24 nov 28, 00:24:31 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 448 449 [450] 451 452 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2560333 alkalommal)
0 Felhasználó és 81 vendég van a témában
Domynyk
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #6735 Dátum: 11 márc 17, 20:44:34 »

Hát igen, én is vártam, de amikor már mondta Mifune, hogy enm fgoja hagyni hogy ninjutsut használjon, onnantól én lemondtam a harcról.
A team 10-hez annyi hozzáfűznivalóm van, hogy igen, Chouji hibázott, de meg lehet érteni, hiszen neked sem lenne erőd bántani a mesteredet, aki végigkísérte a gyerekkorodat. Az is igaz, hogy ez egy háború, és a parancs az parancs.
Naplózva
tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #6736 Dátum: 11 márc 17, 20:48:02 »

Hanzou-t eddig is bírtam de mostantól benne van a top 5-ben nálam.Nem volt ő olyan rossz, ahogy azt itt többen is mondták.Tisztelte az ellenfeleit.Hagyta a Sannin-oknak, hogy tovább éljenek, mert látta, hogy jól harcolnak, most Mifune-val is ugyanezt tette kb., úgyhogy nálam Itachi és Jiraya után a 3. a rangsorban.Azt én is sajnálom, hogy igazából semmit nem láttunk tőle (szegény kaméleonját is kinyírták  Szomorú ), egy kicsit húzhatta volna még Kishi ezt a harcot.
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6737 Dátum: 11 márc 17, 20:58:59 »

Hanzout én is becsülöm, és jobbak azok a karakterek, akik haláluk előtt "megtérnek", mint azok, akik haraggal a szívükben halnak meg.
Szerintem az nem kaméleon, hanem szalamandra és a neve Ibuse Mosolyog
Naplózva
Soul
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #6738 Dátum: 11 márc 17, 21:04:20 »

Nekem ez a fejezet is tetszett, bár tényleg inkább beszélgetős rész volt, de néha ilyen is kell Mosolyog Egyébként teljesen megértem hogy Kishi ilyen jutsuszegényre csinálta a harcot, hiszen Mifunének csak így van esélye, ez az egyetlen fegyvere a ninják ellen, hogy nem hagyja őket "érvényesülni". Nehéz lenne megoldani egy jutsukkal teli harcot, ha azt akarod hogy a szamuráj nyerjen.
Naplózva

"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #6739 Dátum: 11 márc 17, 21:04:29 »

Ja bocsi, nem tudom miért maradt meg bennem a kaméleon, lehet Pein miatt.  Pojén
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6740 Dátum: 11 márc 17, 21:06:29 »

Semmi gond Nevet
Lehet abban valami, amit mondasz, hiszen lehet hogy az első összecsapásukkor ninjutsuval jól kifárasztotta Mifunet és a kusarigamaval vitte be a végső csapást. Bár kitudja, most nem derült ki és sztem már nem is fog Mosolyog
Naplózva
Feketefold
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

A cél:határidős álom.

« Válasz #6741 Dátum: 11 márc 17, 21:09:11 »

Egyet kell h értsek az előttem szólalókkal: Nekem is tetszett a Mifune vs. Hanzou és tudjátok mit már elgem volt a sok harcból a millió jutsuból ( persze csak egy rövid időre) és kicsit felüdülés volt látni egy ilyen "filozofiai csatát"-nekem minden szempontból bejött. Azt külön kiemelném h azt is jó látni h egyik se nézte le a másikat, tisztelték egymást és szerintem ez mindkettejükhöz hozzáad egy kicsit.  bow
Naplózva

"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...]
Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!
Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia

Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6742 Dátum: 11 márc 17, 21:12:40 »

Már csak annyira vagyok kíváncsi,h ogy Chiyo mit fog ott csinálni báb nélkül? Kimimaro elkardozgat, meg talán kiszabadítják Deidarat, aki robbantgat, de Chiyo..., szerintem vele még lesz valami csavar.
Naplózva
kakesz
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Troll barlangász

« Válasz #6743 Dátum: 11 márc 17, 21:25:28 »

Ezek a bebugyoláltan lepecsételtek mint pl.: Haku,Zabuza és most Hanzou remélem kiszabadulnak, Kabutotól várok egy mentőakciót csak, mert tényleg keveset láttunk tőlük és gyakorlatilag Narutonak jót tett volna egy találka mindegyikkel.(plusz szerintem jót is tenne egy ilyen fordulat)

ui.: A méreg hogyan hat egy olyanon akinek nem is kell lélegeznie? És az a maszk miért nem épült vissza? banyek!
Naplózva

A tűz árnyéka világítja meg a falut.
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6744 Dátum: 11 márc 17, 21:26:22 »

Ezaz, amúgy kinek nem kell lélegezni? Mert sasorinak nem kell Nevet Kéne olyanokat küldeni, akik feltörik a pecséteke, és mondom kellene egy olyan jutsu amivel a lepecsételt lelkeket vissza lehetne hozni.
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 17, 21:28:26 írta Domynyk » Naplózva
simesz
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6745 Dátum: 11 márc 17, 21:55:58 »

Am a gonoszak téll rosz kifejezés volt... a negatív a megfelelő Mosolyog ( ezért is volt idézőjelben  meg amúgy is nézőpont kérdése Mosolyog )

Am még annyi h sztem szánalmas h Hanzou ennyi időt kapott csak... mert téll a sanninok ellen is győzött ( igaz ha fiatalok ellen de akk is sanninok Nevet )  másrészt ha ő nem öleti meg Yahiko-t az egész sztori sztem full máshogy alakul..

