aztán igen. Itt is először egy nagy halom időbe telt elérni a sennin módot most meg egyik képkockáról a másikra lazán megy. Most már látom lelki szemeim előtt a végső ulimate hiper-szuper-mega-ultra(ha valakinek még eszébe jut vmi szóljon és ideírom, de most kifogytam:D ) szóval az Uzumaki Naruto VS. Uchiha Sasuke - itt végre megtudhatjuk mi Itachi "ajándéka". Remélem Kishi most nem akar elővenni egy másik szálat a Narutos helyett.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 14, 15:48:03 írta Feketefold »
|
Naplózva
|
"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...] Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran! Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #6957 Dátum: 11 ápr 14, 09:58:14 » |
|
Poén visszaolvasni a hsz-ket. 1 pozitív, 1 negatív, 1 pozitív.. xD
Egyébként csak nekem tűnt furcsának ez a fejezet megrajzolása? Narutonak olyan fejei lettek, hogy valami kegyetlen. Főleg amikor kérdezi, hogy "Ez meg mi..?", meg a Shounen Jump borítós színes képen is. Bár megértem, ha Kishi elfelejtett Narutot rajzolni..^^"
Kérdés: Hova fog betoppanni Naruto?
Logikusan Daruiékhoz kellene, ugyanis ők vannak a parton. Bár akkor most Chouji tuningja feleslegessé válna...
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #6958 Dátum: 11 ápr 14, 10:35:23 » |
|
Nah, sejtettem, hogy valami lesz ebből. Naruto olyan makacs tud lenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6959 Dátum: 11 ápr 14, 10:43:46 » |
|
Nekem csak egy dolog szúrt szemet az egészben, hogy mikor shadow mimic-kel megfogják naruto, akkor felveszi az enrage módot, csak úgy kiszabadul a fogásból. Kérdem én, most ha felveszi a formát akkor világít is mint a 100as izzó, hogy eltűnt az árnyék? Elég könnyen kiszabadult belőle
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|