24 nov 01, 03:14:11 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 445 446 [447] 448 449 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2512010 alkalommal)
0 Felhasználó és 29 vendég van a témában
Narutoclone
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #6690 Dátum: 11 márc 10, 17:26:22 »

Tényleg. Na mindegy, legalább látom, hogy nem csak nekem tűnt fel.  Nevet

Azon jót nevettem, mikor Chiyo mondja hogy "Nem játszottam el a halálom!" és Kankuro még mindig kételkedik.  Pojén

A másik ami meglepett az volt, hogy Kimimaro csontpengéje átvágja a chakra-erősített kardokat. OK, erősek a csontjai de ennyire?
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #6691 Dátum: 11 márc 10, 17:29:13 »

Nem vágta át.^^ Pont, hogy a csontból még le is hámlott egy kicsi az összecsapás következtében. Mosolyog
A szamuráj csak annyit jegyzett meg, hogy erős.^^
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #6692 Dátum: 11 márc 10, 17:53:32 »

a fél fórum azt hitte elsőre hogy hasisRáma az... még szép h bemutatkozik, akkora a külső változás, h nem lehetett vna felismerni
Naplózva
trees
Akadémiai tanár
*

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

« Válasz #6693 Dátum: 11 márc 10, 22:34:28 »

a fél fórum azt hitte elsőre hogy hasisRáma az... még szép h bemutatkozik, akkora a külső változás, h nem lehetett vna felismerni

Pontosan.Mifune még el is kellett mondja,hogy ki ő,mert nem is emlékezett rá.

Nagyon megtetszett Mifune és ez az egész szamurájos cucc...Kishi ehhez is ért.Hamarabb elő kellett volna venni őket.

Már tudjuk,hogy miért volt Hanzon mindíg maszk...Nem csak azért mert esőországbéli...

Annál a jelenetnél csak én vágtam le elsőre,hogy fiatalok? Nevet
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #6694 Dátum: 11 márc 10, 22:43:30 »

Nekem is egyből lejött, de tényleg nagyon hasonlított Hashiramára.
Naplózva
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #6695 Dátum: 11 márc 10, 23:58:52 »

Nekem most kicsit One Piece feelingem volt, ahogy a kardokról beszélgettek. Amúgy Hanzou kajak nem vette észre, hogy meghalt...? De egyébként jó fejezet volt, nagyon is felkeltette az érdeklődésem Hanzou  és Mifune. Kíváncsi leszek, mi sül ki ebből. Biztos látunk valami újat. Remélem a következő fejezetben nem Asumáék lesznek.
Naplózva
rougon
Akadémiai tanár
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #6696 Dátum: 11 márc 11, 00:02:16 »

Nah végre egy egész jó kis fejezet... kellett már ilyen is:D főleg a szamurájokról szóló újabb részletek + a Pain-es visszaelékezés
Mondjuk sajnálom, hogy Hanzou ennyire alárendelt szerepet töltött csak be a harc során, persze megértettem Kishi magyarázatát, de akkor is valami nagyobb durranást vártam tőle Neeem
Mifune pedig egész szimpatikus karakter lett számomra, de kicsit túlzottnak érzem a gyorsaságát:D legutoljára Itachi vs Sasuke harc alatt láttam csak olyat, hogy a kézpecsétet megakadályozzák
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6697 Dátum: 11 márc 11, 00:02:38 »

Azért poén, hogy mindenki hogy retteg Asumáéktól. ikszdé
Személy szerint nekem tetszett az a hangyányi párbeszéd mester és tanítványai között. Bár őszintén szólva épp elég is volt.^^"
Asumával kapcsolatban egyetlen dologra lennék kiváncsi.
Az pedig a kicsi Asuma. Mosolyog
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #6698 Dátum: 11 márc 11, 00:07:23 »

Nah végre egy egész jó kis fejezet... kellett már ilyen is:D főleg a szamurájokról szóló újabb részletek + a Pain-es visszaelékezés
Mondjuk sajnálom, hogy Hanzou ennyire alárendelt szerepet töltött csak be a harc során, persze megértettem Kishi magyarázatát, de akkor is valami nagyobb durranást vártam tőle Neeem
Mifune pedig egész szimpatikus karakter lett számomra, de kicsit túlzottnak érzem a gyorsaságát:D legutoljára Itachi vs Sasuke harc alatt láttam csak olyat, hogy a kézpecsétet megakadályozzák
Akkor hol voltál te a "Szöcske team" vs. "Raikage és a haverok" alatt?  Ohh My God
Emlékezetem szerint ott volt ilyen, midnkét oldalon.
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 11, 00:08:35 írta STM » Naplózva
rougon
Akadémiai tanár
*

« Válasz #6699 Dátum: 11 márc 11, 00:15:46 »

ha volt ilyen, akkor én kérek elnézést, nekem sajna nem rémlik olyan hogy az ellenfél kézpecsét-formálását megakadályozták volna

off: vki meg tudná mondani, hogy miképp lehet egy képet beilleszteni úgy, hogy minden írásomnál alul ki legyen téve, mint pl Dant-C vagy Zeronál?Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 11, 00:17:52 írta rougon » Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #6700 Dátum: 11 márc 11, 00:22:25 »

Hát, ha meg nem is akadályozták, de Sasuke ha jól emlékszem mikro... hmm.. inkább viszsakreesem, nem vagyok benne biztos.  Öhmm... igen, roszsul emlékeztem. Nem tudom miért de azt hittem, hogy amikor Sasuke benyomta  az omniózus genjutsut Shin, ő ott kézjeleket formált, és konkrétan egy Sasuke/Raiakge megmozdulásra is mintha emlékeztem volna...  Bocs, nem tudom, ez mirét rémlett így.
Pedig a genjutsu pont most volt az animében is, de csak átfutottam ezt a részt, és kimaradt.
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6701 Dátum: 11 márc 11, 00:24:16 »

Egy észrevétel a magyar mangával kapcsolatban:
Mivel Hanzou csak a fejezet közepén jön rá, hogy már harcolt korábban Mifunével, és életben hagyta, így a 6. oldalon valahogy félresikeredett a fordítás.^^"
Hanzou már itt is E/2-ben beszél ellenfeléhez, úgy, mintha ismerné.
De vélemény szerint inkább magukat a szamurájokat jellemzi, mint átlag.^^

Rougon:
A saját profilodon kell beillesztened az általad feltöltött képed linkjét.^^
Naplózva

rougon
Akadémiai tanár
*

« Válasz #6702 Dátum: 11 márc 11, 00:30:54 »

Semmi gond:)

Dant-C: köszi a választ
Naplózva
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #6703 Dátum: 11 márc 11, 00:33:19 »

Azért poén, hogy mindenki hogy retteg Asumáéktól. XD
Személy szerint nekem tetszett az a hangyányi párbeszéd mester és tanítványai között. Bár őszintén szólva épp elég is volt.^^"
Asumával kapcsolatban egyetlen dologra lennék kiváncsi.
Az pedig a kicsi Asuma. :)
Rám nézve az első fele teljesen igaz. Engem nagyon hidegen hagy az egész 10-es csapat. Ez a kis párbeszéd még valóban elmenős volt. De nem akarom 3 héten keresztül őket nézni. :D Asuma múltja...talán ki lehetne hozni belőle valami érdekeset. Bár engem ez sem igazán hoz lázba, de mindenképp jobb, mint egy hosszú lelkizés. Sokkal inkább Asuma, mint a 10-es csapat bármely más tagja. :)
Naplózva
dRown
ANBU Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #6704 Dátum: 11 márc 11, 06:43:54 »

Összességében jó fejezet!
És,hogy Kimimaro újra harcba lendült Nyelvesít Imádom...
Dant-C: Igen a kicsi Asumára énis kiváncsi vagyok...Volt valamilyen mond róla,hogyha megszüli akkor őlessz a háború végetvetője? (csak szerény kis emlékezetem szerint)
Hanzou meg...Hááát...Egy ilyen döntetlent képzelnék el...De úgyis Mifune nyer...És mért volt ennek a fejezet címe Asumáékkel kapcsolatos? 2 oldal volt róluk...
Naplózva

Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
Oldalak: 1 ... 445 446 [447] 448 449 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins