gman
|
|
« Válasz #6705 Dátum: 11 márc 11, 11:41:02 » |
|
Én meg a színes oldalakon lepődtem meg. Miért ennyire zöldek a Zetsuk, mikor az eredeti fekete-fehér?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #6706 Dátum: 11 márc 11, 12:11:36 » |
|
Azóta Kabuchimaru tápolt rajtuk, gondolom annak a hatása a pigmentáció változása.
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #6707 Dátum: 11 márc 11, 12:24:11 » |
|
Vagy egyszerűen csak próbálta egyedibbé tenni a klónokat Kishi, ha már van egy fehér és egy fekete Zetsunk is.^^
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #6708 Dátum: 11 márc 11, 16:12:02 » |
|
Dant-C: Igen a kicsi Asumára énis kiváncsi vagyok...Volt valamilyen mond róla,hogyha megszüli akkor őlessz a háború végetvetője? (csak szerény kis emlékezetem szerint)
Én semmi ilyenre nem emlékszem :O de lehet az én hibám ,kifejtenéd kérlek vagy adnál egy manga számot? Engem még az első oldalon lévő helyezések leptek már.Ne már hogy Sakura 12.helyre befért könyörgöm... Jiraiya meg tartozik bele a 12 legnépszerűbbe?:O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #6709 Dátum: 11 márc 11, 16:24:53 » |
|
Nos engem is meglepett, bár csak iruka, és sakura. A többi mind szerethető vmi miatt. Örülök, hogy inkább azok vannak többségben, akik nem nézik le sasori mestert bár meglep marcsi v kabuto hiánya
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 11, 16:25:25 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #6710 Dátum: 11 márc 11, 20:21:54 » |
|
Egy észrevétel a magyar mangával kapcsolatban: Mivel Hanzou csak a fejezet közepén jön rá, hogy már harcolt korábban Mifunével, és életben hagyta, így a 6. oldalon valahogy félresikeredett a fordítás.^^" Hanzou már itt is E/2-ben beszél ellenfeléhez, úgy, mintha ismerné. De vélemény szerint inkább magukat a szamurájokat jellemzi, mint átlag.^^ ...
Nincs ezzel semmi gond. Szalamandra Hanzou, a Rejtett Eső Falu volt vezetője természetes, hogy ismerte Mifumét, a szamurájt, a Vas Országának vezetőjét. Csak arra jött rá később, hogy az a fiatal szamuráj, akivel régen harcolt, Mifune volt. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #6711 Dátum: 11 márc 11, 20:27:57 » |
|
Áhháá! *villanykörte*
Így már érthető. Bocsi, akkor a megjegyzésem nonszensz.^^
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #6712 Dátum: 11 márc 12, 07:59:35 » |
|
Azon is meglepődtem, hogy a szalamandra nem Edo Tensei-zombi volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6713 Dátum: 11 márc 12, 08:14:35 » |
|
Valószínűeg ezek az állatok sokkal hoszabb életűek egy embernél, így Hanzou halálával, a szalamandra visszavonult. Most ugyanúgy megidézhető, mint anno. Pl.: Jiraya feltámadna, tudna békát idézni stb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
simesz
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #6714 Dátum: 11 márc 15, 18:20:21 » |
|
Csak szerintem furcsa h pl Kakuzu meg Hidan nincs benne az első 12 ben de Sakura meg Hinata bejutott illetve Sasuke 2.?o.O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #6715 Dátum: 11 márc 15, 18:24:25 » |
|
Rajongói szavazatok. Nekem nem furcsa, nagyjából erre számítottam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #6716 Dátum: 11 márc 15, 18:33:35 » |
|
Engem csak Iruka és Sai lep meg. De főleg Iruka. Nekem ő kicsit semmilyen karakter. Közel sem a kedvencem, nem is utálom. Azt hittem, ezzel az emberek nagy része így van. Sait én bírom, de azt hittem, nem túl kedvelt karakter. Bár ha már rangsor, közel sem értek egyet a 90%-ával. De persze ez nem az én véleményemre kíváncsi, hanem átfogóan a rajongókéra. Az én listámon az itt szereplő 12 (azaz 13) szereplőből 3-4 max, ha rajta lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feketefold
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
A cél:határidős álom.
|
|
« Válasz #6717 Dátum: 11 márc 15, 19:36:59 » |
|
A rajongói sorrend. Nos, Sasori-mester h jutott be? Volt egy érzelgős búcsúja- ami egyébként tetszett -de kb 5 résznyi szerepe volt??????- furcsa.Iruka számomra olyan közömbös figura, no comment. Egyébként azoknak akik utálják Sasukét elárulom h várható volt h a sorozat negatív hőse bekerül, mert végülis a főszereplők a 7-es csapat tagjai amiben Sasuke is benne van.Esetleh még Hidan bekerülhettett volna de Kakuzu semmiképp.Hidanban(ördögi kacaj+Lord Jashin) és Deiben(A robbantás művészet+Katsu) az a közös h van stílusuk, ami Kakuzuból hiányzik.Én igazából Jiraya senseit hiányolom.Pozitív karakter olyan nagypapa-féle sok szerepe volt és bírtam a kukkolós természetét meg minden hülyeségét.És végül örülök h Itachi befutott a top5-be:D
|
|
|
Naplózva
|
"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...] Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran! Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #6718 Dátum: 11 márc 15, 19:49:31 » |
|
Ha a magyar animés közösség szavazott volna, akkor az 1AÉ-féle lelki terror miatt Hidan sokkal előrébb végezne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6719 Dátum: 11 márc 15, 21:33:31 » |
|
Kisame pedig a dobogó legfelső fokán diszelegne és hogy ne legyek OFF kiváncsi vagyok mifune részéről egy két jó kard technikára benyomna egy shishi sonsont xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|