Szal vagy nem kellett vna ian erősnek beharangozni v mutatni kellet vna tőle vmit :d  Am ez a lepecsételés uanaz volt amit Maki csinált Zabuzáékkal?
Naplózva
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6746 Dátum: 11 márc 18, 03:04:15 »

Jó fejezet volt Hanzou harc elég gyorsan lezajlott. Choji egyszerűen gusztustalanul szánalmas volt eljátszotta előzőleg a nagy shinobit most meg sz*rt sem ért. Asumás harcot remélem hamar lezavarják, mert nagyon nem érdekel.
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 18, 12:23:53 írta Train » Naplózva
picassopeter
Chuunin
*

STRATEGIST

« Válasz #6747 Dátum: 11 márc 18, 03:22:47 »

ez a rész inkább a becsületről és a harcosok útjáról szólt, hiába volt ellenszenves Hanzo nekem, most mégis tisztelem azt hogy igaz emberként döntött, nekem nagyon tetszett,  viszont Chouji bénázása eléggé nevetséges volt.Jobban megkellett volna értenie a helyzetet, főleg hogy Asuma még önmaga volt,és próbált nekik segíteni.
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 18, 03:24:20 írta picassopeter » Naplózva
Sobbi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #6748 Dátum: 11 márc 18, 11:09:40 »

Izgalmas harccal teli részt akartam látni, de ez a filozofálás sokkal jobb volt.  Nagyon tetszett a rész. Hanzou az én szememben is ezzel előkelő helyre került, tisztességes harcos volt és ő is csak a békéért harcolt, még ha a saját módszereivel is. Ahogy megnézzük a storyt kiderül, hogy igazából mindenki csak békét szeretne, csak mindenki más módszerrel kívánja elérni. Tobi is azért harcolt küzd, csak szerinte ez nem valósítható meg, az emberek által, valakinek kell egy löketet adnia, jelenesetben neki és egy álomvilágot kell teremtenie. Lehet ennek a dolognak, hogy valójában, mindenki 1 célért harcol (jók és rosszak is) lesz még jelentősége később? Ki tudja...

Viszont sajnálom, hogy csak ennyit láthattunk belőle, kíváncsi lettem volna még pár fogásra tőle, de talán jobb is így, maradjon meg úgy, hogy egy tisztességes nagy harcos volt, plusz utólag nehéz lett volna belőni olyan szintre, amivel sem a sanninokat nem húzzuk le nagyon sem pedig Hanzout nem tápolja fel Kishi isteni szintre, mivel Pein elverte azért.

Szerintem Kishi Chojit most akarja érzelmileg felnőtté avanzsálni, illetve most kívánja azt a változást elérni nála, mint amilyen kaliberűt Sainál csinált pár fejezettel korábban. Amúgy így belegondolva ezzel a sebességgel, rengeteg rész lesz még. Gondoljunk csak bele, eleve itt van ez az Asumás harc, Danról, Neji apjáról nem is beszélve. Kakashi hadosztályát se fejezték még be. Gaaráék még össze sem csaptak a Kagékkal, és a rajtaütő osztagnak is van még mit csinálnia. Amellett a volt Jinchuriikik még nem is voltak harcban, ahogy a 2 nagyágyú sem, Nagato és Itachi. Van egy olyan érzésem, hogy a jó oldal győzelmei Nagato és Itachi érkezéséig fognak tartani....
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #6749 Dátum: 11 márc 18, 11:19:37 »

Sobbi egyetértek veled. Viszont a háborúban nincsenek nyertesek vagy vesztesek csak áldozatok. Még, ha az ellenfél oldalán halottak harcolnak is. Épp olyan rossz érzés legyőzni őket. Chouji nem véletlen habozott. Itt mindenki nagy szájjal van viszont a 90% ugyan úgy felsülne, ha meg kéne ölni a mamit hiába halt már meg egyszer.
Elég egy emlékfoszlány, egy kép és a tested már is nem  úgy mozog ahogy akarod. Harcban pedig aki habozik az meghal vagy mások halnak meg miatta. Kishi lehet most fogja megmutatni a fiatal generációnak mekkora ára van annak, ha valaki hezitál.
Azt mondom az vesse Choujira az utolsó követ aki képes lenne hideg vérrel és fejjel gondolkozni egy háborúban amiben a mesteredet az életedet a múltadat kell legyőzni;).
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Oldalak: 1 ... 448 449 [450] 451 452 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins